MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)
Reklamlar
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
deniz kenarı kadar olmasa da gene de hiç deniz olmayan yere göre soğugunu hissediyorsundur abi...
ben de 2009 da sertfiikayı aldım...fakat aldıgım şirket genelde parklara bahçelere güvenlik gönderiyordu...
zaten iyi bir işim var da sertifikayı da kötü gün dostu olarak almıştım...
Ferhat kuru soğuğun bir etkisi yok...bu başka...nemli soğuk...deniz kenarında olanlar daha iyi bilir...kuru soğuk deriden geçmez...ama nemli soğuk senin iliklerine kadar işler...karadeniz sahillerinde yaşayanlar daha iyi bilir bu soğuğu...
Deveye hendek atlatırdım sana anlatasıya...
park bahçelerde o iş zor hacı..illallah geldi bu fiziki güvenlikten...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
abi en rahatı site güvenliği
-
şu an devriyedeyim ve bir yılan öldürdüm. Çepten yazdığım için foto koyamıyom :(
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Ferhat kuru soğuğun bir etkisi yok...bu başka...nemli soğuk...deniz kenarında olanlar daha iyi bilir...kuru soğuk deriden geçmez...ama nemli soğuk senin iliklerine kadar işler...karadeniz sahillerinde yaşayanlar daha iyi bilir bu soğuğu...
Deveye hendek atlatırdım sana anlatasıya...
park bahçelerde o iş zor hacı..illallah geldi bu fiziki güvenlikten...
angara da sadece guru ayaz oldugu için ben de güvenliğe pek sıcak bakmadım...ama genede bi köşe de dursun istedim...
ha şimdi gıbrısdayım...
burdaki işim de kebap...
sabah 8:00--- akşam 17:00....Tr deki memur gibiyim
-
tcs adlı üyeden alıntı
abi en rahatı site güvenliği
2005 te bir süre Ulus Vadi Konutlarında çalıştım rahat işdi...kadrolu güvenlkti kıymetini bilemedim ayrıldım...dediğin gibi yeşillik bebeler hareketli devriyesi varsa süper...sosyetik site olursa bahşişinde oluyor...bulursam atlıycam bu aralar...
adem80 adlı üyeden alıntı
şu an devriyedeyim ve bir yılan öldürdüm. Çepten yazdığım için foto koyamıyom :(
korkutma len hayvanı...
angara da sadece guru ayaz oldugu için ben de güvenliğe pek sıcak bakmadım...ama genede bi köşe de dursun istedim...
ha şimdi gıbrısdayım...
burdaki işim de kebap...
sabah 8:00--- akşam 17:00....Tr deki memur gibiyim
napıyon orda hacu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Oh be nobet bitti geldik eve
-
-
myhammer adlı üyeden alıntı
Oh be nobet bitti geldik eve
geçmiş olsun...sen hangi sektördesin mekan nere...
yatıyorum....
sabah 8 de iş yerine gidiyorum...8:30 patroniçem geliyor... 10 dakika durup 2. bitireceği üniversiteye gidiyor...
ben de akşam 5 e kadar laboratuvarın her köşesinde uyuyorum sonra da tabanvay eve gidiyorum
http://stoneartcyprus.com/index.php?lang=tr
ferhatcım kolay gelsin...
-
yılan pert oldu arkadaşlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ferhatcım kolay gelsin...
eyvallah abi sağol...
adem80 adlı üyeden alıntı
yılan pert oldu arkadaşlar
abi derisinden kemer,çakmak kılıfı felan yapsaydın...
-
-
iş bitti 48 saat yatışşşş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
nöbetin bitmesine 7 saat kaldı sonrasın da yatış inşaAllah...
yarın bi ihtimal adapazarı yaparım hem kendi durumuma göre hemde havaya göre...
-
ebubekir hava güzel beklerim diyeceğim ama dükkanda yapılması gereken işler var beni bekleyen o yüzden malesef
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
eyvallah Fatih'im...
benimki hasta ziyareti olacak o yüzden gelecem...
saol güzel teklifin için(:
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
"Scarface" Tony Montana ile Godfather "Don Vito Corleone" karışımı bir şey olmuş bu..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
-
-
12 saatlik nöbet beni bekler.....20:00 iş başı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
nöbet+face+m.t+film+internet+devriye. Sabaha kadar +müzik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)