Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Evet arkadaşlar güvenlikci gardaşınız Mete Handro meslekdaş dayanışması adına bu konuyu açtı...hem motorcu hem güvenlikci isek ne mutlu bize...

show logosu stıkırdır...resmi kimlikte böyle bişey yok yani...

Benim Güvenlik işine başlamam tesadüfle oldu...2001 e kadar Ön Muhasebe görevlerinde bulundum ama yazı çizi işlerini sevmemem nedeniyle 2001 başında tesadüfen bir iş ilanına başvurdum ve ilandaki kurumun genel müdürü emekli bir deniz subayı imiş...mülakaatda benimde bahriyeli olduğumu öğrenince hemen işe başlamamı söyledi bir ayrıcalık yaptı diyim...kadrolu olarak 4.5 yıl güvenlik görevlisiydim...özel bir kolejde...

sonra 5188 sayılı kanun çıktı ve kart almak zorunlu oldu...ben artık bu işi yapmam uğraşamam dedim...büyük konuşmuşum 6 yıldan sonra tekrar bekciliğe geri döndüm... bu 6 yıl içinde bir sosyetik doktorun korumalığı..garanti bankası genel müdürlüğünde bir avukatın şoförlüğü turizmde şoförlük derken tekrar güvenliğe geçiş yaptım...şu an taşeron bir firmada Show TV de güvenlikciyim...

aldığımız maaş 850 maaş...150 yol...50 tıcket (çay parası) yemek ayrıca show tvden..100 lira silah parası...devletten alınan AGİ (asgari geçim indirimi) çocuk parası mesai derken elime geçen para 1250 civarında...mesleksiz biri için idare eden bi para...Allah bereket versin..kiram yok ev pederin... masraflar az vs...geçinip gidiyoruz...

ama huzur yok tabi...arayışlar devam ediyor... kimlikte foto fotoşoplu bana biraz benzemiyor ama...

sizlerle paylaşmak istediğim bir detay var...5188 sayılı kanuna tabi olduğumuzdan işimizin önemi bir kat daha arttı...

http://haber.mynet.com/ozel-guvenlik...612304-guncel/

Özel güvenlikçilere de yan bakılamayacak...

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, özel güvenlikçilere hakaret eden kişiye verilen cezayı az bularak, cezanın "kamu görevlisine karşı suç işlenmiş" gibi kabul edilerek artırılmasına hükmetti.

Güncelleme:21 Ocak 2012 16:10

Aydın'ın Söke ilçesinde bir kişi, özel güvenlik görevlileriyle tartıştı. Tartışmanın ardından özel güvenlikçiler, bu kişiden kendilerine hakaret ettiği, görevlerini yaptırmadığı ve silahla tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine açılan davayı görüşen Söke 1. Asliye Ceza Mahkemesi, sanığı Türk Ceza Kanunu'nun "hakaret", "tehdit" suçlarını düzenleyen hükümleri uyarınca hapisle cezalandırdı.

Kararın temyiz edilmesi üzerine dosya, Yargıtay 9. Ceza Dairesince incelendi. Daire, sanığa hakaret suçundan verilen cezayı az bularak yerel mahkeme kararını bozdu.

Dairenin kararında, özel güvenlik görevlilerine hakaret suçunu işleyen sanığın, Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 23/2. maddesi uyarınca "kamu görevlisine karşı suç işlemiş gibi cezalandırılması gerektiğine" işaret edilerek, bu nedenle sanığa verilen cezanın artırılması gerektiğine hükmetti.

buna benzer meslekle ilgili detayları paylaşalım...

Güvenlikciler haric konuya yorum yazılmamasını önemle rica ederim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Özel güvenlikçilerle tartışmak gibi bir hobi edindim kendime sizi burda bulmuşken sorayım Fotoğraf çekmeme bile izin vermeyen yetkisini luzumsuz yere kendini tatmin etmek için kullanan tiplerden kurtulmamız için secret code gibi bişey varmıdır?nasıl defedebilirim başımdan?

Gece saat 1 gibi bişey floryadaki yeni yapılan akvaryumun yol kenarındaki kaldırımına motoru çektim, fotoğraf makinamı, tripodumu çıkardım.10dk boyunca bunları hazırlamakla uğraştım ve beyefendi geldi ''fotoğraf çehmek yassah'' dedi.sonra birde utanmadan objektifin önüne atladı, fotoğraf çektirmeyecek ya bana! kadrajı dolduruyo aklınca.Bende kaldırımdan indirdim yola koydum motoru arada 30cm fark var, şimdi istersen trafik polisini çağır, çektirt motoru dedim.Kadrajdanda çıkıcan görev yerine gidicen dedim inat etsede gitti ama istediğim fotoğrafı çekemedim :( Müdüriyetten şu saatte şu günde burada fotoğraf çekmek için izin kağıdı almam lazımmış mesai saatleri içinde...
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özel güvenlikçilerle tartışmak gibi bir hobi edindim kendime sizi burda bulmuşken sorayım Fotoğraf çekmeme bile izin vermeyen yetkisini luzumsuz yere kendini tatmin etmek için kullanan tiplerden kurtulmamız için secret code gibi bişey varmıdır?nasıl defedebilirim başımdan?
    Ganga normalde gördüğün güvenlik görevlileri bir zamanlar bekçi mantığındaydı düzenleme yasa yoktu...gözetim elemanı durumundaydı...ama şu an kanunlarla verilmiş yasal hak ve emirler var...(5188 sayılı kanun)görev alanı içinde bir polis bir jandarma olarak düşün...halka açık yerde fotoğraf çekmene zaten kimse müdahale edemez...ama bulunduğun alan bir güvenlikcinin görev alanıys aböyle bir keyfiyete sahiptir...kıldır adam napabilirsin işte tipine uyuz olmuştur...bakmıştır motorcu gençlik ulen ben üniformayla deli öpmüş gibi ortalıkta dolanıyoum bu sirseriler geziyor diye bir kinle sana trip atmış olabilir... her kafadan adam var...200 bin güvenlikci var 25 milyon genç kişi var...düşün yani permütasyonu...

