Bir tane daha var.Bütün araçların yürürü düzgün.:DKaporta masraflıdır.Ama yürüyen 10 numara.:DYa da aracın motoru yeni yapılmış.Her motor yaptıran aracı satıyor.:D
Bir tane daha var.Bütün araçların yürürü düzgün.:DKaporta masraflıdır.Ama yürüyen 10 numara.:DYa da aracın motoru yeni yapılmış.Her motor yaptıran aracı satıyor.:D
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
E tabi herkes birbirinin koyduğu fiyata bakıp fiyatı şişirir, sonra kralı avrupada 3000 4000 euroya satılan motosikletler burada 14000 15000 gibi "kelepir" fiyatlara gider.Sırf bu yüzden motor almaktan soğudum ya.
Yaa arkadaşlar bunu biz istiyoruzz.İlanda yalan olmazsa ilgilenmiyoruz.İlla ucuz olacak modeli yüksek olacak km 20.000 i geçmeyecek hatta mümkünse 3-4 yaşinda motor 5-6 bin km de olacak.Hiç yana yatmamış hiç çizilmemiş olacak.Adam şimdi ilana üç kere sola iki kere sağa düştü dese kim alır o motoru??
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
motosiklet piyasasını bu al sat çılar bozdu. aldıgı gün aldıgı fiyata%20 ekleyi satılıga çıkaranlar yüzünden parası sıfıra yetmeyip ikinci ele yönelen kullanıcılar magdur edilmekte. diger taraftan gerçekten motosikletini satmak isteyenler ilanlara bakıp şişkin fiyatları görünce ona göre fiyat belirlemekteler. AMA SA-TA-MA-MAK-TA-LAR
dün bir cbr600rr için satıcıya msj çektim. fiyatta indiriminiz olacak mı diye.
gelen cevap ayne şu
fiyatım.sondur.ayrıca.fiyatım.çok.makbuldur.çönkü. makinama.çok.güveniyorum.ayrıca.piyasayıda.iyi.bil irim.tşk.
2006 model 30 binde 600rr fiyat 15 bin.
eskiden sahibinden araç aranır ve alınırdı.fiyat daha makbul olurdu. şimdi ise motosiklet galerileri daha mantıklı fiyatlara araç satıyorlar.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Böyle gördüğümüz ilanlara şu konunun linkini atsak belki 10 adamdan biri kendine çeki düzen verebilir.
www.motorumla.net
çok sinir oluyorum sanki diğer ilanlarda 2. veya 3. gelen alıyor :D
bunlar haricinde bakmayan pişman olur
almasanda bak :D
türkiyede tek
bundan temizi yok
motoruna anahtar değmemiş?
acil ihtiyactan satılık diyip sonra takas teklıf edenler de ayrı bir grup :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Bende "dosta gider" kelamına bayılıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
birde örneğin 50 ,125 cc lik motorlarını 4 silindir katagorisine koyanlara çok uyuz olup anında şikayet edıyorum. daha az önce honda today i 4 silindir olarak gördum
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
3 sübaplı motorlar alınmaz bence
:Dben bu lafa hastayım BİLENLER BİLİR deli oluyorum yaaaa
motoru olan motor alınmaz :D
Birde birşeye dikkat ettim. Özellikle şurasında sorun yok diyorsa orada kesin sorun var . Ya sorun devam ediyor yada satana kadar idare edicek şekilde yaptırıyorlar.
Neresi sorunsuz dıyorsa oraya baktırmak lazım
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Mobiletim ilk alındıgından beri tertemiz kullanılmıştır,
hiçbir arızası bulunmamaktadır arka teker yeni degiştirildi farlar, firenler, sıkıntısız herşeyiyle tambir şeytandır ihtiyaç fazlası oldugundan satıyorum alana şimdiden hayırlı olsun
Kendinize öz reklam ve ışık sistemiyle harika bir görüntüye sahip olabilirsiniz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77803562/detay
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Bahsi geçen ilanları verenler başlarını öne eğip yazılanları kahreden bir elem ile okuyor diğer yandan full+full aracını düşünerek yazdıkları bütün satış cümlelerinin kendi gibi olmayan insanlarca nasıl deşifre edildiğini düşünüyor, kalbi sıkışıyor,bağırmak istiyor ama yapamıyor. İşte bu yüzden sadece bu konuya bu gerçekleri bilen bireyler yazıyor.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)