e-devlet şifresi olan arkadaşlar rica etsem şu iki plakayı sorgulatıp, screen shotunu paylaşabilirmi?
06BC3917
06AS4149
Teşekkür ederim..
e-devlet şifresi olan arkadaşlar rica etsem şu iki plakayı sorgulatıp, screen shotunu paylaşabilirmi?
06BC3917
06AS4149
Teşekkür ederim..
Plaka No 06BC3917
Marka OPEL
Model 1996
Sahiplik Belge Tarihi 28/08/2006
Tescil Birimi ANKARA
Renk 1 BEYAZ Renk 2 BİLİNMİYOR
Cinsi OTOMOBİL
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti VAR Hak Mahrumiyet Detayları Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
İH.TEDBİR (T) Sincan 2. Aile Mahkemesi 13/04/2011
HACİZLİ(H) Ankara 25. İcra Dairesi 27/07/2010
HACİZLİ(H) DIŞKAPI VD.MÜD./ANKARA 06/02/2012
HACİZLİ(H) İstanbul 13. İcra Dairesi 08/10/2009
Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlı olup, resmi iş ve işlemlerde geçerli değildir.Hizmet Hakkında
************************************************** **********************************
Plaka No 06AS4149 Marka KANUNİ Model 2005
Sahiplik Belge Tarihi 18/10/2011
Tescil Birimi ANKARA
Renk 1 KIRMIZI Renk2 BİLİNMİYOR
Cinsi MOTOSİKLET
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti YOK
Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlı olup, resmi iş ve işlemlerde geçerli değildir.
Teşekkür ederim tekrar clemenze, tekerin düz bassın
şu iki plakayıda acil sorgulayabilirmisiniz ?
45ZB4481
45ZB6870
Plaka No 45ZB4481
Marka KANUNİ
Model 2010
Sahiplik Belge Tarihi 12/12/2011
Tescil Birimi TURGUTLU
Renk 1 KIRMIZI
Renk 2 BİLİNMİYOR
Cinsi
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti YOK
Plaka No 45ZB6870
Marka KUBA
Model 2011
Sahiplik Belge Tarihi 21/06/2011
Tescil Birimi TURGUTLU
Renk 1 SİYAH
Renk 2 BİLİNMİYOR
Cinsi
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyet iYOK
Bu iki plakayıda sorgulayabilecek arkadaş varmıı ? Trafik cezaları var mı ayrıyetten ?
10 LR 108
10 N 5985
Plaka No 10LR108
Marka ASYA Model 2012
Sahiplik Belge Tarihi 02/11/2011
Tescil Birimi EDREMİT Renk 1 KIRMIZI Renk 2 BİLİNMİYOR Cinsi
Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
Plaka No 10N5985
Marka HYUNDAI
Model 2006
Sahiplik Belge Tarihi 14/10/2005
Tescil Birimi EDREMİT
Renk 1 BEYAZ Renk 2 BİLİNMİYOR Cinsi
Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
bizim okulun bir forumu vardı, admin okul şifresiyle bir program yazıp, not sorgulama bölümü yapmıştı siteye. herkes numarasını girip notlarını öğreniyordu.
42 AAD 22 Plakalı Aracı Acil Sorgulatırmısınız Lütfen
plakayıda sorgulayabilecek arkadaş varmıı ? (01 VJ 003 )
arabama çarptı ve kaçtı plakayı halen polise bildirmedim arka lambalardan sol lamba kırıldı birazda tamponu içini göçürdü....
