Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    saate bakın kaçta yazıyom. Uyku muyku yok. Bikaç haftada bodrum yalıkavakta 40 kusur ev ve villa soyuldu. Ve yakalanamadılar. Patron akşam geldi ilk sözü hırsızlar çokmuş dikkat edin oldu metehan kanki anlıcan hırsızlar yakalanmadan bize uyku muyku yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saate bakın kaçta yazıyom. Uyku muyku yok. Bikaç haftada bodrum yalıkavakta 40 kusur ev ve villa soyuldu. Ve yakalanamadılar. Patron akşam geldi ilk sözü hırsızlar çokmuş dikkat edin oldu metehan kanki anlıcan hırsızlar yakalanmadan bize uyku muyku yok.
    7-8 araclı 30 kişilik bir çete soymuş evleri ganga...kameralarda satırlı bıçaklı hırsızlar görülmüş seni doğrarlar valla...bi tıkırtı duyarsan roketle...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Ali şen in bile evini soydular.güvenlik kameraları, etrafı komple çevrili, özel güvenlik yetmedi soyulmasına 8 araba 30 kişilik çete, soyulan villa 40 ve hepsi 3 gün içinde 5 tane k-9 olmasa halim harap. 2 si benimle gezer, 3 ü yukarda villada bekler ama 30 kişi olunca benim köpekleri çiğ çig yer bunlar abi kamufulaj yapıp gezmek lazım gece. Hani komandolar gibi gece sinek uçsa sesini dinliyom. Yakında siyah giyip ninja dersleri alcam ve hırsızların tepesine kabus gibi incem

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Slm mete abi bende motorcu mt ci bi guvenlik gorevlisiyim:-):-):-)
    Neden mi bu meslek ailevi nedenlerden dolayi kendi meslegimi yapamiyor olmam... (turist rehberligi) halbuki isim de vardi bi aralar rehberlikte
    Simdi tuv turkte uzun zaman once aldigim ogg silahli guvenlik. Sertifikami kullanarak guvenlik yapmaktayim
    daha ii arayislar her zaman surecek keske daha ii si olsa

Motosikleti
    Ali şen in bile evini soydular.güvenlik kameraları, etrafı komple çevrili, özel güvenlik yetmedi soyulmasına 8 araba 30 kişilik çete, soyulan villa 40 ve hepsi 3 gün içinde 5 tane k-9 olmasa halim harap. 2 si benimle gezer, 3 ü yukarda villada bekler ama 30 kişi olunca benim köpekleri çiğ çig yer bunlar abi kamufulaj yapıp gezmek lazım gece. Hani komandolar gibi gece sinek uçsa sesini dinliyom. Yakında siyah giyip ninja dersleri alcam ve hırsızların tepesine kabus gibi incem
    valla aga benim için gece nöbeti demek uyku demek yatış demek...nizami projelerde pek barınamıyorum zaten... kediyle köpeklede pek aram yok ganga...hiç hazetmiyom...dediğim gibi fazla risk alma...en fazla işini kaybedersin bir vukuat olursa...

Alıntı burdurlu1985 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm mete abi bende motorcu mt ci bi guvenlik gorevlisiyim:-):-):-)
    Neden mi bu meslek ailevi nedenlerden dolayi kendi meslegimi yapamiyor olmam... (turist rehberligi) halbuki isim de vardi bi aralar rehberlikte
    Simdi tuv turkte uzun zaman once aldigim ogg silahli guvenlik. Sertifikami kullanarak guvenlik yapmaktayim
    daha ii arayislar her zaman surecek keske daha ii si olsa
    biraderim senin dünyaevine girmenide ben kutlarım Allah bir yastıkda kocatsın...mesleğin sezonluk sen daha iyi bilirsin...güvenliğinde sonu yok...dil bilen güvenlik daha ne olsun...bizim gibi sürünmezsin belki ...

tuvturkde kasar be aga araçlara gel git park kahyası gibin...rahatmısın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Rahatina diyecek lafim yok on numara keyif
    yogunluk fazla olmadigindan gerci..
    dil bilimesine biliyoruz da burdur gibi yerde dil bilen guvenlik bi poka yaramiyo burrda dayisi olan guvenlik olmak lazim
    malum sehir disi cikamiyoruz o yuzdende sukrediyoruz
    tesekkurler bu arada ii dikekleriniz icin
    rehberlik benim icin uc mevsimlik ti de olmadi iste nasip degilmis

