sayfalarca yazı yazsak bu karenin ifade ettiklerini bu keskinlikte anlatamazdık sanırım.
sayfalarca yazı yazsak bu karenin ifade ettiklerini bu keskinlikte anlatamazdık sanırım.
meğerse aşk imiş canın mayası
valla süper bir anlatım...hemen paylaşayım
ben anlamadım
alttakinin canı cıkıyor galibam..................)))))))))))
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
bence üstteki amerika alttakide biz-kuveyt ve suriye bilimum devletler bizleri kendine bağlayarak ......................burayı siz düşündüğünüzü koyun ama kendiniz bilin tartışma cıkmasın çünkü bu cıkarlar iki taraflı alan razı veren razı
şimdi nereye çeksen gelir bu fotoğraf yakın zamanda bu konununda kapanma ihtimali yüksek görülüyor
Göz görmeyince gönül katlanırmış..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Hadi kavga edelim
Fotoğraf birçok şey anlatıyor ama benim en belirgin şekilde anladığım Amerika adeleti kendi istediği tarzda yönlendirebilir ya da Amerika adeleti şey eder gibi birşey
ANGARAJ
gayet eşcinsel bişey çıkmış ortaya. ablalar yiyişiyor bariz bir şekilde
Ben şunumu anlasam acaba
Adalet hanım özgür beyden hamilemi kalmış
işin şakası bi tarafa;Küresel düzeyde güç dengeleri Abd nın elinde,adaletide o sağlar,demokrasiyide,barışıda.Abd yi temsilen Özgürlük heykeli adaleti temsilen terazili kızı kucağında evirip çeviriyor işte...Güzel bir ironi.
özgür_bey_değil_hanım_hanım__ortada_bi_eşcinsellik_var..
20
Justitia (bilmeyenler icin adelet tanricasinin adidir) emeklilige ayrilir ise yapacagi ilk is olacak bu sanirim. Yanliz benim bildigim ozgurluk heykelinin boyu 46 mt. arada ciddi bir boy farkli olmali.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
batının özgürlük ve adalet anlayışı lezbiyen midir?
bunu mu anlatıyor?
ne heykelmiş be dünyayı temsil ediyo özgürlük anıtı..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
amerika kısaca şu mesajı veriyor; yakalarsam öperim
harley is making love with davidson
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)