Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafik magandaları ve mutlu son ..

REKLAM ALANI
    canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    Alıntı evocamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar pazar gunü kavacikdan Mecidiyeköy istikametinde motorla seyrederken bı peugeot partner marka araba FSM nin üstünde bı zikzak çizerek milleti kaza yaptıracak sekilde gidiyor görmeniz lazım bende sag şeritte normal bir hızla seyrediyorum ama gözüm arabada.. Zikzak çizerken araç birden önümde bitiverdi zor yavasladm sıkıştım bariyerlere verdim kornayi yavaşladılar içeriden el kol hareketleri felan bı baktım iki genc arkadasa iki sarisin bayan kız arkadaşları olsa gerek hava atmak için sanırım bu sekilde cocuklukda bulunuyorlar neyse ben trafikde geçip devam ettim yaa sabır diyerek Levent ayrımından ayrıldım bilen bilir uzun bı yokuş çıkarsın orada Levent'e giriş için orada bı baktım bu araba yine yanasti yanıma sıkıştırıyor beni cami acmış birseyler söylüyorlar artistler erkekler ya siz kasindiniz dedim çektim saga onlar devam etti Levent'e doğru girdiler trafiğe aradım polisi şikayette bulundum anlattım olduğu gibi olayı yeride tarif ettim sonra devam ettim trafikte yavaş yavaş ilerliyorum bı yandanda bunları kesiyorum aradan 5 dk gecti geçmedi yanımdan trafikde iki yunus bı gecti voovvv dat datt siyah pejo cek kenara ) alın dedim size artistlik insan hayatını ucuz sanan pislik insanlar cezalarını pasa pasa yediler bende devam ettim ve tüm trafoların araçlar adına böyle birsey yaptıgım icinde duyarlı vatandaş hissettim kendimi ..

Geçmiş olsun.

Polemiğe girmeyerek en iyisini yapmışsın cbf daşım..

bazen polisi aramak yada bildiğin yolsa polis bulacağın noktaya giderek şikayet etmek en doğrusu.

benzeri yazın başıma geldi.

eşimle moda tarafından kızıltoprak ışıklarda kırmızıda sağ şeritte durdum ama bilerek çok sağ yanaşmadım şeridin ortasında duracak şekilde yavaşlıyordum(hem sol şeritteki araçla arama giren olmasın hemde sağımda kaçacak alan olsun diye.) iyi ki de öyle yapmışım , gece vakti deli gibi gelen bir dolmuş kırmızı ışıkta durmak istemedi ancak sağ şeritte ışığa ilk varan ve durmak üzere ben varken 1 araba boyu geride sol şerittede bir araç vardı doğal olarak makas atarak ancak kırmızıdan geçebilceğini düşündü ama ben kendimi sağ atmasam kaldırıma doğru arkadan çarpıyordu hemde kırmızı geçecem diye gaza basar halde !

hatta başka bir motorcu daha gördü napıyorsun falan diye kızdı, ben ve eşim acayip sinirlendik ama yazın sahil yolunda hep çevirme olduğunu bildiğimden biraz hızlanıp devam ettim, suadiye civarında en kötü bostancı ışıklarda çevirme bulma ümidiyle açtım gazı. tam tahmin ettiğim gibi suadiye otelin önünde trafik çevirmesi vardı.

indim ve durumu anlattım. zaten eşim ve ben full koruma giyenen görüntümüzle, uslu bir kullanıcı profilimiz var bir de eşimin sinir ve korkuyla beraber carlamasıyla polisler bekleyişe geçip, verdiğim plakalı dolmuşu durdurup : vatandaş şikayeti var, şöyle şöyle diyip cezayı yazdı benimde imzamı aldı "vatandaş şikayetine istinaden" diye. paşalar gibi aldı cezayı gitti.

böyle durumlarda duygularınıza yenik düşmeyin arkadaşlar, biliyorum çok sinir bozucu durumlar olabiliyor ama ya biliyorsanız bir çevirme yada ekip gidip şikayet edin plakasını alıp, yada 155 i arayın.