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mete_han abi Bursa'da bi güvenlik atar yaptı bu tarafa yolun düşerse bi kulağını çekiver (bayan)
    AVMdeyız arkadaşla yemek yedik, konuşurken çıkış kapısının önünden geçtik giriş kısmındaki kör sazan başladı peşimizden "beyefendi bakar mısınız giriş kapısından girer misiniz" diye seslenmeye, kardeşim biz içerdeydik diyorum "lütfen beyefendi zorluk çıkarmayın" diyo ben başladım gülmeye, arkadaş "ya ne bağırıyosun terörist yakalamış gibi" deyince "e siz de çıkıştan girmeyin o zaman, dedektörden geçin lütfen" dedi, elinde bi kağıt kalem ona odaklanmış bizi de kapının önünden geçtikten sonra farkedince çıkıştan girdik sandı çılgın, salmıyor da illa dedektörden geçin de geçin sıkıldım muhabbetten zaten orayı pas geçip diğer kapıdan çıkacaktık "hadi uğraşma çıkalım şurdan dedim" bu sefer bizimki "dur o zaman kaçar gibi olur bi geçelim öyle çıkalım" dedi geçtik dedektörden var mı problem dedik "yok" çıktık bu sefer de dışarı salmıyo" lütfen çıkıştan geçin"
    bunu niye anlattım bilmiyorum güvenlik başlığını görünce paylaşmak istedim buralara yolun düşerse bi korkut şunu

ha bide üniversitedeyken bi antrenörümüz vardı 3.dan kickboxcu aynı zamanda sivil havacılığın silahlı güvenliklerindendi çılgın dövüşüyodu Allah kimseyi eline düşürmesin
    Ninja

Motosikleti
    beyler 2+2+2 sistemindeyim ama millet yıllık izne çıktı olan bana oldu..

şimdi ben 2 gündüz 2 gece 2 of dayım...yani...

pazartesi salı iş...salı çarşamba perşembe gece iş...cuma sabahı 08 den itibaren eve istirahate geçiş ve cumarteside dahil 2 gün tatil...

ama 5-7 yıllık adamlar var...yıllık izinleri 21 gün...şimdi adamlar izne çıkıyor...

nolması lazım...izne çıkan adamın yerine biri gelmeli dimi..joker adam...joker dış eleman...vardiyada 2+2+2 6 kişiyiz zaten toplam kadro...

biri izinde şu an benim 2 ofumdan biri yalan oldu...

haydaaaa...dış eleman bu site projesine yıllardır gelmiyor öyleymiş başından beri...itiraz edemiyom itiraz etsem istifa etmiş gibi bişey olur...yani çıkmakla eşdeğer...işine gelirse güle güle diyor adam...

noluyor iznimin biri gitti...o tek gün iznimde geceden çıktıktan sonraki gün...

yani pazartesi salı çarşamba gündüz...perşembe cuma gece..cumartesi sabah nöbetten çıkıyorum o gün izinliyim..pazar yine nöbet...

ulan nöbetten çıktım uyumam lazım ama izinliyim..izin piç oldu haydaaaa....5 diğer elemanın 21 gün izni var...haziran temmuz ağustos dolu...yani ben kalemin ucunu tutucam...

taşeron şirket joker eleman çağırsa en az 1000 lira ödemek zorunda mesai için ama izinlerimizden çalıp bize 80 lira veriyor..vay anasını ya...Allah bunları kahretsin...

ben bu yaz yalan oldum gangalar kusura bakmayın valla....bu yaz mahcubum..bu işe girerken baştan söylenmedi dayadılar yasladılar döşediler...

....