foto çektiğin alan çektiğin bölge vs illaki bir sınırlar içindesinki adam lüzum görüp salça olmuş size...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ganga normalde gördüğün güvenlik görevlileri bir zamanlar bekçi mantığındaydı düzenleme yasa yoktu...gözetim elemanı durumundaydı...ama şu an kanunlarla verilmiş yasal hak ve emirler var...(5188 sayılı kanun)görev alanı içinde bir polis bir jandarma olarak düşün...halka açık yerde fotoğraf çekmene zaten kimse müdahale edemez...ama bulunduğun alan bir güvenlikcinin görev alanıys aböyle bir keyfiyete sahiptir...kıldır adam napabilirsin işte tipine uyuz olmuştur...bakmıştır motorcu gençlik ulen ben üniformayla deli öpmüş gibi ortalıkta dolanıyoum bu sirseriler geziyor diye bir kinle sana trip atmış olabilir... her kafadan adam var...200 bin güvenlikci var 25 milyon genç kişi var...düşün yani permütasyonu...

foto çektiğin alan çektiğin bölge vs illaki bir sınırlar içindesinki adam lüzum görüp salça olmuş size...
    Vardır illaki motosikletlere çocukluğundan gelen bi nefreti
    halbuki gayet hoş yaklaştım yanıma geldiğinde ''kolay gelsinsadece fotoğraf çekicem 10dk ya çıkıcam'' demiştim ama çocukluğuna inmek lazım onun

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    sana eniste diyebilir miyim? photoshopun tipki enistem

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    kanka rahmetli kemal sunalin sakar şakir filmindeki gardurop fuata benzemiyosan neyim ha kimlikteki resimde yalansa yalan desin mt bekchi sakinleri
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana eniste diyebilir miyim? photoshopun tipki enistem
    http://bilgibelge.humanity.ankara.ed...mage/nozel.jpg
    Aha mete abinin ikiz gankası bulundu
    Biraz gülümsese olcak bu iş

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    ayagini denk al
    silah durumu : silahli

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka rahmetli kemal sunalin sakar şakir filmindeki gardurop fuata benzemiyosan neyim ha kimlikteki resimde yalansa yalan desin mt bekchi sakinleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    kankaya namlu doğrutulmaz aga hala daha askerim
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Tüm güvenlikçi abilere saygılar sevgiler
    serdar37100 bunu beğendi.

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    Allah hepimize yardımcı olsun şu ülkede geçim derdi zor ..allaha şükür öyle derdim yok
    MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    niye? gecinemiyor musun?
    Alıntı halepli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah hepimize yardımcı olsun şu ülkede geçim derdi zor ..allaha şükür öyle derdim yok

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    bende silahlı özel güvenlik kartımı evin bir yanında boş boş bekletmekteyim yedinci ayda günü bitecek ne yapmam gerekiyor mete abi bu konudada bilgin varmı yeniletmekmi gerekiyor ama laf aramızda hiç kullanmadım şu ana kadar sadece süs olarak saklıyom;)
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Metehan abi cinnet geçirip bizi vurmazsın demi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    adam rica etmis özel güvenlikci arkadaslardan baska kimse yorum yapmasin diye ama bizim türk insanina laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor pess
    cakturkc ve serdar37100 bunu beğendiler.

Alıntı Zodium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam rica etmis özel güvenlikci arkadaslardan baska kimse yorum yapmasin diye ama bizim türk insanina laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor pess
    Sen tüp taktırmadınmı yaşıyomusun hala
    kanucan bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    al buyur burdan yak gereksizin biri daha iste adamin konusunu rezil ettiniz ne bicim insansin sen ya

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    hakketen felon musun nesin burda koskaca zodium konuşurken sen nasıl cavap verirsin

hemen yaptğın yorumu kaldır üyeliğini iptal et bu foruma da bir daha gelme
    Felon bunu beğendi.
    İkincilik kaybedenler içindir...

Selam bende motorsuz ÖGG yim yeni modelleri bekliyorum almak için

Alıntı HaydarBıçak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakketen felon musun nesin burda koskaca zodium konuşurken sen nasıl cavap verirsin

hemen yaptğın yorumu kaldır üyeliğini iptal et bu foruma da bir daha gelme
    Haydar abi sana yamuğumuz olduysa affola

1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)