"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
huzurlukmuş hakkaten. cariye de var mı?
May the Force be with McLaren Mercedes
huzurlukmuş hakkaten. cariye de var mı?
May the Force be with McLaren Mercedes
eeee bizide beklersin artık nargile içmeye
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
bu cariye konusunu oylamaya açalım bencewatercolours adlı üyeden alıntı
olsun diyenler parmagını kaldırsın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
ya hocam kendi zevkine göre dizyn edip,ortaya huzur,zevk ve mutlu olacağın bişe çıkarmışsın.bu çok güzel bişey.zevkler tartışılmaz ama bana göre biraz kasvetli bi ortam olmuş.ama sen hoşlanıyosan sorun yok.güle güle otur ve zevkini çıkar
teşekkürler dostumvlad1462 adlı üyeden alıntı
ama hani derler ya renkler ve zevkler tartışılmazmış.ben seviyorum böyle kasvetli ortamları.mesela kıyafet konusundada sadece siyah giyerim siyah dışında hiç bir renk kıyafetim yok .haa içi karatmıyor mu sorusu gelin ce hayır aksıne kendimi daha rahat huzurlu hissediyorum
Kesinlikle zevk meselesi......Teknolojinin bu kadar geliştiği bir zamanda akıllı evlere yüzbinlerce dolar harcanıp hayalleri kurulurken senin zevkinde ilginç .....Teknolojinin ruhu yok diyorsan da ???????
her kültürden ve dönemden esintiler var. tam anlamıyla bi sentez olmuş
Kesinlikle zevk meselesi......Teknolojinin bu kadar geliştiği bir zamanda akıllı evlere yüzbinlerce dolar harcanıp hayalleri kurulurken senin zevkinde ilginç .....Teknolojinin ruhu yok diyorsan da ???????
oh cennet valla...padişahmısın imparatormusun kankacım yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
a bi elimde motor eldiveni ile ancak bvoytlee yazdımm sauypoewrrrrr vbeaa.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
bence çok hoş olmuş. çok emek harcamışsınız. ellerinize sağlık.
üstelik çiçekler de çok güzel, büyük emek harcamışsınız.
akşam gelceksin nargileni yanına da türk kahveni içiceksin. ağırdan bir müzik koycaksın, bi yandan da akvaryumu seyrediceksin..ohhh keyfe bak
çok özendim walla
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
bence cok hoş olmuş zevkine göre döşemişsin......
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Gerçekten çok güzel olmuş...
Ben özellikle akvaryum (bayağı meraklıyım) ve o muhteşem bahçeye bayıldım.
Ayrıca o kadar otantik bir evin içinde bilgisayar ve çevresi de bir tezat yaratmamış değil hani...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
her zaman böyle evlere ilgi duymuşumdur. gerçekten süper bi tasarım yapmışın. telefon ve radyo da ayrı bi detay süper uyum olmuş. bahçeye tek söz muhteşem zaten. Allah huzurunu bozmasın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
herkese teşekkürler begendiğinize sevindim allah olmayana daha da güzllerini nasip etsin
güzel olmuş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)