Alıntı burdurlu1985 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahatina diyecek lafim yok on numara keyif
    yogunluk fazla olmadigindan gerci..
    dil bilimesine biliyoruz da burdur gibi yerde dil bilen guvenlik bi poka yaramiyo burrda dayisi olan guvenlik olmak lazim
    malum sehir disi cikamiyoruz o yuzdende sukrediyoruz
    tesekkurler bu arada ii dikekleriniz icin
    rehberlik benim icin uc mevsimlik ti de olmadi iste nasip degilmis

biraderim oralarda millet asgari ücretli işe talim eyvallah diyorlar bildiğim kadarıyla...bencede sigortan yattığı için şükretmelisin...

Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han abi Bursa'da bi güvenlik atar yaptı bu tarafa yolun düşerse bi kulağını çekiver (bayan)
    AVMdeyız arkadaşla yemek yedik, konuşurken çıkış kapısının önünden geçtik giriş kısmındaki kör sazan başladı peşimizden "beyefendi bakar mısınız giriş kapısından girer misiniz" diye seslenmeye, kardeşim biz içerdeydik diyorum "lütfen beyefendi zorluk çıkarmayın" diyo ben başladım gülmeye, arkadaş "ya ne bağırıyosun terörist yakalamış gibi" deyince "e siz de çıkıştan girmeyin o zaman, dedektörden geçin lütfen" dedi, elinde bi kağıt kalem ona odaklanmış bizi de kapının önünden geçtikten sonra farkedince çıkıştan girdik sandı çılgın, salmıyor da illa dedektörden geçin de geçin sıkıldım muhabbetten zaten orayı pas geçip diğer kapıdan çıkacaktık "hadi uğraşma çıkalım şurdan dedim" bu sefer bizimki "dur o zaman kaçar gibi olur bi geçelim öyle çıkalım" dedi geçtik dedektörden var mı problem dedik "yok" çıktık bu sefer de dışarı salmıyo" lütfen çıkıştan geçin"
    bunu niye anlattım bilmiyorum güvenlik başlığını görünce paylaşmak istedim buralara yolun düşerse bi korkut şunu

ha bide üniversitedeyken bi antrenörümüz vardı 3.dan kickboxcu aynı zamanda sivil havacılığın silahlı güvenliklerindendi çılgın dövüşüyodu Allah kimseyi eline düşürmesin
    biraderim inan AVM lerde insanlarla iletişim halinde olmak çok stresli bi iş...şöyle düşün...senin için bir avmye girmek çıkmak...ama güvenlik için bu bir iş bir görev...sıkıntı burada...bir avmye girenlerin üzerlerinin aranması güvenlik bariyeri xray bilmemne her girene ben şahsen orada ggörevli olsam küfrederdim...ulan.p.venk işin gücün yokmu ne işin var burda hadi git evine şeklinde söverdim...

işte bu yüzden oralarda ömür çürütmüyorum..yatış projelerinde takılıyorum genelde...

benim çalıştığım projede kayıt kuyut olmayacak...giren çıkan belli olacak...baş ağrısı incik boncuk cart curt risk olmayacak...çayımı demlicem gelene kapı açıcam günaydın iyakşamlar..bu paraya sadece bunu yaparım...1500 tane güvenlik firması var her birinde 5-6 ay çalışsam yeter...

aşırı disiplinli yerleride kıl tüy amirleride sevmem...kafama göre takılıcam insiyatif bende olacak...tv internet vs bunlar olacak...ve gece uyucam benim kafa bu kafa aga... işime gelmedimi akıyorum başka alemlere başka firmalara...şurda 4-5 yıl sonra primlerde dolacak..o yüzden kafam rahat...şu an 4000 gündeyim...

güvenlik gergin panpa...saçma sapan işlerle uğraşıyor o bağlamda işinden hayatından sizlerden herşeyden nefret ediyor...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    metehan abi bende marinadayken 5 yılı geçince yıllık iznim 21 gün olmuştu. İlkini kullandım.2 cisi marina satılınca gümbürtüye gitti. Ne iznimi alabildim nede parasını. Üstelik sigortam bile 1200 tl den gözükürken 6.5 yıla 5 bin lira tazminat verdiler emeklerim zehir zıkkım olsun.

