Çalışma güzel ama hurda parçalardan olması ve depo olarak ev tüpü kullanılması çok tehlikeli bir durum. Adam gibi tank ve parçaları sıfır olsa daha güvenilir olurdu.
Çalışma güzel ama hurda parçalardan olması ve depo olarak ev tüpü kullanılması çok tehlikeli bir durum. Adam gibi tank ve parçaları sıfır olsa daha güvenilir olurdu.
ben kıbrısta noslu r1 görmüştümde ordan aklıma geldi şimdi
lpg tüpüyle nos tüpü bağlanır mı? bağlanırsa ne olur 2. proje bu olsun
İnsanlarımız gelir düzeylerine göre araç alsalar lpg derdi ortadan kalkıcak.
Özellikle Cub tarzı motosiklet zaten çok ama çok az yakıyor.Boşuna zaman ve nakit harcamış bence.
bende cub vardı zaten onun hesaba göre 16 tl lik benzinle en fazla 30km az gezer ama en azından tekerli bomba olmaz mış....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Elektrikli bisiklet tercih edebilirmiş, bu kadar ekşına gerek yok.
www.motorumla.net
LPG takana kadar ayna taksın motoruna.
Bide ''motosiklet tutkunu'' yazmışlar.
Keşke motor kolayla, meyve suyu ile yada sütle çalışsa.Onlar daha ucuz.
Şu anda motorun 1 aylık masrafı benim 1 aylık gıda masrafımı geçmiş durumda.
arkadaşı teprik ediyorum. keşke piknik tüpü yerine güzel bir tank kullansaymış
önce motora taktım sonra kafayı tüpe taktım şimdi durum sıyrılmış vaziyette.
taylanda traktör bile tüplü iken burada bir kaç arkadaşla tüp için yazışıyordukki konu kapatıldı. ne olduysa ondan sora oldu.
derken işler hal oldu yoksa 10 tane daha konum kalmıştı hortlatmaya.
Lpg li araçları kapalı yerlere park etmeyin diyorlar bu motoru açıkta tutarsan da küflenir arkadaşa vazelin tavsiye ediyorum iyice yağla arkadaşım
sözlerim incitici bulunmuş. mesajım silinmiş.
konuyu şöle toparlayayım.
lpg yi kapalı yerlere park etmeyin diyenler var ama yurt dışında durum farklı.
vazelin konusunda da yorum yapmayacagım.
Türkiye de yaşıyoruz Türk vatandaşıyız Türkiye de böyle insanları aşağılamak için bu kadar uğraşmayın...
kimsenin kimseyi aşağıladı falan yok bende türk vatandaşıyım.
ama türkiyede lpg li araçların kapalı garajlara alınmadığını ben söylemedim.
ben yurt dışında böle bir kiriterin olmadığını söyledim.
Bu dünyada ne garip insanlar var yahu motorsiklete lpg takmak güldürmeyin milleti madem lpg kullancaksan arkadaşım motoru hiç kullanmıyacaksın öbür gün tvlerde lpgli motorsiklet faciaya neden oldu diye haberler çıkmazsa hiç şaşmayalım.Ayırca lpgyi neden taktırmış eee tabi sürekli ortada yalın ayak sürerse tasrarruflu kullanmazsa olacağı budur
son zamanlarda bu motorsiklete lpg taktırma olayını daha fazla duymaya basladım ve bu konu benigercekten rahatsız ediyor. gercekten cok ama cok tehlikeli ve ülkemizde yasal olmayan bir işlem . küçük cc motorlar zaten yeterince tasarruflu daha ne kadar az yakıt tüketebilirki!!!! büyük cc motorsiklete zaten gücü yeten biner. cok gereksiz , gereksiz olduğu kadarda tehlikeli bir işlem. evet motorsiklet vazgecilmez bir tutku ama biz kullananlar olarakta cok iyi biliyoruzki ne kadar cok dikkatli olursak olalım özellikle türkiye (istanbul) trafiğine cıkarak zaten büyük bir risk alıyoruz bu iki tekerlerle. 5- 1o tl daha az yakıcak diye bu kadar sıkmaya, hadi bi 10 krs daha az yaksın diye yırtınmaya ne gerek var. insan hayatı bu kadar ucuz ve basit olamaz. lütfen duyarlı olalım. .. herkese iyi forumlar
My way it's ride!
güzel sistem ama çok mantıksızlık resimde moto 100 lük cup neden çok yaksın ki ? boşuna öldürüyor motosikletini
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)