Bim telefon ve navigasyon tutucu(motor çekimlerine bence uyar)
Reklamlar
-
beyler bayanlar benim motor şu an kilerde kapalı havalar ısınınca çıkarmayı düşünüyorum ve telefonla veya digital kamerayla çekimler yapmayı düşünüyorum.tam ucuza nasıl bir sabitleyici bulsam derken bimden bu telefon tutucuyu aldım.alet 5 lira .üzerinde yaylı sıkıştırma düzenekli vantuz var yani düz vantuzlar gibi yumuşayıp düşenlerden değil.dünden beri fotoğraf makinasını sabitledim buzdolabının üstüne de yapıştırdım.makina da ağır olmasına rağmen ve asılmama rağmen bana mısın demedi.araba havalandırmasına uyan bi aparatı da mevcut ki asıl oto ön camı için ideal.markası bluelight ve 5 liraya dışardan alacağınız her türlü muadil üründen çok daha kaliteli ki zaten bimden bu marka ürün ne aldıysam hepsi çin malı ama tayvan kalitesi ayarında çıktı.bu arada telefon tutan yeri de hidrolik gibi yandaki tuşa basılınca kendisi istediğiniz kadar açılıyo ve sıkıştırıyo.5 liraya almayan pişman olur derim benden söylemesi...
Reklamlar
-
Ona da bakacağım fakat benim dün dikkatimi çekti, tüm motorcular 24 şubat Bim kataloğunu incelemelidir
-
Benim ön siperliğe olurmu acaba gidip alayım bir uzun zamandır aklımdaydı madem Teşekkürler...
ANGARAJ
-
Telefon boyutlarına göre nasıl uyar ki acaba baya güzel bişeye benziyo
-
Mersin İl Temsilcisi
ben de tekzenden alacaktım geçen gün
2 çeşidi vardı,
1- tek telefon tutucu ( 9.50 tl )
2- telefon ve navigasyon tutucular (27 tl )
inşaallah bizim buralara da gelir ??
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
bugay adlı üyeden alıntı
Ona da bakacağım fakat benim dün dikkatimi çekti, tüm motorcular 24 şubat Bim kataloğunu incelemelidir
hmm merak ettim valla...
-
bende var ona benzer bir aparat seneler önce carrefour'dan almıştım baya bir işimi gördü ama sadece telefona göre bir aparattı.bu gördügüm navigasyon'da tutuyormuş bugün bir yakından inceleyeyim fiyatı ucuz kaliteli iş gören bir aparatsa alıp kenara koymalı yazın uzun yolda gerekli olabilir belki.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Mersin İl Temsilcisi
bugay adlı üyeden alıntı
dfkkatini çeken ürün hangisidir üstad?
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...ch&um=1&itbs=1
-
birazdan fotolarını koyayım herkez fikir edinsin madem bekleyin millet
ANGARAJ
-
Ürün bu arkadaşlar Sayfalarından baktım.
iyiymiş valla. Dur gidip alayım.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
-
bende aldım dün....nasıl sabitleyeceğiz motora?
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
dfkkatini çeken ürün hangisidir üstad?
Bim 24 şubat aktüel listesi
-Bluelight 3 lü Makine Seti 119 TL ( 1 Bluelight Darbeli Matkap, 2 Avuç taşlama, 3 Şarjlı(akülü) vidalama )
-Bluelight marka Taşlama makinesi 49,90 TL
-Cırcır Tornavida Seti 41 Parça 13,90 TL
-Bluelight Hidrolik Şişe Kriko 19,90 TL
-Katlanır Taşıyıcı 35 TL
-Tornavida Seti 8 Parça 6,90 TL
-El Aleti Seti 14,90 TL
-Hassas Tornavida Seti 4,90 TL
broşürün fotoğrafını bulamadım da böyle aletler vardı hep.
-
İyi de cama sabitlendiğinde en benim diyen motorda bile titreşimden birşey gözükmez gibi geliyor bana.
Riskli gibi gözüküyor ayrıca.
-
jam session adlı üyeden alıntı
İyi de cama sabitlendiğinde en benim diyen motorda bile titreşimden birşey gözükmez gibi geliyor bana.
Katılıyorum...
Aradaki uzatma parça olmadan motora daha yakın sabitlenirse...Yani motorla beraber salınması sağlanırsa daha faydalı olur gibi...
-
ön taraf kendi etrafında dönebildiği için foto kamerayı dik koyup yan çevrilebiliyo .ayrıca o şeffaf kısma fotoğraf koyabiliyosun.titreşim yapar mı yapar ama 5 liraya bu üründen iyisi şamda kayısı.
-
Mersin İl Temsilcisi
ben az önce bime gittim. maraş bölgede aynı günde bitmiş...
tekzende 12,50 tl. bana 2 tane lazımdı. tüh beeee.............. :(
bir şanssızlıktır gidiyo :(
-
Şimdi bime gittim de bende navigasyon tutucu var, aynısıymış almadım daha 3 4 tane vardı üsküdarda gittiğim bimde. Ayrıca ben onu gidona sabitliyorum gidonun üstü düz olanlar deneyebilir
-
Şimdi bimden geliyorum kalmamış kahretsin :/
-
kullanışlı birşeye benziyor kaldığısa pazartesi bir uğrayam bime.
jam session adlı üyeden alıntı
Kaska yapıştırsak olmazmı çok mu kötü görünür
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)