ben sadece haber veriyorum.full ile uzaktan veya ykından bir alakam yok.bu indirimi shell,bp,vb.. yapsa onlarıda burda paylaşırım.full den şimdiye kadar sorun çıkan birisini görmedim.kendimde otomobilimde kullanıyorum 1 yıldır bir sorunla karşılaşmadım açıkçası...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
full de hep indirim var, yakıtı iyi değil diyen oldu kullananlar varsa yazsınlar
hafta sonları gece indirimi oluyo birara ve motorinde indirim oranı yüksek oluyo diye biliyorum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Arkadaşlar bugün(13-03-2012) full'de öğlen 12:00 ile gece 24:00 arası %12 indirim varmış.
yaklasık bır yıldır sabıt olarak ben disel aracıma alıyorum bir sorun gormedım yakıtta su vs dıye ısık yakmadı genelde bu laf dolasıyor pıyasada yakıta solvent katıp acıp cogaltıyorlarmıs diye ama ben ınanmıyorum ındırım cıddı bır oran ozellıkle 12 oranı
Arkadaşlar bugün(03-05-2012) full'de öğlen 12:00 ile gece 24:00 arası %12 indirim varmış....
Arkadaşlar bugün(08-05-2012) full'de öğlen 12:00 ile gece 24:00 arası %12 indirim varmış....
Arkadaşlar bugün(21-05-2012) full'de öğlen 12:00 ile gece 24:00 arası %12'ye varan indirim varmış....depoları fulleyelim
bidon işinde izin felan gerekiyordu sanırım ama pompacının insiyatifine kalmış,veren veriyor vermiyen zorluk çıkarıyor...fiyat'da deyişiklik olmaz...
bizim burada 4.60 tl cıvarı oralarda nasıl benzin fıyatları.
istanbulda 4.30-4.35 arası bildiğim kadarıyla ben dün tp'den (türkiye petrolleri) kullanıcı kartı aldım. Koşulsuz her alımda 4.11'den veriolar.
bu günlerde yokmu ya full de %12 indirim dolduralım :D
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Arkadaşlar bugün(30-05-2012) full'de öğlen 12:00 ile gece 24:00 arası %12'ye varan indirim varmış....depoları fulleyelim
http://finanshaber.mynet.com/detay/e...im-geldi/79284
Pazartesi günü motorin fiyatlarında 10 kuruş indirim yapılmasından sonra bugün de benzinde 8 kuruş indirime gidildi.
Fiyatlar bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak.
şansa bak...daha dün benzinim bitti fulledim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)