uluhan arkadaşım sen ukala mısın?
ben de Balıkesir'deyim tanışalım, görüşelim
HOŞGELDİN ZEYNEP
DALGA GEÇMEYELİM
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
illa şahin istiyorsan motoru ile oynanmamış alsan daha iyi olur. görsel modifiye istiyorsan da motoru orjinal olur borbetli vs vs şahin çok onlara bakmanı öneririm ama motoru oynanmışı alma. bende severim tofaşları çok sağlam motor yapanlarda var ama gerek yok yani şahin hep şahin olarak kalacak. yakıtı desen çok. 10 milyarın varsa 106, 206, brava, gibi araçlara bak al da demicem
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Demek bu cihaza ( otomobil diyemedim) 10 bin lira vermeyi ciddi ciddi düşünen insanlar var. hayırlı olsun diyelim .......
arkadaşı, hayabusa tatmin etmedi galiba bence o paraya 1 ay daha hayabusa kirala şöyle new york civarlarından
Nereden başlasam...
2001 Turbo Şahin - Olabilir.
adanalı jant - Adana jantları sinirli olurlar, çok küfrederler.
abs - ASD olmasın?
ısıtma koltugu - ısıtmalı koltuk?
şöför airbag yolcu airbag yan airbag - Mümkün mü ki Şahin'e bunları takmak?
yol bilgisayarı - Şaka bence bu.
triptonik vites - Porsche mübarek!
hız sabitleyici - gaza tuğla koyuyorsun, sabitliyor.
Beygir gücü : 101 - 200 arası - Kim ölçmüş?
Hatchback 5 kapı - Bu kadar da olmaz! Şahin yahu bu! Dört kapı sedan!
Otomobilden azıcık anlayan adam bir ilanda bu kadar çok yanlış yapamaz.
Genç arkadaşım foruma üye olduğundan beri saçma sapan başlıklar açmaktasın. Önce bi forum kurallarını oku daha sonra başlık açıp mesaj yaz tamamı BÜYÜK HARFLE mesaj yazmak forumda yasaktır.
Bunun dışında yaşının da araba ve motosiklet kullanmaya uygun olduğunu düşünmemekteyim.
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
arkadaşım eğer buysan ==> http://www.facebook.com/profile.php?id=100000591983469 " ilgilendikleri " kısmına baktığımızda foruma üye olma sebebin belli. Fakat bu adamlar arasından sana iş çıkmayabilir Bir mesajında balıkesir sındırgı da oturduğunu söylemişsin o nedenle bu facebook profilinin sana ait olduğunu düşündüm.
Motosikletli Kaplumbağa...
Hacı bende gördümde yapmayayım dedim sen yapmışsın :D bi profil daha var oda ona ait galiba http://www.facebook.com/profile.php?id=100001574629713
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)