Online Forum Takip Yazılımı
Reklamlar
-
Arkadaşım 600 küsür mesajı olan bazı utanmazlar hala utanmadan
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9807
gibi virüslü konular açrken senden şüphelenilmesi doğal
Ben Firefox kullanıyorum, bence böyle bir programdan daha kullanışlı. Ama emek dökmen güzel bir davranış.
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
cbr_izmir iyiniyetli olduğunu umuyoruz ama daha önce bu şekilde burdan canı yanan arkadaşlar oldu..sen kırılma sana bir tepki değil..Yanlış anlama sakın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Yok abi tutmadım bu programı . Pek kullanışlı gelmedi bana ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Metal kardeş, varmı aklında istediğin bir şey ? Hem sana hemde motorcu dostlarımıza ortak bir çalışma yapalım.. ;) Amaç paylaşımı arttırmak..
Fırat
The Next Champion is Born
-
cbr_izmir adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar pekii Sizi anlıyorum.. Öncelikle bir aksaklık Kısa yolların görünmemesi benim Setup hazırlarken eklememden kaynaklanıyor.. Kurmuş arkadaşlar Program Files içinde FcOnline Forum Takip Diye klasör içindeki Exe dosyasından çalıştırabilir. Daha dosyayı indirmemiş ve Yeni kuracaklarda Kısayol problemini görmeyecekler.. Yani Sitedeki son hali... (İsteyen kaldırıp, yeniden de kurabilir.)
Kısa Açıklaması ise : Açacak olduğunuz siteleri 1 dk ara ile Refresh yapıyor böylelikle sitede sürekli online durumda oluyorsunuz. Ayrıca birden fazla foruma üye iseniz benim gibi hepsini tek bir pencerede görebiliyorsunuz. Bu bizim işimize yarar buda olsun, şunu ekleyelim derseniz onada sevinerek karşılık veririm. Sonuçta yarın yada yakın bir tarihte gezilerde beraber kalıp, beraber gezeceğiz.. Benim bu siteden bir tek beklentim bilgi paylaşımı.. Heyecan ile bende elimden gelen bir şeyi paylaşmak istedim.. Bundan başka hiç bir amaç yok.. Yinede teşekkürler..
Fırat
dostum paylasım için teşekkürler ben açtım hiç bir problem yok ellerine sağlık
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
-
Fırat valla ben açıyorum babalar gibi ie***** yi takılıyorum benim bir istediğim yok . Bilgisayarda pek karmaşayı sevmem ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Bi problem yok arkadaşlar proğramda.Sağolsun fırat arkadaşımız yararlı bi proğramcık yapmış.Ancak system32 ye bir dil paketi yüklemek istiyor.Bu dil paketi benim makinada yüklü olduğu için hayır diyerek es geçiyorum.Size de sorarsa dil paketi değiştirilsin mi diye hayır demenizi öneriyorum.ayrıca fırat kardeş;pencerelerde ctrl + enter eklentisi ve çift tıklamayla ya da başka bir tuş dizimiyle tam ekran moduna geçirebilme imkanı sunarsan daha güzel olur diye düşünüyorum.Sadece bir fikir.
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
bence bir adet kimlik fotokopisi 6 adet de fotoğraf getirsin arkadaş tanıyalım
ha bi de ikametgah ilmuhaberi
Biz sana öylemi yaptık
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
hemi de geçen millete zeval olan faaliyeti yaratan kişi sitenin çok, çok ama çok sevilen bir üyesiydi.
bu arada, ylmzzz, erkek üyelerin askerlik yaptıklarına dair kağıt da isteyelim.
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler