Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

REKLAM ALANI

mete abi direkt bekçi diyo :\

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı cagdas08 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi güzel bir forum açmışsın.bende güvenlik görevlisiyim ve de motor kullanıcısıyım.şimdilik scooter la idare ediyorum ama imkanlar dahilinde büyük makine ye geçecez inşallah.yaw bide şu güvenlikçi kelimesini kaldırsak ben çok kızıyorum.bizler özel güvenlik görevlileriyiz tanımımız bu.
    çağdaş hoş geldin foruma..
    sen özel güvenlik görevlisi ol..
    biz bekçi yiz
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Özel bekçi derler , özel güvenlik gene demezler
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bizim fabrikada herkes bekçi diyor Valla hiç alınmıyorum. Bekçi bi baksana dediklerinde, Hacı o yok akşama gelir diyorum

Mete@ dergi erotic dergi
    Firma sahipleri yalaka adamı, pardon işini yapan adamı seviyor. Ben bu yere tırnaklarımla tırmalaya tırmalaya geldim. Düşün müdür nasıl fantezi seviyor :D
    2 yıl gece çalışmıştım. 36 saat nöbet tuttuğumu, 1 hafta eve gitmediğimi bilirim. Sağlam para alırdık. Gerçi kaçamak çok yatmışlığımız var.
    Yatmayan bekçi yoktur. Yatalak bekçi vardır :D

Çok şükür 2007 den beri haftaiçi çalışıp, haftasonu tatil yapıyorum. umarım emekliliğe kadar böyle devam eder :D
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    İyi Tolga başka birşey istiyormusun

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi Tolga başka birşey istiyormusun
    Kahvem orta şekerli olsun.
    Sabahları camlar açık, yerler paspaslı olacak. Masada toz görmek istemiyorum.
    Dağılabilirsiniz
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kahvem orta şekerli olsun.
    Sabahları camlar açık, yerler paspaslı olacak. Masada toz görmek istemiyorum.
    Dağılabilirsiniz
    peki tolga bey
    vay be böyle güvenlik elemanı nerde var

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih bana gel, bana geeelll

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    peki tolga bey
    vay be böyle güvenlik elemanı nerde var
    Kardeşim tatilde çık gel yanıma, gör nerde var
    Hatta ramazandan sonra gel. yiyelim, içelim, eğlenelim.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Kardeşim tatilde çık gel yanıma, gör nerde var
    Hatta ramazandan sonra gel. yiyelim, içelim, eğlenelim.
    tmm bayram sonu bi öğle yemeğini yemeye gelirim çay kahve ikramlarını da geri çevirmem
    istersen eğleniriz de

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Öğlen gelirsen yemek yersin. Çay kahve sorun değil. Çengilerde sorun olabilir :D
    Kapım her zaman açık, bariyer çalışmıyor istediğin zaman gel kardeşim

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fatih bana gel, bana geeelll
    len adem benim gece bekçileriyle işim olmaz olursa başka işim olur

tolga sana da sabah iş çıkışı gelirim zaten bizim sabah iş çıkışı saat 10 30 sana gelene kadar öğlen olur her türlü aktivitasyon yaparız

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6.5 yıl marinda çalıştım. Günde 8 saat çalışıyoduk. Ayak tabanlarım yazın betonun sıcağıyla su topluyordu, afedersiniz, apış aram sıcaktan pişiyordu. Şimdi öyle bi sorunum yok. Gece serin serin çalışıyom. Yaşasın gece bekçiliği. marindayken bu kadar giremiyodum nete.mt yi takip ediyodum ama üye değildim. Hatta hızlı imam nick li bi genç vardı. Konu açtımı gülmekten yarılıyodum
    Marina deniz kenarı esmiyomuydu panpa...gece işi evli adama zor ganga...ilerde yenge isyan bayrağını çeker benden söylemesi...yeter la herif dön artık normal düzene diyiverir...

tolga bu havada kazak giyecek halimiz yok ortalık 40 derece yani

len metoş fotoğrafların sayfaya sığmıyor insana benzeyen

insan kılığındaki nadir fotolarımdan biri...

Alıntı victorist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu yeni gördüm bende 1 gündüz 2 gece 2 off şeklinde çalışıyorum
    eyvallah viktor...bu nöbet sistemini yeni duydum...1 gündüz çok iyi valla...buralardayız makara kakaradayız bekleriz her daim...

irfan hoş geldin bende 2 gündüz 2 off 2 gece 2 off çalışıyorum
    amele metoş zoruna gitmesin

zoruma ve boruma gidiyor...

Alıntı victorist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş bulduk Fatih bu sıcakda moboda ve kravatla çalışmak zorunda olan güvenliklere Allah sabır versin
    ben ona değilde bir firma var...securınet galiba...taktırıyor millete şapkaları ..şapkalarda İngiliz Kültürüne ait galiba..İngiliz polisinin şapkasını taktırıyor nokta nokta çocukları...

