Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

REKLAM ALANI
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay Çavuşlar napıyonuz beyav...

dün bugün izinliydim yarın gündüzdeyim...şu an Ulusta sitedeyim 2 gece of sistemi yine...çok rahatız Allaha şükür ama yetmez..

yemek yok yol agi dahil 1200 maaş...idare ediyoz anlayacağınız...ama yemeksiz yere alışamıyorum bir türlü...
    yahu mete abi şöyle bi banka bulamadın hafta sonu tatil maaşı iyi ful akbili olanbu maaştan yemek yol çıktın mı ne kalıyo ki?kesin rejim yapman lazım senin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    metehan abi ben yemeğimi evden götürüyom. Atıyom sırt çantasına götürüyom. Dağın başında iki villada çalışıyom. Ufak yer ama rahat. Karışan yok,gelen giden de pek yok.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    bu yasadan önce ben motorola genel müdürlükte güvenlik şefiydim bu yasa mecliste uzun süre gezdi sonra bir gün taşeron şirketimden güvenlik müdürü geldi bana kadıköyde bir seminerin olduğu ve benimde katılmamı istedi ben ilk başta kendi şirketim seminer düzenlemiş filan gibi düşünceye kapıldım kaıköydeki yere gittik bodrum katta yaşı 60 yakın devlet içinde çeşitli görevlerde bulunmuş asker emeklisi olmayan bi zatı muhterem seminere başladı etrafıma baktım etkin güvenlik pronet grup4 ve hatırlayamadığım bir çok güvenlik firması yetkilisi vardı kendi kendime benim burada ne işim var diye sordum çünkü güvenlik işiyle uğraşan tek kişiydim orda gelenlerin çoğu halkla ilişkiler ve proje kordinatörüydü. zatı muhterem başladı anlatmaya bu yasadan sonra artık yasal iş tüzüğünde sayılacak güvenlik hizmeti şirketler bunlardan şöle yararlanacak böyle yararlanacak yasadan sonra artık temizlik ve güvenlik aynı sıfatta ( yani aynı isim üzerinde iş yeri için çalışamıycak falan)bu işde eski olanlar anlamıştır anlamayan için güvenlik şirketlerinin eski adları temizlik ve hizmet sektörü olarak geçerdi. yalan olmasın 1 veya 1.buçuk saat anlattı sonra sorulara geçti herkes farklı sorular sordu sanki pas atıyorlar içimdeki anarşizme dayanamadım bende soru sordum güvenlikçiler kaç saat çalışacaklar neyle ücretlendirelecekler tazminat haklarını bundan sonra mahkemelere gitmeden alabilceklermi falan beyim sanki bu işi daha yeni duymuş gibi başladı anlatmaya güvenlik 12 24 saat çalışacak içişleri bakanlığının talimatıyla zaten güvenlikler en iyi ücreti alıyor tazminatını alamayan güvenlik yok diğer güvenlik şirketi mensuplarıda nasıl destekliyorlar bende açtım ağzımı yumdum gözümü hepsine laf yetiştiriyorum en sonda şunu dedim bu güvenlik yasası ödp ve pkk nın bir oyunudur polis veya asker yapamadıkları yandaşlarına bu şekilde resmi silah bulundurma belgesi alacak ve poligonlarda atış eğitimi alacaklar çok körsünüz demiştim aradan kaç sene geçti hala fikrim değişmedi buda benden anı
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    mt bekçiler uyumayan varmııı?

