Benim hem sertifika hemde güvenlik şirketimiz var napcaz ) patronlarada yer varmı burda
Benim hem sertifika hemde güvenlik şirketimiz var napcaz ) patronlarada yer varmı burda
bu kawasaki bir başka dostummm
olmazmı bea,bende şirketi olan bi toprak arıyodum
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
işçi kardeş
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar şu devriye olayında kurulan saatlerin yasal süresini bilen varmı?...30 dakikalık sürede 8,5 dönüm arsa ve 5 katlı binayı dolanıyoruz tekrar sıra geliyo
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
metehan istersen Seni yanıma transfer edelim ETI deyim. Ben 3 yıldır satiş yapman lazim ama yaparım dersen alalım en kotu 1600 alırsın
www.erkakurye.com
Günaydın mt bekçi tayfa sabah 08 itibariyle nöbet bitmiş bulunuyor çarşamba sabahı 8 e kadar istirahat çarşamba sabahı 8 de kutsal göreve devam sizler nasıl çalışıyorsunuz?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
gunaydın bende 8 ıtıbarıyle nöbet almıs bulunuyorum aksam 8 ze kadar ALLAH kerim yarın gececıyım
beyler bende bu sabah saat 10 30 paydos ettim yarın sabah 10 30 da iş başı....
ama dün 2 tane maça gittim 60 tl cepte birde dün gece 12 saat nöbet 26 saat çalış babam çalış yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ganga sağol alakan için ben plasiyer iş yapamam yav...baş ağrısı...
yahu bu ata demirer bizle .aşak geçiyor gibi...algıda ilk tiplemesinde güvenliğin gereksiz olduğuna dair detaylar var..
birde her meslekte olduğu gibi güvenliğin içinde de numuneler süzemeler var doğal olarak...yani mal güvenlikciler işin gerçeği hepimizi temsl ediyor...en çok malı barındıran meslk gurbu olduğuna dair düşünceleri onaylarım...bi baltaya sap olamamışların mesleği diyelim...çakma meslek...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yok be abi kutsal damacana olur güvenlik işinden anca...ben şahsen teknik anlamda bir mesleğin temsilcisi olmak isterdim...verilen sorumlulukların bilincinde olmama rağmen güvenlik bir meslek değil bence...meslekcik...
herkes okuayacak herkes mimar olacak değil belki ama biraz daha kendime yatırım yapabilirdim...kendi seçtiğim yoldayım...sadece toplumun ailenin atanın senin üzerindeki bir baltaya sap ol baskısına çok maruz kaldık...
dip not..işime saygım var...
akşam 20:30 sabah 06:45 hergün. Haftada bi gün izin. 850 tl maaş. Asgari ücrete zam gelir bize gelmez. Asgari geçim indirimine zam gelir bize gelmez. Benzine hergün zam gelir bize gelmez. Haftada bir iki kere sakal traşı olurum. Kafam estiğine devriyeye çıkarım. Kravat takmam. Sabaha kadar face, m.t, film bakar müzik dinlerim. Sigarayla kendimi zehirlerim. Ama bütün bunları motoruma binince unuturum
şu maç muhabbetinden nefret ediyorum...
bi kere gaza geldim de gittim ki hayatımda izlediğim ilk maç olmuştur...
sonrasın da tövbe(:
bu nası nöbet abey 48 saat yatış...dağlara taşlara vurucam kafamı... 24/48 mi yoğsam...
bende 12/36 yolu gözler oldum...
ebubekirin vardiyasıda güzel...aga maçlar tam çorba dediğin gibi...
ben şirketle görüştüm...KANALTÜRK projesine geçmek istediğimi belirttim...bakalım ne olacak...muhtemelen şirkete operasyon elemanı olarak alacaklar...bakalım yarına netleşir durumum...veya en geç Salı...Show tv beni bitirdi yav...toz toprak çamur istediğim noktalarada geçemedim...silahlı kimlik var silah vermiyorlar vs...ne uğraşcam ya silahlı adam otoparkta elle demir kapımı açar...hayır demir kapıya bir motor takılsa dedik ona bile mır mır ediyorlar...yarı şantiye durumu var ortamda beyler...
olmadı başka şirkete geçiş yapacam dostlar...selametle...
[QUOTE=mete_han;2598639]bu nası nöbet abey 48 saat yatış...dağlara taşlara vurucam kafamı... 24/48 mi yoğsam...
Yok yafs Metecim 24/48 olurmu hiç(denedik o sistemi çok ağır geldi arkadaşlara 12-96 yapıyoz biz) mesela 29 şubatta gündüzdeydim akşam 19:00 da çıktım taaaa bu gün yani 04 mart ta 19:00 da geldim tekrar vazfeyeeee bu arada motosiklet fuarınıda gezmiş gelmiş olduumm
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)