Plaka No42AAD22
Marka MONDIAL
Model2006
Sahiplik Belge Tarihi24/12/2009
Tescil BirimiKONYA
Renk 1KIRMIZI
Renk 2 BİLİNMİYOR
CinsiÇalıntı mı?EVET
Hak MahrumiyetiYOK
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Plaka No01VJ003
MarkaMITSUBISHI
Model2011
Sahiplik Belge Tarihi11/04/2011
Tescil BirimiCEYHAN
Renk 1BEYAZ
Renk 2 BİLİNMİYOR
CinsiÇalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiVAR
bilgiler için tşk edrm artık yarın kasko ile görüşür arar bilgi verebilirm.ah birde isim ögrenme olsa iyi olurdu.tşk edrm
yıl olmuş 2012. nerdeyse her köşe başında bir PTT şubesi var (hoş biraz uzak olsa kaç yazar?). e-devlet şifresi almanın bedeli 1 lira. ve halen insanlar başkalarından bu konuda yardım istiyor. başka da bir şey söylemiyorum...
Haklısın ama;
Yıl olmuş 2012, e-devlet şifresini unutandan, 6 ay giriş yapmayandan, şifre değişimi sonrası şifresini doğru yazmasına rağmen yeni ve eski şifresiyle giriş yapamayandan ya da hiç bir sebep olmamasına rağmen durduk yere her gün girdiği şifresiyle giriş yapamayandan 10 TL para talep ediliyor. Bunlardan her hangi biri her gerçekleştiğinde 10 TL alınmaya devam ediliyor.
iyi güzel, çok geçerli bir bahane. o zaman şifre almayan uyanıklar, şifre alan ve her unuttuğunda 10 lira vermek zorunda olan biz enayilere sorsunlar, biz enayilerin de başka işleri yok, siz uyanıklara hizmet sonsuz...
bu biraz ağır oldu di mi? evet ama, benim enayi yerine konulmam kadar olmasa gerek. yardım tamam da, 1 olur, 2 olur. bir çok foruma üyeyim, hepsinde aynı durum dönüp durunca bu durum, biraz o sınıfa kayıyor...
ayrıca cezai yaptırımların amaç, sebep ve sonuçlarını bilirseniz, o 10 liranın neyin karşılığı olduğunu da anlarsınız. şifre bu, zırt pırt unutulsun diye değil, hatırlansın diye var...
Biz uyanıklar değil, benim şifrem var.
Hadi unutmaya cezaya neyse diyebilirim ama yukarıda saydığım sistem hataları kaynaklı, kendi hatası olmamasına rağmen her seferinde 10 TL ödemek zorunda kalan bir sürü insan var.
Şifre almayanları eleştirecek olursak da, Google'da kısa bir arama yapıp maksimum 1 dakikada sonuca ulaşabilecekken, burada konu açıp soran insan şifre alır mı?
Ama tabi şifreye ihtiyacı olmayacağını düşünüp, gerektiğinde de sadece bir şey öğrenmek için iş yerinden izin alıp PTT'ye gitmek istemeyen biri olabilir.
Böyle bir bağlantı kurdun ya tebrik ediyorum.
Yardim etmek, hele ki iki parmak hareketiyle bunu gerceklestirmek niye bu kadar zor ki...
yardıma ihtiyacı olana yardım edilir. bu ihtiyaç değil, tembellik ya da umursamazlık...
e-devlet şifresi sadece plaka sorgulamak için kullanılmıyor ayrıca. devletle bağınız orası...
sistem hatası olacak ve şifre kaybolacak, bu yüzden 10 lira vermek zorunda kalacağız diye şifre almayalım, yağmurda lastik kayabilir diye motora binmeyelim, kafamıza yolda kuş pisleyebilir diye şapkasız gezmeyelim... ihtimallerle paranoyak olmayalım...
Mobil imza kullanırsanız PTT ile uğraşmaya gerek kalmıyor.
+ olarak Mobil İmzayı banka internet şubelerine girişte, e-devlet'te nufüs dairesine gitmenize gerek kalmadan adres değiştirmede, e-devlet üzerinden hakkınızda açılmış davaları veya açtığınız davaları takip etmede, kartınız yanınızda olmadan ATM'den para çekmede de kullanabiliyorsunuz. Ayda 5TL gibi bir ücreti var ama kendi adıma konuşayım, kesinlikle parasının hakkını veriyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)