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    var üstat....
    fazla kalmadı nöbetin bitmesine inş.
    mete abi özleidk seni yav...
    hayırsızlık yapıp hiç aramadık da:(

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    metehan abim pek takılmaz oldu artık buralara. Neyse ben yatış.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    unuttum söylemeyi, ricanı yerine getiremiyorum maalesef
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu mete abi şöyle bi banka bulamadın hafta sonu tatil maaşı iyi ful akbili olanbu maaştan yemek yol çıktın mı ne kalıyo ki?kesin rejim yapman lazım senin
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi ben yemeğimi evden götürüyom. Atıyom sırt çantasına götürüyom. Dağın başında iki villada çalışıyom. Ufak yer ama rahat. Karışan yok,gelen giden de pek yok.
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yasadan önce ben motorola genel müdürlükte güvenlik şefiydim bu yasa mecliste uzun süre gezdi sonra bir gün taşeron şirketimden güvenlik müdürü geldi bana kadıköyde bir seminerin olduğu ve benimde katılmamı istedi ben ilk başta kendi şirketim seminer düzenlemiş filan gibi düşünceye kapıldım kaıköydeki yere gittik bodrum katta yaşı 60 yakın devlet içinde çeşitli görevlerde bulunmuş asker emeklisi olmayan bi zatı muhterem seminere başladı etrafıma baktım etkin güvenlik pronet grup4 ve hatırlayamadığım bir çok güvenlik firması yetkilisi vardı kendi kendime benim burada ne işim var diye sordum çünkü güvenlik işiyle uğraşan tek kişiydim orda gelenlerin çoğu halkla ilişkiler ve proje kordinatörüydü. zatı muhterem başladı anlatmaya bu yasadan sonra artık yasal iş tüzüğünde sayılacak güvenlik hizmeti şirketler bunlardan şöle yararlanacak böyle yararlanacak yasadan sonra artık temizlik ve güvenlik aynı sıfatta ( yani aynı isim üzerinde iş yeri için çalışamıycak falan)bu işde eski olanlar anlamıştır anlamayan için güvenlik şirketlerinin eski adları temizlik ve hizmet sektörü olarak geçerdi. yalan olmasın 1 veya 1.buçuk saat anlattı sonra sorulara geçti herkes farklı sorular sordu sanki pas atıyorlar içimdeki anarşizme dayanamadım bende soru sordum güvenlikçiler kaç saat çalışacaklar neyle ücretlendirelecekler tazminat haklarını bundan sonra mahkemelere gitmeden alabilceklermi falan beyim sanki bu işi daha yeni duymuş gibi başladı anlatmaya güvenlik 12 24 saat çalışacak içişleri bakanlığının talimatıyla zaten güvenlikler en iyi ücreti alıyor tazminatını alamayan güvenlik yok diğer güvenlik şirketi mensuplarıda nasıl destekliyorlar bende açtım ağzımı yumdum gözümü hepsine laf yetiştiriyorum en sonda şunu dedim bu güvenlik yasası ödp ve pkk nın bir oyunudur polis veya asker yapamadıkları yandaşlarına bu şekilde resmi silah bulundurma belgesi alacak ve poligonlarda atış eğitimi alacaklar çok körsünüz demiştim aradan kaç sene geçti hala fikrim değişmedi buda benden anı
    mt bekçiler uyumayan varmııı?
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    var üstat....
    fazla kalmadı nöbetin bitmesine inş.
    mete abi özleidk seni yav...
    hayırsızlık yapıp hiç aramadık da:(
    metehan abim pek takılmaz oldu artık buralara. Neyse ben yatış.
    bekcinin düşmanı kara günü yaz sıcakları fena bastırdı...ulen yaz geldimi şu mesleğe lanet ediyorum...terden perişan oluyorum..fiziki güvenlikten en nefret ettiğim dönemler...klima yok vantilatör desen kendine hayrı yok yaprak kımıldamıyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    metehan abi benim gibi paso gece çalışırsan sıcak derdin kalmaz

Motosikleti
    metehan abi benim gibi paso gece çalışırsan sıcak derdin kalmaz
    paso gece vardiya sistemi bir bekcinin adeta kara günü gibidir ama...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yok be abi öğlen 14 gibi kalkıp bütün işlerimi görebiliyorum

Motosikleti
    adamı ne öldürü ne güldürü panpa o sistem...hayattdan soğursun...ama gece yatışdaysan sıkıntı yok...
    -unnamed- bunu beğendi.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    yok beyav gece en güzeli mete gangam...
    seviyorum mt'yi...
    bu arada adem üstat bizi iki günlük üye yaptın ya helal olsun sana....

