mete_han abi Bursa'da bi güvenlik atar yaptı bu tarafa yolun düşerse bi kulağını çekiver
(bayan)
AVMdeyız arkadaşla yemek yedik, konuşurken çıkış kapısının önünden geçtik giriş kısmındaki kör sazan başladı peşimizden "beyefendi bakar mısınız giriş kapısından girer misiniz" diye seslenmeye, kardeşim biz içerdeydik diyorum "lütfen beyefendi zorluk çıkarmayın" diyo
ben başladım gülmeye, arkadaş "ya ne bağırıyosun terörist yakalamış gibi" deyince "e siz de çıkıştan girmeyin o zaman, dedektörden geçin lütfen" dedi, elinde bi kağıt kalem ona odaklanmış bizi de kapının önünden geçtikten sonra farkedince çıkıştan girdik sandı çılgın, salmıyor da illa dedektörden geçin de geçin
sıkıldım muhabbetten zaten orayı pas geçip diğer kapıdan çıkacaktık "hadi uğraşma çıkalım şurdan dedim" bu sefer bizimki "dur o zaman kaçar gibi olur bi geçelim öyle çıkalım" dedi geçtik dedektörden var mı problem dedik "yok" çıktık bu sefer de dışarı salmıyo" lütfen çıkıştan geçin"
bunu niye anlattım bilmiyorum güvenlik başlığını görünce paylaşmak istedim buralara yolun düşerse bi korkut şunu
ha bide üniversitedeyken bi antrenörümüz vardı 3.dan kickboxcu aynı zamanda sivil havacılığın silahlı güvenliklerindendi çılgın dövüşüyodu Allah kimseyi eline düşürmesin