NOKİA cep telefonlarındaki en komik olaydır bu...
Sanki başka şansı varmış gibi kullanıcıya sorulur ve tek seçenek verilir.
==> Ben ; TAMAM tuşuna basmassam , telefona ne olacak diye merak etmiştim..
Sabah kadar sinyal verip aynı soruyu sordu...
NOKİA cep telefonlarındaki en komik olaydır bu...
Sanki başka şansı varmış gibi kullanıcıya sorulur ve tek seçenek verilir.
==> Ben ; TAMAM tuşuna basmassam , telefona ne olacak diye merak etmiştim..
Sabah kadar sinyal verip aynı soruyu sordu...
modeli ne
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
niye alacakmısın ???modeli ne
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
UNUTMA bu telefonların yazılımları avrupadan türkçeye dönüşüyo
avrupada bir cihaz alınca kutudan ilk önce kullanım klavuzunu okuyup öyle kullanmaya başlıyolarmış
ABD de çamaşır makinalarına yaşanan bir olaydan sonra ''kedi köpek yıkanmaz'' diye yazı yazılmış
Biz türkler zekiyiz onlara göre daha pratik düşündügümüz için saçma gelen çok şey var
Buda öyle..
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
İlk çıkan Ericsonlarda onu da demiyor, sorgusuz sualsiz tık deyip kapanıyordu,konuşurken şarjı full gösterirken..2010da da telefonununuz 15dakika 40 saniye sonra kapanabilir kabul ediyor musunuz diyecek herhalde
etmiyom deyince kapanmıyomu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Abi , mesele şurda : TAMAM tuşuna basmassan , telefon hiçbir tepki göstermiyo...
Ama mecburen tamam tuşuna basman lazım.
Telefonu KAPATMA diye bir tuş yok...Belki ben istemiyom kapatmak
unutma yav kızdırma adamıtransalp650 adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Sen bekle şarjı bitene kadar..O otomatik kapanır sorgusuz sualsiz
0 Rh (+)
06 - 09
eki eki ki ki
Benim Nokia 7210 um var istesem en kral telefonu alırımda "konuştursun yeter" diyorum kendi kendime . Ses kalitesi ve kullanımı oldukca iyi, tabii fazla bir özelliğide yok ama bana uygun. Benimkinin tek sorunu arada sırada telefon çaldığında açmaya çalışıyorum fakat çalıyor açılmıyor . Çalmasıda hiç susmuyor telefonu kapatana kadar ve şu "simkartı yerleştirin" uyarısı var. Telefonu 1-2 defa düşürdüm belki ondan oluyordur ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
o yüzden seni aradığım da duymuyosunMeTaL adlı üyeden alıntı
hahaa antika telefon bee
bi de en kral telefonu alırım demişş
motoru 3 ledin telide 3 le
Telefonu duymuyorum diye bir olay yok ki . Telefonum her çaldığında duyarım fakat akşam saat 17:00 den sonra ruh halime göre telefonlara cevap veririm. Mesela Counter oynuyorsam imkanı yok açmam veya motosikletteyken durup telefona bakmam. Msj yazmaktan nefret ederim msj atanı severim . Kısa ve öz konuşmalar ilgimi çeker aşık misali atışmalarla süren konuşmalar değil. Telefonumu %90 iş için %5 zorunluluktan %5 ise tanıdıklar arıyor diye tutuyorum zaten . Telefonu üçlemesine üçlerizde başa çıkamam intihar ederim 3 telefonum olsa , zaten 1 tanesi yetiyorda artıyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
ben de istesem en kral telefonu alırım, ne olmuş? sanki mercedes alıyoz
benim bir ericsson vardı, müzik seti gibi olmuştu. sadece şarj edilirken çalışıyordu. daha sonra şarj edilirken pili bitmeye başladı. musti gibi duvara vurmaya kıyamadığım için güzel bir törenle gömdük
May the Force be with McLaren Mercedes
BBRR adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
seni kızdırırmıyım kardeşim UNUTMA başlıgı hata oldu farkına vardımylmzzz adlı üyeden alıntı
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)