Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

REKLAM ALANI
    bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    Benim hem sertifika hemde güvenlik şirketimiz var napcaz ) patronlarada yer varmı burda
    bu kawasaki bir başka dostummm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    olmazmı bea,bende şirketi olan bi toprak arıyodum
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    işçi kardeş

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nöbet+face+m.t+film+internet+devriye. Sabaha kadar +müzik
    şöyle bir ortamımız vardı ama taşeronda biraz zor oluyor...2000 lerde böyleydik...en rahat yerler siteler...yeşil...sosyetik site ise havuz kalite site sakinleri vs off...tek hayalim 12 36 da sitede bekcilik yapmak ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şöyle bir ortamımız vardı ama taşeronda biraz zor oluyor...2000 lerde böyleydik...en rahat yerler siteler...yeşil...sosyetik site ise havuz kalite site sakinleri vs off...tek hayalim 12 36 da sitede bekcilik yapmak ...
    12/36 Bulmak zor abi ya ama süper bi vardiya

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    arkadaşlar şu devriye olayında kurulan saatlerin yasal süresini bilen varmı?...30 dakikalık sürede 8,5 dönüm arsa ve 5 katlı binayı dolanıyoruz tekrar sıra geliyo
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    daha iyisini hayal et
    işbankası izmr- kordon şubesinde çalışıyorum )))))))

Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    metehan istersen Seni yanıma transfer edelim ETI deyim. Ben 3 yıldır satiş yapman lazim ama yaparım dersen alalım en kotu 1600 alırsın
    www.erkakurye.com

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Günaydın mt bekçi tayfa sabah 08 itibariyle nöbet bitmiş bulunuyor çarşamba sabahı 8 e kadar istirahat çarşamba sabahı 8 de kutsal göreve devam sizler nasıl çalışıyorsunuz?
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    gunaydın bende 8 ıtıbarıyle nöbet almıs bulunuyorum aksam 8 ze kadar ALLAH kerim yarın gececıyım

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler bende bu sabah saat 10 30 paydos ettim yarın sabah 10 30 da iş başı....
    ama dün 2 tane maça gittim 60 tl cepte birde dün gece 12 saat nöbet 26 saat çalış babam çalış yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan istersen Seni yanıma transfer edelim ETI deyim. Ben 3 yıldır satiş yapman lazim ama yaparım dersen alalım en kotu 1600 alırsın
    ganga sağol alakan için ben plasiyer iş yapamam yav...baş ağrısı...

yahu bu ata demirer bizle .aşak geçiyor gibi...algıda ilk tiplemesinde güvenliğin gereksiz olduğuna dair detaylar var..

birde her meslekte olduğu gibi güvenliğin içinde de numuneler süzemeler var doğal olarak...yani mal güvenlikciler işin gerçeği hepimizi temsl ediyor...en çok malı barındıran meslk gurbu olduğuna dair düşünceleri onaylarım...bi baltaya sap olamamışların mesleği diyelim...çakma meslek...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

nadrov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    ganga sağol alakan için ben plasiyer iş yapamam yav...baş ağrısı...

yahu bu ata demirer bizle .aşak geçiyor gibi...algıda ilk tiplemesinde güvenliğin gereksiz olduğuna dair detaylar var..

birde her meslekte olduğu gibi güvenliğin içinde de numuneler süzemeler var doğal olarak...yani mal güvenlikciler işin gerçeği hepimizi temsl ediyor...en çok malı barındıran meslk gurbu olduğuna dair düşünceleri onaylarım...bi baltaya sap olamamışların mesleği diyelim...çakma meslek...
    Arkadaşım dediğin numune tipler her meslekte var
    Son cümleni onaylamıyorum bence her yapılan iş kutsaldır

Motosikleti
    Alıntı nadrov adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım dediğin numune tipler her meslekte var
    Son cümleni onaylamıyorum bence her yapılan iş kutsaldır
    yok be abi kutsal damacana olur güvenlik işinden anca...ben şahsen teknik anlamda bir mesleğin temsilcisi olmak isterdim...verilen sorumlulukların bilincinde olmama rağmen güvenlik bir meslek değil bence...meslekcik...

herkes okuayacak herkes mimar olacak değil belki ama biraz daha kendime yatırım yapabilirdim...kendi seçtiğim yoldayım...sadece toplumun ailenin atanın senin üzerindeki bir baltaya sap ol baskısına çok maruz kaldık...

