mete abi kanuni deer tarzında hondada olsa tam sana hitap eder hebnde bir iş bulabilsem ilk maaşımla a2 ehliyet alcam ozaman banada tur verirsin mete abi
mete abi kanuni deer tarzında hondada olsa tam sana hitap eder hebnde bir iş bulabilsem ilk maaşımla a2 ehliyet alcam ozaman banada tur verirsin mete abi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
2.motoru olupta vermeyeninn ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
arkadaş sana bir activa gelmemişmiydi yahu
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
ganga bugün teslim almayı düşündüğüm aktivadan vazgeçtim...
Neden diyeceksin dün gece nöbetteyken çok düşündüm...biraz daha sabretmem lazım...paraları saçmadan azcık daha bekleyim en azından bir fuarı göreyim sonrası Allah kerim dedim...hayır alıcam sonra satyamıcam elimde patlıcak flan ...ben emanet motorlarla (bulursam idare edem bir süre daha)
sizlerede ayıp oldu yav...aldım alacam ha aldım ha alıyom ahanda aldım şeklinde valla mahcubum size...kıçıkırık bi motor alcam ortalığı velveleye veriyom galiba...affınıza sığınıyorum ...
inş. bulursun abi 2.motoru burak bizde biri bile yok buarada çok doğru düşünmüşsün bencede fuarı felan bekle hayırlısı abi activayı alıcam diyince aklıma recep ivedikteki şu activayla pizza götürdüğü sahne gelmişti http://www.youtube.com/watch?v=vYCn0E8dhNM
valla ganga aktiva maktiva ne gaden gıymatlı benim için şu am tahmin edemezsin...razıyım...
ganga İzmirdesin nası vercen nası yollayacan canın sağolsun yav...ama Halis abimin bir telefonuna bir jestine bir ya şu .pneye bi güzellik yapayım sevmem ama Allahın hoşnutluğu için demesi yeter... hani Allah ona kepçeyle vermiş o bize kaşıkla hatta damlalıkla bir damlası bilem yeter...
Agam sen alemin kralısın yav...1000 km deki neredeyse zıfır makinanımı vircen daha neler... benim senin garajındaki motorlarına benzin dayandırmam mümkün değil...
Lan olm..Kasaba minnet etme....
Yürü git....
Dönerken otostop yaparsın..
Baktın olmadı koşarsın....
Paran da cebinde kalır....
5 sene benzine para vermesen halis ağanla aynı motora binersin işte olm...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
http://www.motosiklet.net/forum/moto...man-oldum.html
Bak adam ne yazmış...
Emanetin herzaman canı burnındadır....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tezgahın önünü kapama bıradar...his ve marhamat sahabıslarını ürkütme böceem hadi naş...
gangam sende işadamı oldun valla makamına kabul edilirsek ne mutlu bana...
kısmetimizde ne varsa o hacı...emanet motorda kaza yapmakda var dediğin gibi ama kısmet işte naparsın...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
ben 2. olup vermeyenin diyorum sende 3 tane varsa niye hopladın... 2 tane olanlarla meselem...
Halis aga bi büyüklük yapacak gibi...içimde bir ses bunu diyor valla...Aga yapacak agalığını sankim...
Daha çok beklersin gibi geliyor bana 🌴
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
halis abi sizin firma memlekete motosiklet getirse fena satar ha. hele bir de ev aletlerindeki kampanyayı motora yaptığınızda mete_han 600 lük olanına direk talip olur. bir düşünün bunu
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
halis abi, git zongshen firmasıyla anlaş bence. diğerlerine göre daha adamakıllı motorlar yapıyorlar
zongshen simbo motosikletleri, S&Z
hem meteye de sponsor olursunuz, bedavadan reklamınızı yapar
.motor işine girmişin halis başganım. hayırlı uğurlu olsun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)