MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)
Reklamlar
-
Felon adlı üyeden alıntı
Özel güvenlikçilerle tartışmak gibi bir hobi edindim kendime sizi burda bulmuşken sorayım
Fotoğraf çekmeme bile izin vermeyen yetkisini luzumsuz yere kendini tatmin etmek için kullanan tiplerden kurtulmamız için secret code gibi bişey varmıdır?nasıl defedebilirim başımdan?
Gece saat 1 gibi bişey floryadaki yeni yapılan akvaryumun yol kenarındaki kaldırımına motoru çektim, fotoğraf makinamı, tripodumu çıkardım.10dk boyunca bunları hazırlamakla uğraştım ve beyefendi geldi ''fotoğraf çehmek yassah'' dedi.sonra birde utanmadan objektifin önüne atladı, fotoğraf çektirmeyecek ya bana! kadrajı dolduruyo aklınca.Bende kaldırımdan indirdim yola koydum motoru arada 30cm fark var, şimdi istersen trafik polisini çağır, çektirt motoru dedim.Kadrajdanda çıkıcan görev yerine gidicen dedim inat etsede gitti ama istediğim fotoğrafı çekemedim :( Müdüriyetten şu saatte şu günde burada fotoğraf çekmek için izin kağıdı almam lazımmış mesai saatleri içinde...
Ögg lere görev yerinde ne yapması gerektiği söylenir. Bu söylenenler ögg için kuraldır uygulamalıdır saçma sapan olsalarda bu böyle. Hatta bazen ögg nin yetkileri dışında isteklerde de bulunuluyor. Anlattıklarınıza göre haklısınız ama bu durumun sorumlusu olarak Ögg yi değilde ona bunu yapmasını söyleyenleri görmelisiniz. Tabiiki söylediğiniz tiplerde mevcut, ama iki çürük elma için bütün sepeti atmamak gerekir. Saygılar
---------- Post added at 03:59 ---------- Previous post was at 03:56 ----------
tcs adlı üyeden alıntı
11/7 Herkeze hayırlı geceler varmı benim gibi gecede olanlar? :D
Var var hemde ilk gece. Leventteyim
Reklamlar
-
bende bodrumdayım. Bodrumluyum.çalış babam çalış. Gece çalış gündüz uyu.hey babam hey.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bişey sorcam 2005 te ilk sertifikamı aldım. 2010 da yenilemeye girdim. Ve il jandarmaya evrakları bıraktım. 1 buçuk yıldır bekliyorum çıkmadı. Eski sertifikamı kullanıyorum. Yenilemeye giripte sertifikasını alan varmı acaba?
2009 dan beri tüm evraklarım özel güvenlik şube müdürlüğünde bekliyor,eski kartınız geçerli bu arada.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
bekçi emniyetin azı dişidir.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
tcs adlı üyeden alıntı
11/7 Herkeze hayırlı geceler varmı benim gibi gecede olanlar? :D
Bekci Team işbaşında desene...bende bu akşam 06 dan zabahınan 08 e kadar nöbetteyim...
beyler nette bilardoya takıldığımdan kısa ve öz cevaplar yazıyorum maksat kaynaşmak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Bende mi sertifika alsam acaba
-
-
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Hehe süper foto olmuş bu senede yanına uğrarım babey...
bu sefer direkt yanındayım ama...
gezdirirsin Kötayada...
Her daim beklerim kardeşim burdada köfteciler var
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Her daim beklerim kardeşim burdada köfteciler var
küftemi didin paşam...hastasıyız... Kötayanın güzel yerleri nereler hacı dayı...
-
bende güvenlik sektöründeyim. yolcu gemilerinin yanaştığı limanda görev yapıyorum.maşallah kadromuz kalabalıkmış
-
Meselaaaaaaaa eeeee döner gazino var bilinnmiii ?? büülee küfteni yerken mekan ve o mekanda oturduğun için sen kendi etrafında dönüyosun 1.küfteyi yerken şehir manzarasını izliyosun 3.küfteyi yerken dağ manzarası nasiii??
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
-
liman malesef öyle yazın sıcağı kışın soğuğu kötüdür ama motor ve benzin parası yapacak bişey yok
-
ekremz adlı üyeden alıntı
liman malesef öyle yazın sıcağı kışın soğuğu kötüdür ama motor ve benzin parası yapacak bişey yok
Allah sabır versin deniz kenarı sakat hasta eder çarpar adamı...
-
Allah sabır versin deniz kenarı sakat hasta eder çarpar adamı...
sen sanki angara da yaşıyorsun abi... hiç bir yanında deniz yok
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
sen sanki angara da yaşıyorsun abi... hiç bir yanında deniz yok
bende Kemerburgaz yolundayım...enteresandır şehir sıcaklığından en az 3 derece düşük bir ortamdayım...her taraf orman...bir vadi düşün...inanılmaz soğuk bir mevkideyim...deniz kenarı sürekli eser ferhat...heç durmaz yani sıcakkende çarpar soğukkende...angara soğuk erzurum soğuk önemli değil ki...deniz kenarında soğuk yemek hasta eder...
-
bende Kemerburgaz yolundayım...enteresandır şehir sıcaklığından en az 3 derece düşük bir ortamdayım...her taraf orman...bir vadi düşün...inanılmaz soğuk bir mevkideyim...deniz kenarı sürekli eser ferhat...heç durmaz yani sıcakkende çarpar soğukkende...angara soğuk erzurum soğuk önemli değil ki...deniz kenarında soğuk yemek hasta eder...
deniz kenarı kadar olmasa da gene de hiç deniz olmayan yere göre soğugunu hissediyorsundur abi...
ben de 2009 da sertfiikayı aldım...fakat aldıgım şirket genelde parklara bahçelere güvenlik gönderiyordu...
zaten iyi bir işim var da sertifikayı da kötü gün dostu olarak almıştım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)