Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hocalı Katliamı (25-26 Şubat 1992) Unutmayın, Unutturmayın!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki ER-6F (2011) - Yamaha Cygnus L (2015)
    http://azerbaycan.ihh.org.tr/insan/hocali/hocali.html Gereksiz yazmak istemiyorum. Buradan başlayıp internet ve diğer nice kaynaklardan bu vahşet hakkında bilgi bulabilirsiniz. Maksadım bu millete, insanlığa yapılanları unutmamak, unutturmamaktır!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kardeş büyük bir ihtimalle kapatacaklar bu başlığı,nefes aldıracaklarını düşünmüyorum forumda rahatsız olanlar var.Ama destekçisiyim bu konunun,kalbim gönlüm onlarla!

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bize yapılanları bize unutturdular.. 1-2 Resim koyardım hocalıdaki halka yapılanlardan ama yöneticiler rahatsız olur. Duyarlı olup konuyu açtığın için teşekkürler.

Ufak bir video linki paylaşıyım yinede. http://www.youtube.com/watch?v=XQpUhWO3mp0

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Böylesine bir katliamı,kim unutabilir ki... Tam 20 yıl geçti...

Alçaklığın,kahpeliğin,insanlık dışı her davranışın örneği yaşandı Hocalı'da...

Günün birinde hesabının sorulması temennisiyle...

Allah aynı acıları,dünya üzerinde hiç kimseye yaşatmasın...
    [CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]

[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]

[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]

Motosikleti
    Kawasaki ER-6F (2011) - Yamaha Cygnus L (2015)
    Forumda da, gerçek hayatta da olsa, üzerinde bulunduğumuz toprakların eski sahiplerine (Osmanlı'ya) atılan iftiraya karşılık, iftiranın da yetmediği gibi yine komitacı-destekçilerinin yaptıkları 1910-1922 katliamının ardından giriştikleri yakın tarihimizdeki son büyük olaydır Hocalı. Az da olsa haberdar, vicdan sahibi kimsenin böyle bir konuyu kapatacağını sanmıyorum. Ha biri başlıkta yazan amacı çarpıtırsa, o onların ayıbı olacak, cevaplarını alacaktır.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    bu gün bu başlığı ben de açmıştım silinmiş
    her zamanki gibi müslüman kardeşlerimize yapılmış dini amaçlı bir saldırıydı bu
    tıpkı bosnadaki gibi tıpkı srebreniska daki gibi
    insanlığa karşı işlenmiş bu suçun failleri her zamanki gibi elini kolunu sallayarak gezinmekteler
    uluslararası savaş suçları mahkemesi adı altındaki leş yiyici grup petrol uğruna girdikleri
    müslüman ülkelerin liderlerini hiç bir savaş suçu işlemedikleri halde birkaç sahte sivil ölümüyle birkaç günde
    yargılayıp asarlarken hocalıda 613 masum yaşlı kadın ve çocuğu katleden sefilleri yakalayıp yargılamaması
    düşündürücü ve çok üzücüdür
    sivillere karşı yapılan her türlü terörizmi kınıyor ölenlere Allah tan rahmet diliyorum
    Sinan Aksu bunu beğendi.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Tarihin utanç sayfalarından biri... Diyecek pek bir şey yok.
    Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum...

@anamurspor;
    Niye nefes aldırmasınlar ki... Konu sapmadıkça konulara müdahale edildiğini pek görmedim...
    Sinan Aksu bunu beğendi.
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)