HayvanSever Motosiklet Sürücüleri! (Kötü Haber)
Reklamlar
-
Kendimi bildim bileli evimin önünden köpeğimiz eksik olmaz,hayatım boyunca kaçtane köpek besledik sayısını hatırlamıyorum.Dönem dönem kedi,tavşan,bıldırcın,güvercinde besledik yani ailem tam bir hayvansever.şuan 2 yaşında bir kangalım var.
o kadar sevimli candan,akıllı,sempatik bir hayvanki bi ara kardeşim bakamıyoruz diye başkasına verdi 4 ay kadar başkasında kaldı.Bir gece evin önünde bir köpek havlaması var.evdekiler uyuyor rahatsız olmasınlar diye köpeği kovalamak için dışarı çıkmak için tam kapıyı açtım,Köpek üzerime bir çullandı,yatırdı beni yere,kalktım birde baktım bizim (max)adı max köpeğimin,yüzümü ellerimi yalıyor beni kokluyor,arka ayakları üzerine kalkıp bana sarılıyor.Meğer dışarıdaki havlamasının sebebi bizi uyandırmakmış,kapıya bakarak havlıyormuş(ben geldim ey dostlarım sevdiklerim,ailem,canlarım,herşeylerim,size geri döndüm,hasretinize dayanamadım,beni karşılamayacakmısınız,sizde beni özlemedinizmi,açın kapıları sizleri görmek,koklmak,sarılmak istiyorum diyormuş)..Eski türk filmi kavuşma sahneleri gibi bir 10 dk birbirimizi sevdik kokladık.Zinciri kopardığı gibi eve dönmüş,iyide oldu daha geri vermedik.
Yani diyeceğim odurki başkaları için sadece bir köpek bir hayvan ıolabilir ama benim için ailemin bir üyesi..(konuda bahsi geçen zavallı köpeciğe yapılanlar :( gibi biri ona zarar verse yada vermeye çalışsa çeker silahımı vururum hiç afffetmem,karşımdaki insanmı hayvanmı hiç ayırt bile etmem).
o zavallı köpeciğe bunu yapanların elleri kırılsın,asitler içinde kemikleri erisin.Ben onu sıfatını.......
Max ten bi kaç kareyle konuyu değiştireyim,yoksa freni patlatıp bariyerleri aşacağım...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
helal olun duyarlı arkadaslaa ben koyacakım ama iş nedeiyle giremedigim icin koyamamıstım kendi adıma esekkur edıyorum . bunu yapan insan değil. hayvana vurana kovalayana iskencxe yapıcaksınkı ıbret olsun
-
Bunu yapanları anaları doğurmuş olamaz
olsa olsa en iyi ihtimalle s..çmıştır
-
caner6776 adlı üyeden alıntı
Bunu yapan insan olamaz.
Asıl insanoğluna yakışır bir davranış...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
-
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Gelisme var mi arkadaslar?
RIDE or DIE
-
henüz bir gelişme yok diye biliyorum, ama yakındır faillerinin bulunması, çember daralıyor.
-
glock adlı üyeden alıntı
henüz bir gelişme yok diye biliyorum, ama yakındır faillerinin bulunması, çember daralıyor.
insallah kardesim.sabirsizlikla bekliyorum
RIDE or DIE
-
Bir ses,bir haber cikmadi?
RIDE or DIE
-
henüz bir gelişme yok, arayıp sorsak mı acaba bilemiyorum.
eğer bir haber alırsam ilk sizi bilgilendiricem Bilgin bey.
-
glock adlı üyeden alıntı
henüz bir gelişme yok, arayıp sorsak mı acaba bilemiyorum.
eğer bir haber alırsam ilk sizi bilgilendiricem Bilgin bey.
eyvallah kardes.sen buraya yaz ben zaten gunde birkac kez kontrol ediyorum.hem diger arkadaslar da ogrenmis olur.
RIDE or DIE
-
bu konu soğumasın, bu konuyu herkes okusun görsün...
(bu arada bir gelişme varmı?)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu şerefsizlere bir örnek daha... Allah sizi bildiği gibi yapsın,vicdansızlar...
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/0...k-vicdansizlik
-
Bu ulkenin adalet sistemine LANET OLSUN.Hic bir gelisme yok,olmicak da HERZAMANKI GIBI.
RIDE or DIE
-
resime tiklayamadim bile...hayvanlara boyle iskence yapan insanlar oldugunu gorunce bunu yapanlara kat be kat fazlasini yapmak geliyor icimden..
-
Bu sabah Mesut Yar a tekrar gonderdim ancak hiic soz etmedi.Demekki onemli bir haber degilmis ona gore.En sevdigim sabah haberleri idi ama artik sanirim takip etmeyecegim.Bu hayvancigin basina gelenler de digerleri gibi kaynayip gidecek maglesef.Iste bu da Turkiye nin vicdani............
RIDE or DIE
-
diyecek söz bulamadığım için....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Kusura bakmayin sabah dalginlikla Mesut Yar yazmisim.Irfan Degirmenci ye gonderdim kanal d ye ama hic sozetmedi kendileri.Aksama da Mesut Yar a yazacagim bakalim ne olacak.
RIDE or DIE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)