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yav üstad sen yanlış anladın galiba. Dün üye olmuş bi eleman, üye olur olmaz açtığı konu=bana oy verin? ben onu yazdım 2 günlük eleman diye. Senin profilinede baktım, üyelik tarihini göremedim yanlız mobilden baktım. Pek tanımadığım için hah gene geldi oy istemeye birisi dedim. Kusura bakma. O konuyu açıp tekrar incelicem.

Motosikleti
    seviyorum mt'yi...

panpa ben o oy mevzusunu anlamadım...senin adının geçtiği oylama listesi nerede...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    seviyorum mt'yi...
    Yav üstat kusur işledikmi bilmiyom ama gerçekten bi kusur işlediysek kusura bakma. Konuda yanlış anlaşılan tarafı düzeltmeye çalıştım bi bak.

Ne olacak bu ögg lerin hali bilen varmı ? Özel güvenlik teşkilatlandırılmalı ne olduğumuz belli değil .

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    özel bekçi. Ne olacak. Özel bekçi geldik, özel bekçi gidiyoz. 2 yıl önce dosyaları verdiğim il jandarmadan yaka kartının yenisini alamadım daha.

Motosikleti
    bencede değişen bişey olmayacak...çünkü şu an en ballı projeleri alan Akdeniz Güvenlik...AKP milletvekili ve içişleri eski bakanı Abdülkadir Aksu'nun oğluan ait bir firma...hizmet üreten mal üretmeyen bir firma borsada bile yer aldı düşünün yani o kadar bağlamışlar memleketi...

http://www.sabah.com.tr/Piyasa/Borsa...venlik-borsada

Devletin yasayla özel güvenlik de taşeronu yasaklamasını bekleriz umarız ama onların çıkarlarına aykırı...bu iş istihdamı aileleriyle 1.5 milyon...ama kendi adamlarının kankalarının yandaşlarının menfaatleri yüzünden sürüngen gibi yaşam şartlarına mahkumuz...

devlet yetimine fakirine yaşlısına mağduruna sahip çıkamamış ki özle güvenlikcisine sahip çıkacak kollayacak yasaları çıkarsın..şimdi tüm milletvekilleri tatilde...Allak işlerini güclerini rast götürmesin...

güvenlik de taşeron sistem bitmezse biz yalan oluruz...Düşünsenize 500 bin güvenlikcinin hakkı vebalimi yoksa Tayyibin abisi hamisi Abdülkadir Aksunun oğlunun menfaatlerimi...Tayyip sana bu güvenlikcilerin alınterlerinden taşeron şirket patronlarına geçen hakkı vebali haram olsun sana oy verenlerede haram olsun...

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    Yav üstat kusur işledikmi bilmiyom ama gerçekten bi kusur işlediysek kusura bakma. Konuda yanlış anlaşılan tarafı düzeltmeye çalıştım bi bak.
    est. abi kusur yok...
    birbirimizin hatalarını örtmek için burdayız...
    biz kardeşiz da ötesi yok...
    Mete gangam gir o sayfaya beğen sonra facebook ile giriş yap...
    sonrasında oy durumuna tıhla..
    oradan tüm resimler deyip beni bul oy ver bu kadar basit..
    öperem yanaklarından(:

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    est. abi kusur yok...
    birbirimizin hatalarını örtmek için burdayız...
    biz kardeşiz da ötesi yok...
    Mete gangam gir o sayfaya beğen sonra facebook ile giriş yap...
    sonrasında oy durumuna tıhla..
    oradan tüm resimler deyip beni bul oy ver bu kadar basit..
    öperem yanaklarından(:
    kendi ayıbını görmeyipte başkalarının ayıbını arayanlardan değiliz. Olmuşsa bi ayıbımız, özür dilemesinide biliriz

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)