Benim için şu cümleleri içeren ilanlar direkt kategori dışıdır. (iyi haltmış gibi sahibinden birde bunları derlemiş toplamış yayınlamış : )
Benim için şu cümleleri içeren ilanlar direkt kategori dışıdır. (iyi haltmış gibi sahibinden birde bunları derlemiş toplamış yayınlamış : )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
İşleri bu.
benim sahibinden.com da en uyuz olduğum şey motorun yenisi 5000tl iken adam 3 senelik motoruna 4900 tl yazıp birde altına lütfen ciddi alıcılar arasın gereksiz saçma taleplerle rahatsız etmeyin diye yazan, kendini akıllı sanan salaklardır,ciddi alıcı arıyormuş beyinsiz senin ilanının ciddiyeti yok ki insanlar seni arasın,gerçeklikten uzaklaşmış akıl fikir yoksunu tipleme :D
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Sahibinden.com aslında böyle yapmakla, o ifadeleri kullanan ilan sahiplerini bir ölçüde ti'ye alıyor
İlanlarda satış nedeni belirtmek zaten aptalca bir davranışken, tümünün içinde en uyuz olduğum ifade "keyfekeder satıyorum" lafıdır.
Ulan ya motorunla ilgili bir sıkıntın var ve elden çıkarmak istiyorsun, ya paraya sıkıştın ve satmak zorundasın, ya da model yükseltme / yenileme yapacaksın işte. Dördüncü bir nedeni kimseye yutturamazsın.
Keyfe keder. Ne demek
Öyle keyifli ki satmazsam çatlarım ?
Öyle keyifli ki içime dert oldu.
Keyifden kederlendim
Ben keyiflendim sizde faydalanın ?
Yadam amaç "alırsan ekime , almazsan kasıma " havası yaratmakmıdır . Hani gören tok satıcı sansın
KEyifden malmı satılır yaw hakikaten .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
beim sahibindene gıcıklığım ise hergün benim motorun fotolarını çalıp birisi kendi ilanına koyuyor artık şikayet etmekten çok sıkıldım şuan bile bakın benim motorun resmini bulacaksınız
bu 5. kez hemde ayrı kişiler :/
Mustafa Kemal Atatürk
ilk gelen alır
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
her tarafı sıfır gibi, kılcal çizikler, az kullanılmış , garaj arabası, orjinal km si, içinde hiç sigara içilmedi
benim sahibindene gıcıklığımda hiç bir araba ilanımı yayına sokmamaları neymiş kurumsal abone görünüyormuşum üşenmedim telefon açtım
artık araba ilanını aynı uyelik üzerinden yapamıyorum yeniden uye olurum ancak aynı kendi numaramı girdiğim zaman sistem beni numaramdan tanıyıp tekrar kıllık yapma durumu varmı yada satış ilanı için başka bir site mi bulayım ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
alana hayırlı olsun lafı benim favorim. bir nevi iyi niyet göstergesi gibi.
bende ilan başlıklarına bayılıyorum yaa mesela :
* Yılaaaannnnnnnnn ( cbr 125r için )
* Gözün görsün gönlün sevsin (cbr 125 için )
Bide buaralar şu açıklamalar dikkatimi çekiyor : Bedelli askerlik için satılık lan denyo zaten paran varsa 2 milyarlık motorumu satıp bedelliye gitcen,paran yoksada git bedelsiz yap
Her asker yeşil bereli olamaz
yurdum insanı işte.. nasıl giydirsem diye kelime türetiyor
daha temizi yok....
( ama aynından olursa takasa girmek ister )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
aslında biliyormusunuz (hangi mortor alınmaz )sorusundan ziyade aslında 2 el hiç bir motor alınmaz diyeceğim emme imkanlar işte sıfırını alamayınca mecbur 2. ele yöneliyorsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ben en cok "ölüm makinası" baslikli motosiklet ilanlarina bitiyorum.
Ulen öleceksem niye alayim
Ben tork canavarına taktım bu aralar, adamlar 125 liğe de 250 liğe de tork canavarı yakıştırmaları yapıyorlar, ha birde ciğeri sağlam dedimi tamamdır o motoru kesin almalısın.
Alana şimdiden hayırlı olsun lafını birtürlü anlayamadım, hala anlayamadım; satınca söylersin adama hayırlı olsun dersin diilmi. Ufak dünyaların ufak beyinleri.
Bak hala anlayamadım ben bu ifadeyi başka birşey mi kastediliyor acaba ?
"Bakın kardeşim, reayam, beri gelin şöyle, size öyle müthiş bir alet satıyorum ki böylesi sadece bende vardı hadi buyrun nasiplenin sefil varlıklar " gibi enstantaneler geliyor gözümün önüne.
Alana şimdiden hayırlı olsunu büyük harflerle yazmışlar. Bir sahibinden.com klasiği, sanırım bu kadar iyiniyetli gözükmeye çalışıp artniyet kokan başka bir cümle daha yoktur, gördüğüm anda uzarım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Eeee hepimiz bilincliyiz o zaman. İyi de bu ilanlari kim veriyor o zaman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)