Masallah bizde hic olay yok nerdeyse tek olay bugun de nobette olmam tam gezilecek vakit
Masallah bizde hic olay yok nerdeyse tek olay bugun de nobette olmam tam gezilecek vakit
Nöbet kutsaldır önce nöbet sonra gezmek (ama arada uyumakta lazım tabiii)
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi uyuma nöbette. Valla uyumak için nekadar çaba sarfetsemde nöbette uyuyamıyom. Hatta uyumamak için hiç sebebim yok. Ne gelen var ne giden. Yakalanma korkusu sıfır.
Bizde uyuma gibi bi lüks yok Ademim gezmeden önce nöbetten çıkınca uyumak lazım onu kastetmiştim ben
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Uyumada zaten ben bekçinin zeki çevik ve uyanığını severim
off bu votka da amma kafa yaptı be akşam akşam redbull la
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fatih çilesini ben cekiyorum.
aga son 3 nöbet sonra ver elini bodrum gümbet halikarnas
hayatta ağzıma sokmam alkol ü
hımm anladım kulağına damlatıyosun o zaman
yok ben genelde damardan alırım
Oda güzelmiş ne diyek aga
arkadaşlar kazakla donuyorum. Gidecem aşa şindı. Ufo yumu yaksam ne? kış erkenmi gelecek ne?
Adem varya en doğru memlekette doğmuşsun biliyomusun oralarda üşüyosan buralarda napardınki sen
Evet evet sonrada her sabah bal yerdin pazardada armutun en iyisini arardururdun iyiki Bodrumdasın
abi bodruma kar yağacakmış bu sene . Gelde kayalım
Kayalım derken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)