Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazen diktatör olmak geliyor içimden...bir sivil ordu kurup ülkeyi ele geçrmek istiyorum...tabi ki bu kişilerin boğazına ilmiği bizzat ben takmalıyım...

ben pazartesi akşamı 19 itibariyle aldım..bankanında adiliği var...ödeme talimatını mesai bitimi tek tek manuel dağıtıyor hesaplara...sonra bin lira çekip kalanıda bir gün sonra çekiyosun falan...atmden çekiyosan yani...

valla kabus gibi bir 3 gün geçirdim diyebilirim... 2 12..2 gece 12..2 of sistemine 2 adamın istifa etmesi nedeniyle üçüncü 12 saatide bugün yaptım ve şaftım kaydı... perşembe cuma cumartesi 12 saat yaptım...2 gece sonra salı sabahı nöbetten çıkıp perşembe sabahına kadar yatacam...bu off durumunu iple çektiğimden ve geceye gididş azaldığından aslında işime geliyor çaktırmayın..hareketli ortam ama şov tivi kadar değil ve rahat diyebilirim...

bu arada TEMSER aradı beni...randevu saati verdi...maslaktaki bir proje için eleman aradıklarını söyledi..kariyer netde bakmışlar cvme...tamam dedim birde onlarla görüşeyim..belki daha rahat ederim...

TEMSER hakkında veya çalıştığınız başka firmalar hakkında yorumlarınız nedir beyler...maaşı zamaında vermeyen geciktiren veya piyasadaki en kaliteli güvenlik firması hangisi sizce...

birde akdeniz güvenlik ve panter güvenlik belediyenin tüm işlerine bakıyormuş..o firmalar girdinmi sırtın yere gelmez diyorlar...

varmı sağlam firmalarda adamı olanlar...

ulan birde tarikatcı Allah korkusu olan adamlar patronun la...

çok yorgunum beyler yav bana müsaade...
    YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş
    Bi bak araştır derim. Yalnız elaman alımlarında biraz seçicidir ve disiplinlidir. Ama diğer bütün Ögg şirketlerinden kat kat sağlamdır. 8 senedir aksayan yada eksik yatan maaş görmedim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende pronet güvenlik hizmetlerinde çalışıyorum ama benimkisi müşteri hizmetleri özel güvenlik değil oda olur herhalde

ganga valla o saylanmaz fasulye... varmı pronette bana uygun proce hacu...

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah metehan abi doğru dürüst bi firma yok gibim bişe.tam gününde maaş verenler genelde asgari ücretle çalışanlar. Ben 2 kişi çalışıyorum sadece geceleri 12/12. 3 haftadır 1 gün izin kullandım. Önümüzdeki haftada izin yok. Ondan sonra patronlar gelcek nisanın 15 ıne kadar gene izin yok. Maas 850 lira. Sen gene yat kalk dua et haline.

ganga bu zamanda İstanbulda asgari ücret kalmadı ama...en kötüsü herşey dahil 1000 lira...izin hususunda agresifim o hususlarda şirket napıyor yapıyor o boşluğu dış bir personelle tamamlıyor...idare ediyoruz ama 2 gün of sisteminde iznmimi daha çaldırmadım bu dandik firmalara...

Alıntı tcs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu sektör ilk çıktığında iyimiş çünkü sertifikalı adam azdı .Şimdi bolca ögg var buda şirkelerin işine geliyo sen olmazsan başkası diyo ücretler az daha birsürü sorun . Düzen gelmezse iyice düşer bu sektör olan ögg ye oluyo şirket yolunu buluyo .
    aga öyle adamlar var ki...evlere şenlik...amda hödük...aynı üniformayı giyiyoruz ama utanıyorum ben çoğu adına...ulan şu güvenliği keşke yapmasaydım dedirtiyorlar yani bazen kendi meslekdaşlarım...

Alıntı seko67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş
    Bi bak araştır derim. Yalnız elaman alımlarında biraz seçicidir ve disiplinlidir. Ama diğer bütün Ögg şirketlerinden kat kat sağlamdır. 8 senedir aksayan yada eksik yatan maaş görmedim.
    evet YKS dediğin gibi pro firmalar...Yapı Kredi plazalarda merkezi ve şartları iyi...fakat çok nizami adamlar aga...bizi orlar bunlar...2 dakka hesabı yapan projeler var...yok zıçmaya şimdi gitme çişini tut yok 5 dakk ageç kaldın yok tutanak yok savunma vs ...ben proje müdürü...emekli asker emekli başkomiser güvenlik şirket patronu hırpalamış sktr çekmiş adamım abi...genelde işi ben seçiyorum...ama önce nazikce yaklaşıyorum sonra tavrımı koyuyorum...

