napsın hayvancıklar rahat yeri bulmuş
Her sabah motorun koltuğundaki o pati ve çamur izlerini gördükçe uyuz oluyorum o kediyi yakalarsam fena yapacağım demek isterdim ama içimdeki hayvan sevgisi elvermiyor
hususi motor tepesine kedi koysan böyle sıralı oturmaz he (disiplinli kedilermiş vesselam)
2 yıldır düzenli kedim var her sabah motoru park ederim koltukların naylon korumasını takarım o arada egzos civarında turalayıp ısınır sonrada benim ısıttığım koltuğa çıkarak keyif yapar arada birde hayrına ufak sütlerden almak aklıma gelirse ikram ederim
ama geçenlerde kızdım! Dedim hep ben ısıtıyorum sen oturuyorsun bi kerede sen koltuğu ısıt ben oturayım allahın soğuğunda yaptığın ayıp dedim. Tamam abi ayıpsın bende sana süt alırım yere eğilir dilinle içersin ozaman dedi kedimde
Havalar soğuk tabii... sele de yumuşak...
otursun hayvancıklar yazıktır. Kediler nimetin Allah tan geldiğini bilirmiş. O yüzden kedilere nankör diyoruz ya aslında kediler olayı biliyo. Bunu öğrendikten sonra kedilere saygım arttı Selemin derisini yırtmadıkları sürece oturabilirler
en öndeki motorun artçı ayaklığı yerde mi?
otursunlar bişey değil de benim tekerleklere işiyolar. bu kötü.
branda olduğunda da haliyle brandaya. bu daha kötü.
Bunladan daha çok binenler var... Yusuf..... Hiç inmez arkadan..... )
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Çözüm basit, branda örtün kediler oturmasın.
Kediler yerden yüksekte oturmayı sever. O yükseklikten diğer Kedileri görebilirler. Ve motor seleleri genelde çok büyük olmadığından genelde tek Kedi oturmaktadır. Buda onların en sevdiği şeylerden'dir, Tek olmak...
Arkadaş birde işemeseler daha iyi olacak, bazen motor çiş kokuyor, iki saat temizle ondan sonra.
Acaba köpekler bu yüzdenmi kovalıyor motorsikletleri.
aman otursunlar çöpün içinden lapbadanak çıkmasından iyidir :d
Mete-Han görmesin bu görüntüyü kesin hain bir plan daha yapabilir
Ben her sabah motorun başına gittiğimde kedilerin çamurlu pati izlerini görüyorumsele kaplamasına bakıyorum yırtık,çizik,delik varmı diye;yok Ozaman sorun yok kedicikler soguk kış gecelerinde benim seleme sığındıysa onları burada ağırlamak hiçte ağrıma gitmez aksine keyiflenirim,zavallıcıklara ev sahipliği yapıyorum diye....
Kedilerde var bi motorcu ruhu
ANGARAJ
kisin iyi oluyor, hazir isitilmis koltuga oturup git mis gibi
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
pisi pisi ler otursunlar bu souk havada
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
benim scooterı da fareler işgal ederdi geceleri. mübarek motorun kemirilmemiş kablosu yoktur.ama bizim kapıda takılan 3tane genç kedi var.bi gece bunları motorun olduğu yere kilitledim. operetion is complated
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)