Kayalım Ademcim herrrrrrrrrrrrr türlüüüüü ama eğer mesele karda kaymaksa seni bu tarafa beklerim
Kayalım Ademcim herrrrrrrrrrrrr türlüüüüü ama eğer mesele karda kaymaksa seni bu tarafa beklerim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi çok soğuk. Çiçekbaba dağına tekrarmı çıksam ne?
Odun almayamı yakında F54 gelcek yanına o ısıtır oraları ve takılırsan senide merak etme
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tamam abı. Gelsinde bi odun yaptırem ona
adem bi geleyim verecem odunu oralara
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
kemal hoş geldin
oooooooo bende burdayım banka güvenliklerini unutmayalım
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
hangi banka hacı? Para arabası kaçta çıkıyo yola?
Dünkü patlamada bir meslekdaşımız rahmete kavuştu...Allah ailesine sabır versin...ulen barzo F54 işin gücün makara...hiç mesleki dayanışma yok sende...seni güvenlik diye oraya koyan şirketinn..sana kimlik veren sisteme turrruuuppp suyu sıkayım...bekcilerin yüz karası...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:46 ----------
Kemal ben 2001 2005 arası maslak ışık kolejde güvenliktim...uso centerda arkadaşlarımız vardı onların yanına giderdik..çatınızda halen fb bayrağı varmı...yeşil kundura oyuncak mağazası ve migros benzeri bi market vardı aşağıda hep oralardan abur cubur alırdık nöbette yemek için...boyner çarşı mağazası idi...ben iki kez ntvye girdim...galiba özel konuklar vardı onları görmeye..girişi dar ve bodruma girer gibiydi hatırladığım...
Eli silahlı adamlar buradayken sorayım.
Bu işte kursun önemi ehliyet kursu gibi midir? 8 gün devamsızlık hakkını daim edebiliyor muyuz?
Anadolu yakasında bildiğiniz, saydığınız, referans olabileceğiniz, önereceğiniz güvenlik kurumu neresi olur?
mrtoş ben bu işi hakkıyla yapan sayılı güvenlikçilerden biriyim
alırım aklını asayiş verkemal
Yürrü be Sakarya aslanı kim dutar senii
Herkese cümleten iyi geceler bende kursa yazılmayı düşünüyorum askerlik tecilli ama askerliği yapmadan iş bulabilirmiyim gibi sorular var kafamda
4 Teker Bedeni , 2 Teker Ruhu...
ben maslak uso center de çalışmıyorum çamlıca sosyal tesislerin oduğu yerde ntv' nin anten istasyonu var ordayım. Doğuş grubu sahibi Ferit bey fenerbahceli bayrak olayı normaldir yani burdaki anten kulesinde bulunan binanın dış çephesi lacivert üzerine sarı çizgilidir. yolunuz düşerse beklerim. (herkezi)
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
merhaba arkadaşlar,kayıtsız kalmamanız dilegiyle bi mevzuda fikrinizi almak isterim,her sene fazla çalışma muaffakatnamesi imzalıyorduk,yasa geregi fazla mesai yapacagımı kabul ettigimi bi yazı,bu sene benim dürüst şirketim böle bi yazı gönderdi bütün çalışanlara [IMG][/IMG] burada belirtilen yasalar derki,çalışan istedigi halde fazka mesai almayı reddedip yerine çalıştıgı zaman kadar süreyi daha sonra izin olarak kullanmayı talep etmesi,yani tamamiyle çalışanın istegine baglı bir uygulama,bunu gördükten sonra imzalamaktan vaz geçtik,daha bir ses yok şirketten,yaptıgımız üç kuruş mesaiyide bu şekilde üzerine oturmya çalışmaları sinirlerimizi hoplatıyor,bu konu hakkında daha geniş bilgiye sahip olan yada başından bu tür bi olay geçmiş olanların yorumlarını bekliyorum..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)