Harici 2.5'' Harddisk tamiri mümkün mü? Ettiren varmı...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
içindeki bilgileri kurtarmak için mi tamir ettirmek istiyosun yoksa tekrar kullanmak için mi...ankara da daha geçen hafta bilgileri kurtarmak için 1800 dolar istediler...
-
Evet içindeki bilgiler kurtarılacaksa pahalıya mal oluyor.
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
-
çizilen hdd nin tamiri mümkün değildir. Bende hitachi hdd vardı .yazın düşürmüştüm. garantiye gönderdim. yenisini gönderdiler. eğer alıcaksınız Samsung ya da hitachi öneririm. Bilgi kurtarma olayında hdd çizildiyse sadece belli bir bölümü alabilirsiniz .
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
erro adlı üyeden alıntı
içindeki bilgileri kurtarmak için mi tamir ettirmek istiyosun yoksa tekrar kullanmak için mi...ankara da daha geçen hafta bilgileri kurtarmak için 1800 dolar istediler...
_w_ adlı üyeden alıntı
çizilen hdd nin tamiri mümkün değildir. Bende hitachi hdd vardı .yazın düşürmüştüm. garantiye gönderdim. yenisini gönderdiler. eğer alıcaksınız Samsung ya da hitachi öneririm. Bilgi kurtarma olayında hdd çizildiyse sadece belli bir bölümü alabilirsiniz .
İçi Full HD filmler vardı bi önemi yok yani.. Bu uafak düşmelerde 50-60 liraya falan tamir mümkünse yaptırmak benim amacım. Yenisi 300 lira. amacım kullanma imkanı varsa yaptırmak. Neyse bi seviside arıyım yarın.
Cevaplar için sağ olun düşüren çok oluyoda bi soruyım dedim...
-
_w_ adlı üyeden alıntı
ben içinden kurşun geçmiş hdd den bilgi kurtarıldığını okumuştum. Tabi bunun kurtarmak için özel labaratuvarlar ve ona göre güzel fiyatları var
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Küçük bir ihtimal biçimlendirme ile düzelebilir.
En garanti yol, Windows 7 yada Xp Dvd'si takıp biçimlendirme ekranında harddiski silip tekrar oluşturmak.Sadece biçimlendirme üzerine özel programlar da var.
Önereceğim diğer yol ise harddiski kutusundan çıkartıp SATA portu üzerinden SATA kablosu ile anakartla direk bağlantı kurmak...
-
Hocam o harddisk kutusuda arızalanmış olabilir (%1 ihtimal). diski kutudan çıkartıp, direk bir pcye bağlamayı deneyebilirsiniz. hala sonuç alamıyorsanız soğuk bir bardak su içebilirsiniz :(
harddiskler çok hassas olarak üretilmektedir. içinde birbirine temas eden parçalar olmadığı için, herhangibir darbe esnasında, okuma kafası diske sürter ve zarar görür. Ama samsung yetkili servislerinden garantiyi sorgulatabilirsin önce ve eğer garantisi varsa, teknosadan fatura fotokopisi talep edebilirsin.
ben bir samsung tv'de böyle çözüm bulmuştum aklında bulunsun ;)
-
ben de laptop hdd si hakkında birşey sorayım bari...
KKTC ye geldıgımde patroniçem laptopunu bana verdi...ben de 3 gün sonra çökerttim
format atamıyoruz, engel mi ne varmış...ben başka bir pcden sistem diski ile hdd e girip içindeki tüm bilgileri görmüştüm... patroniçeme dedim o bilgileri alalım yeter dedi....bu sırada tamire gitti geldi ve şuan hiç açılmyor....görüntü yok ses var....
hdd sini söktüm taşınabilir gibi baska bilgisayara baglayım dedım,anakarta bağlantısı ide kablolar gibi ama pin aralıkları daha küçük....ide kablosu kadar ama daha çok pin var...bunu nasıl açabilirim...
ne biçim tamirci yahu sadece format at diye bilgisayar veriyoruz...yaptıracagınıza degmez deyip geri veriyorlar açılan bilgisayar da açılmıyor....
-
ben lg marka kullanıyorum darbelere karşı güvenlikli 10 defa düşürdüm korktum aha gitti harddisk diye ama her seferinde çalıştı. bence hdd kutusunu değiştirmeyi dene
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
ben de laptop hdd si hakkında birşey sorayım bari...
KKTC ye geldıgımde patroniçem laptopunu bana verdi...ben de 3 gün sonra çökerttim
format atamıyoruz, engel mi ne varmış...ben başka bir pcden sistem diski ile hdd e girip içindeki tüm bilgileri görmüştüm... patroniçeme dedim o bilgileri alalım yeter dedi....bu sırada tamire gitti geldi ve şuan hiç açılmyor....görüntü yok ses var....
hdd sini söktüm taşınabilir gibi baska bilgisayara baglayım dedım,anakarta bağlantısı ide kablolar gibi ama pin aralıkları daha küçük....ide kablosu kadar ama daha çok pin var...bunu nasıl açabilirim...
ne biçim tamirci yahu sadece format at diye bilgisayar veriyoruz...yaptıracagınıza degmez deyip geri veriyorlar açılan bilgisayar da açılmıyor....
Bahsettiğin harddisk normal notebook ide harddiski, onun için 40 pin ideye çevirici soketler var, o soketler yardımı ile standart bir pc ye bağlantısını yapabilirsin.
-
teee seneler önce external bir toshiba almıştım sırtımdaki çanta ile 2 kez yere yapıştım ki birinde motorla düştüm halen banamısın demiyo kereta
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
cagriaksu adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin harddisk normal notebook ide harddiski, onun için 40 pin ideye çevirici soketler var, o soketler yardımı ile standart bir pc ye bağlantısını yapabilirsin.
lap top zaten...yarın söyleyim de alsınlar bari... teşekkürler abicim....
-
harddiske format at, belki düzelir
bilgisayar algılayabiliyorsa bu ihtimal var çünkü
daha sonra recuva kur, derinlemesine tarama yaptır
içindeki bilgileri kurtarabilirsin
-
harddisk fiyatları okadar pahalı değil aslında daha geçen gün abin 1tb harddiski 170tl ye aldı sahibinden.com da bulmuştu ve şans eseri kendi partmanında komşusu çıkmıştı
Size önerim içinde önemli bilgiler yoksa yenisini almanız. Zaten yaptırsanızda muhtemelen eskisi gibi olmayacak
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
harddiske format at, belki düzelir
bilgisayar algılayabiliyorsa bu ihtimal var çünkü
daha sonra recuva kur, derinlemesine tarama yaptır
içindeki bilgileri kurtarabilirsin
Doğru bir yöntem aynı fikirdeyim
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)