Işık kolejine bir tane emekli başkomiser amir sıfatıyla geldi geçmiş yıllarda...baktım hede hödö konuşuyor buna ne zulmettim ya...karizmasınımı çizmedim ağzının payınımı vermesim ukalalıkmı yapmadım...itiş kakış yaşadık okulun önünde...en son vur lan dötün yiyosa beni dedim...onu yolladılar iyimi...ama o zaman okul kadrosundayız...okul müdürü bizi kollardı severdi...

zamanında bir taşeron firmada çalışırkende işveren geldi...kapıya geldi lüks aracıyla aç lan falan dedi ...lan deyince çıldırdım zaten...sen kimsin lan dedim...sktr çektim buna...almıyorum lan seni pzvnk vs küfürleştik...montu bunun yüzüne fırlattım anında istifa...

yine bir site projesinde de emekli binbaşı arıza bi adam vardı...onada ağır küfrettim...kaçıyolar hemen bu adamlar yani korkak...söve söve ayrıldım işten... odasında masasını sehpasını tekmeledim...olay çıkardım yani...

proje amiri adam değilse biryerd emutlak karşı karşıya geliyoruz...çok vardiya amirini tehdit etmişimdir bana bulaşma sıkıntı olmasın diye gece nöbetlerinde çok ayar vermişimdir kıdemli elemanlara...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    senle çalışılmaz aga adamı yersin valla
    lem şu nöbet bitmedi akşam olsada gitsek

Motosikleti
    Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senle çalışılmaz aga adamı yersin valla
    lem şu nöbet bitmedi akşam olsada gitsek

extrem örnekler vall aganga...normalde bu kadar agresif değilim...sabırlıyım...sadece saygısızlığa tahammülüm yok...bekçiyiz diye şamar oğlanı olacak halimiz yok ya... ben bugün yarın yatışdayım çarşamba sabahına kadar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    selamun aleykum bekçi gardaşlar... 2 gün 12 nöbet bitti...2 gün gece kaldı sonra 2 gün yatış...o yüzden bağlanamadım foruma ama meslekdaşlarıma bi el edem dedim...selam sevgiler..yorgunum dabi...forumda yoruyor beyav...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kanka amma çok çalışıyon be yaw vallaha ülkeyi sen kurtaracaksın
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka amma çok çalışıyon be yaw vallaha ülkeyi sen kurtaracaksın
    şimdi yatış ama gece sabah doğru tel tel dökülmeye başlarım...ama gündüzde uyunmuyor aga napim...

egelim43 abey ne biçim nöbet tutuyon kötayada taksiyi biçmiş tren...

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    mete handro bende gececiyim aga yarında of 12/24 sistem gel teskere gel bizim askerligimiz bitmez he
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)

Motosikleti
    Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete handro bende gececiyim aga yarında of 12/24 sistem gel teskere gel bizim askerligimiz bitmez he
    başkan yakınmısın bana uğrayam yanına uygun zaman...ben mecidiye köy...

12/24 iyi hoş ama her gün işyerindesin ve çekilmiyor...2 gece 2 of yine iyi..haftanın sadece 2 günü gecedesin...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    metehan abi gitti diye kimse yazmıyo galiba:( geri dön abi hey bekçiler nerdesiniz?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    of yav canım sıkılıyo. Metehan abi olsaydı paso yazardı hey bekçiler nerdesiniz? Uyuyomusunuz yoksa nöbette? yazacam tutanaklarınızı haa

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    burdayım ağa(:
    bdrum gibi bi yerde de uyunulmaz k(:
    son bi saat kaldı inş.
    sonra yatış

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arkadaşlar, sertifikalı olupta işsiz olan mt üyeleri varsa, bodrumda çalışmak isterse kalacak yer var bu arada 3 öğün yemekte var. Artı sigorta maaş. 10 kişiye ihtiyacım var. Profilimde e-maıl,face adresim var. Ordan ulaşın. Sevgilerle.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    şimdi yatış ama gece sabah doğru tel tel dökülmeye başlarım...ama gündüzde uyunmuyor aga napim...

egelim43 abey ne biçim nöbet tutuyon kötayada taksiyi biçmiş tren...
    Amanın yeni gördüm valla Metem küftestarım evet ya o gece biz vardık nöbette olaya biz gittik 5 kişi savrulmuş gitmiş resmen sola topladık hepsinin cesetlerini tek tek Allah rahmet eylesin ee bizim işinde cilvesi bu dün akşamda iki kapkaççı yakaladık bu arada baya bi faaliz yani anlayacağın
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    //güvenlikçi olmadığım için sildim mesajımı (:

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    güvenliğin çektiğini güvenlikçiden başkası anlamaz dostum. Yazdığınıda okumuştum ama neyse.

Motosikleti
    Vay Çavuşlar napıyonuz beyav...

dün bugün izinliydim yarın gündüzdeyim...şu an Ulusta sitedeyim 2 gece of sistemi yine...çok rahatız Allaha şükür ama yetmez..

yemek yok yol agi dahil 1200 maaş...idare ediyoz anlayacağınız...ama yemeksiz yere alışamıyorum bir türlü...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Vay Çavuşlar napıyonuz beyav...
    dün bugün izinliydim yarın gündüzdeyim...şu an Ulusta sitedeyim 2 gece of sistemi yine...çok rahatız Allaha şükür ama yetmez..
    yemek yok yol agi dahil 1200 maaş...idare ediyoz anlayacağınız...ama yemeksiz yere alışamıyorum bir türlü...
    normalde yemek var orda da seni görünce vazgeçtiler yemek vermekten, bir maaş da öyle öderlerdi

Motosikleti
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normalde yemek var orda da seni görünce vazgeçtiler yemek vermekten, bir maaş da öyle öderlerdi
    arkadaşım senden bişey rica ettik daha dönüş yapmadın...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    arkadaşım senden bişey rica ettik daha dönüş yapmadın...
    unuttum söylemeyi, ricanı yerine getiremiyorum maalesef

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)