Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ders çalışma planı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Temmuz 2010
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Sevgili arkadaşlar merhaba

    31 yaşındayım bu sene KPSS ye hazırlanıyorum, derslerden çok kopuğum önlisans mezunuyum inş. olacak, kursa gidiyorum kurs hafta sonu, hafta içi akşam ders çalışmak istiyorum, ama bir plan yapamadım, 3 gün Mat. diğer günler diğer derslere mi bakmam lazım nasıl bir plan yapmam lazım sizce bana bir ders planı verebilirseniz çok sevinirim akşam 8 den sonra 12 ye kadar boşum hatta gün içinde de çalışabilirim, Üniversiteye hazırlanırken hocalarımız ders planı verirdi ayda bir değişirdi plan artarak öyle bir şey arıyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.

    Saygılarımla


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    son 3 aya kadar bütün konuları tammalayıp son 3 ayı soru çözerek geeçirmeni öneririm...zayıf olduun konulara ağırlık vermen gerek tabi...

  3. #3
    mates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2008
    Şehir
    Diyarbakır
    Motosikleti
    Kuba KEE 100 2017
    konuları tamamen bitirdikten sonra bol bol soru çözün sorularda yanlışlık yaptığınız kısımları konu olarak tekrar gözden geçiriniz Akşam çalışmalarınızı belli bir sistematiğe oturtun yani 1 gün çalışıp bikaç gün sallamayın zayıf olduğunuz derslerin üzerinde daha fazla durun uzun oldu ama sizin için yazdım ben dediğim gibi çalışarak 90 aldım sizde alabilirsiniz

  4. #4

    Üyelik
    20 Eylül 2009
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Bende hazırlanıyorum fakat lisans. Ama aynı sanuçta. Benim yaptığım hergüne 1 ders vermek. 7 ders var 7 gün. Konuları haftası haftasına tekrar ederim sonra konu anlatımı ve soru bankasındaki soruları çözerim. Her hafta o ders günü gelince konuyu başından itibaren tekrar ederim. Sanırım siz çalışıyosunuz ve yorgun geliyosunuz ama şunu söyliyim ben 1 dersi 1 saatte tekrar edip sonra soru çözmeye başlayabiliyorum yani ilk zamanlarda sürekli konuları yetiştirmek için konu çalışırsınız sonra tekrarınız hemen biter ve soru çözebilirsiniz.
    Böyle olunca ilerleyen zamanlarda mesela anayasa gününüz gelince tekrar ve soru çözümünüz hemen bitcek sonra da eksik olduğunuz derse bakabilceksiniz.
    Şu an uyguladığım sistem böyle ama önemli olan çalıştıklarınız unutmamak. Bu nedenle üşenmeden türkçe ve matematik hariç bütün dersleri baştan tekrar etmeniz gerekiyo.( türkçe ve matematiği ise her hafta günü geldiğinde her konudan 1 test çözerek tekrar edebilirsiniz). Yani öncelikle konu yetiştir. Sonra tekrar ve soru çözümü sistemi yapabilirsiniz.

  5. #5
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Öncelikle iyi bir kaynak,ardından tüm konuları tek tek çalışıp,nokta atışı yapılarak eksik kalan noktaların telafisi,en sonunda da bol soru ve deneme ile destek.. Kpss önlisans konuları genelde sıkıştırılmış,iyi bir programla kısa sürede halledilebilir konular. Eksik olan derslerin üstüne fazla düşülmeli diye düşünüyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)