dip not..işime saygım var...
    nadrov bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    yok be abi kutsal damacana olur güvenlik işinden anca...ben şahsen teknik anlamda bir mesleğin temsilcisi olmak isterdim...verilen sorumlulukların bilincinde olmama rağmen güvenlik bir meslek değil bence...meslekcik...

herkes okuayacak herkes mimar olacak değil belki ama biraz daha kendime yatırım yapabilirdim...kendi seçtiğim yoldayım...sadece toplumun ailenin atanın senin üzerindeki bir baltaya sap ol baskısına çok maruz kaldık...

dip not..işime saygım var...
    kanka sen bana takıl maçlara gel ortam gör gır gır şamata ya devam hem eğlence oluyor hemde para kazanıyoruz bu yaz çok konser olacak ambians manyak olur aga benden demesi
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha iyisini hayal et
    işbankası izmr- kordon şubesinde çalışıyorum )))))))

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...924626_8711828
    yav bir foto linki var...ama bişey göremedik...

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka sen bana takıl maçlara gel ortam gör gır gır şamata ya devam hem eğlence oluyor hemde para kazanıyoruz bu yaz çok konser olacak ambians manyak olur aga benden demesi
    yav hacı pederin patronunda sezonluk loca var gs stadınıan ait... yine gitmiyorum...ne işim var benim maçlarda görevli olarak...sana paranı ben vereyim git çoluğunla çocuğunla ilgilen...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın mt bekçi tayfa sabah 08 itibariyle nöbet bitmiş bulunuyor çarşamba sabahı 8 e kadar istirahat çarşamba sabahı 8 de kutsal göreve devam sizler nasıl çalışıyorsunuz?
    akşam 20:30 sabah 06:45 hergün. Haftada bi gün izin. 850 tl maaş. Asgari ücrete zam gelir bize gelmez. Asgari geçim indirimine zam gelir bize gelmez. Benzine hergün zam gelir bize gelmez. Haftada bir iki kere sakal traşı olurum. Kafam estiğine devriyeye çıkarım. Kravat takmam. Sabaha kadar face, m.t, film bakar müzik dinlerim. Sigarayla kendimi zehirlerim. Ama bütün bunları motoruma binince unuturum

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    şu maç muhabbetinden nefret ediyorum...
    bi kere gaza geldim de gittim ki hayatımda izlediğim ilk maç olmuştur...
    sonrasın da tövbe(:

Motosikleti
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu nası nöbet abey 48 saat yatış...dağlara taşlara vurucam kafamı... 24/48 mi yoğsam...

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akşam 20:30 sabah 06:45 hergün. Haftada bi gün izin. 850 tl maaş. Asgari ücrete zam gelir bize gelmez. Asgari geçim indirimine zam gelir bize gelmez. Benzine hergün zam gelir bize gelmez. Haftada bir iki kere sakal traşı olurum. Kafam estiğine devriyeye çıkarım. Kravat takmam. Sabaha kadar face, m.t, film bakar müzik dinlerim. Sigarayla kendimi zehirlerim. Ama bütün bunları motoruma binince unuturum

bende 12/36 yolu gözler oldum...

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu maç muhabbetinden nefret ediyorum...
    bi kere gaza geldim de gittim ki hayatımda izlediğim ilk maç olmuştur...
    sonrasın da tövbe(:

ebubekirin vardiyasıda güzel...aga maçlar tam çorba dediğin gibi...

ben şirketle görüştüm...KANALTÜRK projesine geçmek istediğimi belirttim...bakalım ne olacak...muhtemelen şirkete operasyon elemanı olarak alacaklar...bakalım yarına netleşir durumum...veya en geç Salı...Show tv beni bitirdi yav...toz toprak çamur istediğim noktalarada geçemedim...silahlı kimlik var silah vermiyorlar vs...ne uğraşcam ya silahlı adam otoparkta elle demir kapımı açar...hayır demir kapıya bir motor takılsa dedik ona bile mır mır ediyorlar...yarı şantiye durumu var ortamda beyler...

olmadı başka şirkete geçiş yapacam dostlar...selametle...
    -unnamed- bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    [QUOTE=mete_han;2598639]bu nası nöbet abey 48 saat yatış...dağlara taşlara vurucam kafamı... 24/48 mi yoğsam...

Yok yafs Metecim 24/48 olurmu hiç(denedik o sistemi çok ağır geldi arkadaşlara 12-96 yapıyoz biz) mesela 29 şubatta gündüzdeydim akşam 19:00 da çıktım taaaa bu gün yani 04 mart ta 19:00 da geldim tekrar vazfeyeeee bu arada motosiklet fuarınıda gezmiş gelmiş olduumm
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)