İşten eve evden işe Emanet Motor Arıyorum...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
allah seni napmasın gangam..
sende olmasan buranın tadı olmaz..
her türlü motosiklet kabulümüzdür...bağışlarınızla ayaktayız koptum ya..
-
len iki adımlık yer yürü biraz
ama bu havalarda yürümeye kalkma kurt falan iniyodur oraya
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Kocaeli İl Temsilcisi
get len ordan işine motoru almasalar buraya gelmeyeckdin demi uyanık sohov tv ci seni
acatyübümdende allah razı osun seni idare etmiş kanka biraderle bi konuşayım olumlu yada olumsuz emme şu an bişey diyemem , 2 tane motürü var
şu an izinde en kısa zamanda cevabımı bekle...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Dilencilik modasına sen de mi uydun?...
Az ye al bi tane kıçıkırık çinli...
ya da bisiklet al zayıflarsın
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
allah seni napmasın gangam..
sende olmasan buranın tadı olmaz..
her türlü motosiklet kabulümüzdür...bağışlarınızla ayaktayız koptum ya..
yebereni virsene lennn handikap...
aparat adlı üyeden alıntı
len iki adımlık yer yürü biraz
ama bu havalarda yürümeye kalkma kurt falan iniyodur oraya
cebefeni virsene lennn Cemoşş...
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
get len ordan işine motoru almasalar buraya gelmeyeckdin demi uyanık sohov tv ci seni
acatyübümdende allah razı osun seni idare etmiş kanka biraderle bi konuşayım olumlu yada olumsuz emme şu an bişey diyemem , 2 tane motürü var
şu an izinde en kısa zamanda cevabımı bekle...
vay üçkaatcı kardeşin...dimek 2 maturu var...valla bekleriz hacı...ama makbuz yok...illegal bi yardım derneğiyiz...
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Dilencilik modasına sen de mi uydun?...
Az ye al bi tane kıçıkırık çinli...
ganga bisikletlik bir bölge değil...çok sakat beton kamoyonlarının olduğu ormanlık lanet bi bölge...kıçıkırık çinli alacağıma yaza güzel bi zıfır alırım gangüüü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
sana can feda ... çok kaliteli adamsın
-
bisiklet alırsa zayıflar mazallah
Drift Religion
-
Yok beton kamyonu falan.... Kimse vermez bu yazdıklarından sonra... Dilenciliğin raconlarını öğren len....
De ki marşa bile basmayacağım..Boşta işe gidicem..Dönerken ittiricem falan de....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Arkadaslar ben motoru vermeden once metehani hic gormemistim. Motoru verdikten 10-15 gun sonra tanismak kismet oldu. ve o anda dogru bir is yaptigimi dusunup mutlu oldum. Ilk defa kendisine bukadar yaklasmama ramen gayet uysal davrandi :p cay bile demledi bana .Anneciginin elleriyle dograyip hatta soydugu meyveleri yedik.
Ben ettim sizde edin. Ne verirsen elinle o gelir seminle. Dunya mali dunyada kalir.Kefenin cebi yok. Mulk Allahindir. massallah, Allah korusun :p vs vs daha ne diyim ganga
-
Drift Religion
-
abi pcx e ne oldu?yeni almamışmıysın onu???
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
pcx eskimesin diye istiyor zati.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
sana can feda ... çok kaliteli adamsın
nası can feda len...malın canından gıymatlı..de get...
bisiklet alırsa zayıflar mazallah
aga sen bilin ayazağa seyrantepe arasını nasıl çıkarım sen bi de hele...sanki konyada yaşıyoz dümdüz...
Yok beton kamyonu falan.... Kimse vermez bu yazdıklarından sonra... Dilenciliğin raconlarını öğren len....
De ki marşa bile basmayacağım..Boşta işe gidicem..Dönerken ittiricem falan de....
ganga normal bir hızla gidilecek yollar...ama bisiklet kemerburgaz yoluna girmez...çok riskli...TEM gibi düşün ...
acayüp adlı üyeden alıntı
Arkadaslar ben motoru vermeden once metehani hic gormemistim. Motoru verdikten 10-15 gun sonra tanismak kismet oldu. ve o anda dogru bir is yaptigimi dusunup mutlu oldum. Ilk defa kendisine bukadar yaklasmama ramen gayet uysal davrandi :p cay bile demledi bana .Anneciginin elleriyle dograyip hatta soydugu meyveleri yedik.
Ben ettim sizde edin. Ne verirsen elinle o gelir seminle. Dunya mali dunyada kalir.Kefenin cebi yok. Mulk Allahindir. massallah, Allah korusun :p vs vs daha ne diyim ganga
eyvallah ganga...sağol çok cömert bi arkadaşsın...aldın duanı...daha beni görmeden motoru yine görmeyerek yolladın...seninde bir sıkıntın olduğunda ben koşarım...çok uysalım ısırmadım bak gördün şahitsin yani korkulacak birşey yoh...
ama egsoz muhafaza demirin yalan oldu lan helal et...
olum lastik inik... marş basmıyo...mesnet yamulmuş..farın kısası yanmıyo...orta sehba koptu kopacak...aynalar ayarsız ...
işini görmez yoksa ayıpsın ganga
doğru la işimi görmez...ben kibar feyzo tarzı hoşseda bir motor istiyom... zaten alsam geri verdiğimde kendi motorunu sen bile tanıyamazsın...öle titizimdir...
ozrace adlı üyeden alıntı
abi pcx e ne oldu?yeni almamışmıysın onu???
abi 800 kmde satmak zorunda kaldım...bel ağrısı yaptı satmak zorunda kaldım...aldığım fiyata verdim aga...yaza artık bakıcaz...
bu arada size mesaj yazarken postama bir spam mesaj aldım...töbe töbe...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
pcx eskimesin diye istiyor zati.
Korya bi foto koysana aga gezimizden..özlemişim peceiksi...deli maturdu hacu...
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
:cher
son nefesini vermeden getir bi üfleyeyim ona cem abi tam benlik hal almış , senin motür
zaten son nefesini verirken aparatı üzerinden attı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
dünyanın en tatlı pandası senin pcx e ne oldu?
Orgazma Dudak Büktürür
-
huceyn adlı üyeden alıntı
dünyanın en tatlı pandası senin pcx e ne oldu?
yalan oldu bre ganga...bel ağrısı yaptı...MR a girmek zorunda kaldım...bel fıtığı oldum sandım...Allah hastanelere kestanelere düşürmesin..yarım saat makina içine tabuta girer gibi girdim...
-
hayırdır abi nasıl mesajlar geliyo böyle
nasıl bel ağrısı yaptı abi?motosiklet'denmiymişki?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
hayırdır abi nasıl mesajlar geliyo böyle
nasıl bel ağrısı yaptı abi?motosiklet'denmiymişki?
ya gangam sorma...yatamadım ağrılardan evlerden ırak olsun...ben güvenlikci adamım bel boyun ağrısı yaşarsam ekmek kazanamam...çoluk çocuk perişan oluruz... çok sarsıntı yaptı...
-
abi benim ybr olmaz sana beyaaw..
walla capanlar görürse furur seni
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)