Motosikleti
    metehan abi bende marinadayken 5 yılı geçince yıllık iznim 21 gün olmuştu. İlkini kullandım.2 cisi marina satılınca gümbürtüye gitti. Ne iznimi alabildim nede parasını. Üstelik sigortam bile 1200 tl den gözükürken 6.5 yıla 5 bin lira tazminat verdiler emeklerim zehir zıkkım olsun.
    hepsinin analarını avradlarını ganga ne diycen gari...öyle namussuz şerefsiz insan grupları...

aynı taşeron firma bir sitede 7 yıldır dururmu ganga ya...bu nasıl bir site yönetimi nasıl bir anlayış...taşerona 6 kişi 400 liradan 2400 yılda 30 bin ekstra ver..bana verme bunlara ver...adaletmi lan bu...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    marina evimin dibiydi. 8 saat, üç vardiya sistemi vardı. Çok çektik ama yakın diye katlandık. Şimdi balkonda oturup manzara seyrediyorum. Maaşı az ama rahat be hacı. Sabaha kadar mt ye girebiliyom, bedava wlan var filim indirip izleyebiliyom, gece baskın yeme riskim yok. En kötü yanı hep gece, oda yazın iyi, sıcak görmüyoz, kısın odadan pek çıkmıyoz. Maaş biraz düşük ama ocakta bişeyler olacak gibi

Motosikleti
    maaş düşük olsusn huzur olsun çavuş..ben yerinde olsam tv getirirdim ama izin olurmu Allah bilir...o zamanda dikkatini ırgıza veremezsin derler...bi 37 ekran çaksan var ya bomba...hacı sabit gece çok zor be..Allah düşmanıma vermesin...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hacı tv, uydu varmış. Hatta çekyat bile varmış. Adamlar paso uyuyomuş, hatta kapı yukarı açılan değil, sürgülü kapı. Galdır guldur açılıyo. Paron dışardan kumandayla kapıyı açıp girmiş arabayla. Eleman son ses vermiş tv yi, uyuyomuş başinda. Böyle olunca kaldırmışlar tv yi. Yani önceki elamanların ceremesini biz çekiyoz adam buz dolabını şarap deposu yapmış yav. Çek babam çek gece bodrum burdan 19 km. Gece burdaki güvenliği gece bodrumdan barlar sokağından toplamışlar yani artık güvenlir sağlam adam istiyolar benim gibi. Zaten burda bi problem yok

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Aynen mete abi asgeri ucret 2+2+2+1 nobet cizelgesi 2ginduz+2gece(12 saat)+sabah cikisimla 2izin+1 gunduz
    toplam7 gunun 5 gunu 12ser saatten 60saat calisiyorum abi
    bunye allak bullak oldu.. Yeni arayislar icerisindeyim abi bulursam hemen damlayacagim.. Size yine 80 lira izin de veriyolar abi dugun iznimde arkadaslar 12 gun boyunca biri guunduz biri gece geldi ne para veriyorlar ne ikramiye
    sukur hic yoktan ii idare ediyoruz artik

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maaş düşük olsusn huzur olsun çavuş..ben yerinde olsam tv getirirdim ama izin olurmu Allah bilir...o zamanda dikkatini ırgıza veremezsin derler...bi 37 ekran çaksan var ya bomba...hacı sabit gece çok zor be..Allah düşmanıma vermesin...
    Abi sabit gece on numara 1 senedir gecedeyim kendim istedim sessiz sakin . Patronun eşi dedi hatta istiyosan gündüze geçirelim yok böyle iyi dedim

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Abi senin is de ii evet geceler guzel ama evlenince isler degisir gibime geliyo ben gibi
    Hafta da ik gecem var simdilik kotu diyorum da biraz zaman gecince dirdirlar mirdirlar baslar kari tuz der got ciz der cinsinden kafa dinlemek icin cokii olacak gece nobetleri:-):-)

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler dün bizim metoş la konuştuk totosunu kaşıyacak vakti yokmuş çapraz a çıkarmışlar
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yazık valla 130 kiloluk adam. Kapıya dikseler komple kapıyı kaplar mete abi gel sana vibrasyonlu bi çinli makina alalım. Göbek yağı falan kalmaz

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    len ondi mondial vardı motor 6 ayda pert e çıktı
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    6 ay dayanamadımı motur? Ben metehan abiyi ertitem çinli moturnan derken, o eritmiş 6 ayda bi motur

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)