gidip gidip dangalakları buluyorlar bu iş için..
gidip gidip dangalakları buluyorlar bu iş için..
Patates Bir Şarkı
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
gözümüze gözümüze sokulan uyduruk bir organizasyon "eurovision"
vasat bir genç şarkıcı "bonomo"
ingilizce ve kötü bir şarkı "love me back"
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Sonuncu tamam bellide 1. kim olacak acaba.... :D
Elestirenler , buyrun sizleride sahnede gormek istiyoruz. Bu kadar elestirdiginize gore daha iyisini yapacak yetenek var demekki.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
Eurovision un şarkı yarışması olduğunu düşünenler mi var hala ?
Motosikletli Kaplumbağa...
Tamam şarkı Türkçe değil ama müziğinde Türk esintileri var. Acaba ünlü ismi duyulmuş biri olsaydı yine aynı tepkiler verilir miydi? Bence gayet hoş bir parça olmuş . Güzel bir dans kareografisiyle daha da güzel olabilirdi.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şarkı iyi ya da değil o noktada değilim. Bu yarışmaya kim katıldıysa kariyeri geriledi, çocuk daha gencecik, yazık oldu.
Yo niye MFO katildi hic bir sey olmadi , Sertap katildi daha da basirili oldu , iyi dusun kim katildi ise tam tersi daha cok kazandi.
Ben yeni bir yuzun yeni bir insanin katilmasindan cok memnunum. Ingilterenin Adele gibi birini cikarmasi ise tam bir sacmalik. Eurovison Adele konserine donecek cunku,
Can Bonomo sevdigim su , Turk notlarini ve enstrumanlarini kullaniyor. Bu muzigin ustune hangi dili oturtur ise yakistigini gosteriyor.
Onemli olan da bu, yoksa bana gorede Eurovision Avrupa birligi kardes ulke oylarinin havada ucustugu sacmalik.
Ama yineliyorum, Bu sene ingiltere bizden daha salakca davraniyor Adele gibi birinin sirf ismi su anda cok meshur diye boyle bir yarismaya sokulmasi aptallik gostergesi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Hayırlısı ile bizi temsil etsin, yine bayrağımızı sallayalım da gerisi önemli değil.. İnşallah başarılı olur
Parça çok kısa sürdü gibi geldi. Süresine bakınca makul uzunlukta olduğunu gördüm.
Bu hisse kapılmama sanırım akıcı ve hoş bir parça olması neden oldu.
Eurovision kriterlerine göre falan değerlendirecek değilim, o yarışmaya en ufak bir ilgim yok çünkü. Zira son ana kadar sadece bir kısmını duyabildiğimiz, parçanın tamamını yarışma anında duyduğumuz o eski yarışmaların tadı yok artık.
çikitamuz u dinlerken bile daha çok zevk almıştım bune yaaa
şaka şaka güzel olmuş
Can bananayı severim fakat bu parça anca ön elemeyi geçer
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
arkadaş söylenecek şarkıyı hangi otorite seçiyo bu adamlar Laz mıdır nedir deniz aşkı üzerine şarkı ne alaka çözemedim
(bu arada Laz kardeşlerimi tenzih ederim onları çok seviyorum)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)