"delikanlı mısın?"
    "dursana!"

vs. tahriklerini yenilmeyin kesinlikle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 150 mc
    çok iyi etmişin abicim muattap olmayacan bunlarla direk 155 polisi ara gerekeni yapsınlar en etkili çözüm cezalarr

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Hocam helal olsun. Son zamanlarda o kadar çok "trafikte bana böyle yaptılar ben de adamın camını çerçevesini indirdim" diye not okuduk ki,
    çok teşekkür ediyorum ben sana insanlık adına :D Bu tepkiyi gösterdiğin için.

NOT: kızmazsan şunu diyeyim, yazdıklarını okurken başım ağrıdı çözeyim diye. Biraz noktalama işareti olsa ne güzel olurdu....
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    En iyisi şarap şişesine dolduracaksın benzini ucuna bez takıp yakıcaksın arabanın camını kırıp içine atıcaksın yakacaksın

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu olayı benim de yapasım geliyor ama üşeniyorum mevcut şartlarda. Aslında telsiz sistemi olacak gördüğünü yetiştireceksin hemen. Bir nevi TDP (Toplum Destekli Polislik) olayı gibi.
    Ben seve seve yaparım...
    www.motorumla.net

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Bende yunusları böyle hızlı ve adil davrandıkları için çok seviyorum. Tebrikler yunus kardeşler...

evocamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 KIRMIZI (2011)
    Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam helal olsun. Son zamanlarda o kadar çok "trafikte bana böyle yaptılar ben de adamın camını çerçevesini indirdim" diye not okuduk ki,
    çok teşekkür ediyorum ben sana insanlık adına :D Bu tepkiyi gösterdiğin için.

NOT: kızmazsan şunu diyeyim, yazdıklarını okurken başım ağrıdı çözeyim diye. Biraz noktalama işareti olsa ne güzel olurdu....
    ) İnan telden yazığım için ancak bu kadar oldu kusura bakma
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Alıntı evocamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ) İnan telden yazığım için ancak bu kadar oldu kusura bakma
    Yapçek bir şey yok o zaman. Telden yazarken bazen ben bile üşeniyorum noktalama işaretlerine.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bazı kendi kendine ceza kesipte burada böbürlenenlerin aksine tebrik ediyorum...
    Trafikte ders vermek sadece bu şekilde olmalıdır...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazı kendi kendine ceza kesipte burada böbürlenenlerin aksine tebrik ediyorum...
    Trafikte ders vermek sadece bu şekilde olmalıdır...
    aynen kardeşim...
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cinnete kurban gidicek herhalde partnetdekiler diye düşünürken mutlu sonla bitti. Geçmiş olsun

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu olayı benim de yapasım geliyor ama üşeniyorum mevcut şartlarda. Aslında telsiz sistemi olacak gördüğünü yetiştireceksin hemen. Bir nevi TDP (Toplum Destekli Polislik) olayı gibi.
    Ben seve seve yaparım...
    Seni kime şikayet edeceğiz
    Gökhan YAŞDAL

oz.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S gitti
    Tebrik ederim, hiç bir zaman gösteremediğim sakinliği göstermişsiniz.. Hoş, sakin olsam bile polisin bu ihbari değerlendireceği aklıma gelmezdi.. Başıma geldi bir zaman, annemin hatrı için sağa çekip polise dert anlatmaya çalışmıştım, polis beni tersleyince arabanın peşine düşüp kendi teksasımda kendi kurallarımı işletmiştim..
    Size de, ihbarı değerlendiren "merkez" e de, ihbar sonucu görevini yapan ekibede helal olsun..
    "Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz.."

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    el bombasi seklinde cakmaklardan tasiyip yaninda, cami acip el kol hareketi yaparken pimini cekip atcan iceri saka saka
    en guzelini ve dogrusunu yapmissin, hem kizlarin yaninda havalarini almissin, hem de paralarini

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    bakmayın aslında polislere son zamanlarda yunusların aktif olarak görevlerde yer alması sayesinde polisin motosikletlilere bakışı değişti yoksa normal polisin de görüş açısından vatandaştan farkı yoktu
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)