şu soldakini taktırıyorlar AVM lerde ayar oluyorum...

http://www.tapantekstil.com/uploads/...ik-sapkasi.jpg

Alıntı cagdas08 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi güzel bir forum açmışsın.bende güvenlik görevlisiyim ve de motor kullanıcısıyım.şimdilik scooter la idare ediyorum ama imkanlar dahilinde büyük makine ye geçecez inşallah.yaw bide şu güvenlikçi kelimesini kaldırsak ben çok kızıyorum.bizler özel güvenlik görevlileriyiz tanımımız bu.

eyvallah biraderim...burda ince ince kaynaşıyoruz işte maksar dostluk daim olsun...tanımımız kimin umrunda balım...saygınlığımız yok maaşlar düşüm mesaileri alamıyoruz taşeronların kölesiyiz...bu bağlamda ben modern bekciler olduğumuzu düşünmekteyim...

Alıntı tcs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi direkt bekçi diyo :\
    bekhcı halkları kardeşdir kardeş kalacak...

Bizim fabrikada herkes bekçi diyor Valla hiç alınmıyorum. Bekçi bi baksana dediklerinde, Hacı o yok akşama gelir diyorum

Mete@ dergi erotic dergi
    Firma sahipleri yalaka adamı, pardon işini yapan adamı seviyor. Ben bu yere tırnaklarımla tırmalaya tırmalaya geldim. Düşün müdür nasıl fantezi seviyor :D
    2 yıl gece çalışmıştım. 36 saat nöbet tuttuğumu, 1 hafta eve gitmediğimi bilirim. Sağlam para alırdık. Gerçi kaçamak çok yatmışlığımız var.
    Yatmayan bekçi yoktur. Yatalak bekçi vardır :D

Çok şükür 2007 den beri haftaiçi çalışıp, haftasonu tatil yapıyorum. umarım emekliliğe kadar böyle devam eder :D
    peki panpa hafta sonu tükanda kim duruyor...böyle işe can kurban... taşeron değilsin şanslısın...ama bişey diyimmi hırsızlık vs bişey olsun hemen gözden düşersin bu işler hep böyledir..

bizim siteye hırsız girmiş o vardiyadaki iki kişiyi hemen postalamışlar mesela...olay bu kadar vahim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    metoş hırsızlık olduğu zaman her kezin işi sakat sadece tolga nın değil eğer güvenliğin ihmali söz konusu ise hırsızlık la itham ediyor ibneler hatta hatta mahkemeye de veriyorlar sadece işten atsalar şükür et yani

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki panpa hafta sonu tükanda kim duruyor...böyle işe can kurban... taşeron değilsin şanslısın...ama bişey diyimmi hırsızlık vs bişey olsun hemen gözden düşersin bu işler hep böyledir..bizim siteye hırsız girmiş o vardiyadaki iki kişiyi hemen postalamışlar mesela...olay bu kadar vahim...
    Dükkanda evde karı ile kardeş olanlar duruyor
    Taşeron firma, Allah için fabrika sahipleri 10 numara adam, bugüne kadar hiç bir zararlarını görmedim. Tam aksine hep yarar. Ekmek yediğin yere sahip çıkarsan sana fazlası ile sahip çıkıyorlar. Yalaka adamı hiç sevmezler. Zaten işe ilk girdiğim gün bi lafla gönülleri fethettim. Burda söyleyemem. Çok fazla dııttt geçer :D , Bizim gececi arkadaşları arada bir gece vardiya amiri uyandırıyor. Başlarına bi şey gelmesin diye de ara ara kontrol ediyor. Bu iş valla çekilmez kardeşim. Bayram yok. seyram yok. işin çıksa yedek adam yok. Maaşlara 2 kat zam, 8 saat çalışma istiyorum. Yoksa evlenir. çocuk yapar. sonrada o çocuğu keserim. deli etmeyin beni

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Aboovv bekçi topici ölmek üzere hemen 1-2 resim atalımda canlansın şöyle ahanda buyrun bizim çalışma stilimiz tabi olay olmadığı zaman [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    Buda olay varken en son vukuat 16 ağustosda ev eşyası taşıyan bi kamyon yukarıdaki çevre yolundan lastiğinin patlaması sonucu gar havzasına uçtu 1ölü- 3 yaralı vardı
    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    vay egelim abim. Kamyonu kim devirdi yahu? bende öyle olaylar olmaz. Devrilse devrilse karanlıkta ben devrilirim.

Motosikleti
    Kamyon hemen bizim tren garının karşısındaki çevre yolunda seyir halinde ilerlerken aniden sağ ön lastiğinin gümlemesi sonucu bariyerleri aşıp bizim gar havzasına uçmuştu Ademcim 1 ölü ve 3 yaralı vardı maalesef
    Bizde olay çok olur nerdeyse olaysız nöbet geçmez hırsızlık,kapkaç,kavga,sarhoş,berduş,tinerci,balic i,........ hemen hemen her gün bi olayla uğraşırız daha demin sarhoş bi yolcuyla trende görevli personel kavga etmiş ona müdahele ettik
    En son büyük olay ise yük treni ticari taksiyi biçmişti 5 ölü vardı
    en azından sessiz sakin işiniz var şükredin yani
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    abi üzüldüm. İşin zor. Dikkat et kendine. Biz ya film bakarız, ya mt ye gireriz, ya faceye. Yoksa gece vakit geçmiyor. Bugün izin. Evdeyim. yarın akşam işbaşı.

Motosikleti
    ooo izinlisin bu gün yani iyi hadi bakalım iyi istirahatler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)