Bugün bazı videolar izledim;benim sürüş yaptığım yerlerde,sonrada aklıma geldi bu adamlar bizim forumdaysa stickerı görünce tanırız birbirimizi gibisinden.Siz ne düşünüyorsunuz?
Bugün bazı videolar izledim;benim sürüş yaptığım yerlerde,sonrada aklıma geldi bu adamlar bizim forumdaysa stickerı görünce tanırız birbirimizi gibisinden.Siz ne düşünüyorsunuz?
stickerler var bende
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Ben şöyle bi kaç sticker tasarlamistim.
Ama kabul etmediler.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
aaa,bende yeni bişey buldum sanmıştım:( ama büyük değilmi biraz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
aslında fuara kadar şık birşey tasarlayıp dağıtabilirler.
keşke öyle bişey olsa gerçi cıbırımda pek fazla yer yok ama olsun yapıltırırdım bi yerine
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
aynen bencede,neden kabul etmediler acaba,yaygınlaştırsakya böyle bişeyi
Ben yapabileceğim bişey varsa yapayım Sticker kafama yattı
sinan abi, ben senin fotolarını koyduğun stickerlardan alper abiden aldım. hatta yapıştırdım bile motoruma :D şimdi bunlar geçerli değilmi, anlamadım ben?
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Artık neredeyse 10 yıldır aktif olan bir site hakkında sticker fikri nasıl da ilk sizin aklınıza gelmiş, ilginç...
Birkaç tane örnek konulmuş zaten, onlar dışında da bir sürü farklı şekil ve boyutta sticker basıldı ve basılıyor zaten...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ya bu sticker ları fosforlu yapsak gece şöyle güzel güzel parlasa (mesela sadece mt logosunda yuvarlağın etrafını dönen zincirle motosiklet.net yazısı) nasıl olur? Ve ne kadara maal olur? daha da önemlisi normal bir baskı yapan merkez bunun fosforlusunuda basabilir mi?
[QUOTE][/QUOArtık neredeyse 10 yıldır aktif olan bir site hakkında sticker fikri nasıl da ilk sizin aklınıza gelmiş, ilginç...
Birkaç tane örnek konulmuş zaten, onlar dışında da bir sürü farklı şekil ve boyutta sticker basıldı ve basılıyor zaten... TE]
Kardeşim ben motor olayındada,bu sitedede yeni sayılırım,2 aydır dikkat etmemişim böyle birşeye.Sivrilik filan yapmaya çalışmadım herhalde.Tamam böyle birşeyin olduğunu gördüm artık ama yaygında değil nereden ulaşacağımıda bilimiyorum,yani böyle saçma bir yaklaşımda bulunmana gerek yoktu.En azından benim gibi nerden bulacağını bilmyenler için yardımcı olabbilr bu konu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
bu arada hızla yazdığım için bunuda aki quote nin arasına sokamamışımArtık neredeyse 10 yıldır aktif olan bir site hakkında sticker fikri nasıl da ilk sizin aklınıza gelmiş, ilginç...
Birkaç tane örnek konulmuş zaten, onlar dışında da bir sürü farklı şekil ve boyutta sticker basıldı ve basılıyor zaten...
elbette yapılabilir şafakcım lakin bunu kendinde tasarlayıp yapabilirsin her şeyşi yöneticilerden beklemek haksızlık olur gibime geliyor , tanesini 1 liraya yapıyorlar dijital reklamcılar en azından bu durum burada böyle
fosforlu istiyorsan kullanılan malzeme ve işçilikte değişir sanırım o kaça olur bilemem
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Yok yok devletten ümidi kestim zaten
Kendim yapacağımda hani acaba çok mu sırıtır yada fosfordan yazı falan gözükmez arkadar ışıl ışıl parlayan bi yuvarlak olarak mı kalır onu hesabedemiyorum
Galiba yakınlarda iyi bi baskı merkezi bulup bi denemem gerekiyor. Gerçekden hoşuma giderse siteye fotoğrafını koyarım sizede isterseniz yollayabilirim istediğiniz kadar
böyle bir konuyu açtığınıza inanamıyorum tabi cevap veren arkadaşlarada
lütfen biraz araştırma lütfen
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...steyenler.html
sticker basılmış hazırlanmış dağıtılıyor
başka sorusu olan
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bu stickerlardan fuarda da olacak mı acaba elden alırız varsa fuarda?
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Fuarda olmazsa ayıp olurdu zaten Alırız ordan tamam teşekkürler
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Alper bey geçen sefer ki konuda da sormuştum gözünüzden kaçtı herhalde...
mt tişört satışı olacak mıdır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)