Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce Klip nasıl?

Katılımcı sayısı
33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Güzel

12 36.36%
  • İdare Eder

5 15.15%
  • Konu Tam Olarak İşlenememiş

2 6.06%
  • Hiçbiri

14 42.42%
3. sayfa BirinciBirinci 123

İrem ve Hayalet Sevgilim

REKLAM ALANI
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    dishy ve CBR1000RR Mt yi kişisel tartışmalarınıza alet etmeyin! Gördüğüm kadarıyla bu topic sahibi CBR1000RR kardeşim ve senin, o eğer senden hoşnut değilse boşuna bu topicde kalabalık yapman biraz yersiz oluyor dishy! Amacın sırf sataşmaksa özelden sataş, adamı genel bir topic altında sinir etmeye veya illaki konu dışına çıkmaya zorluyorsun! Yeri geldiğinde susmayı bilmekte bir büyüklüktür. Ayrıca topic kilitleme olayı CBR1000RR ında dediği gibi küfür, hakeret vb. durumlarda söz konusu olabilir. Bu başlık altında konu dışına çıkmaya tek sebep gördüğüm kadarıyla sensin bence seni topicden atması kafi ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı
    dishy ve CBR1000RR Mt yi kişisel tartışmalarınıza alet etmeyin! Gördüğüm kadarıyla bu topic sahibi CBR1000RR kardeşim ve senin, o eğer senden hoşnut değilse boşuna bu topicde kalabalık yapman biraz yersiz oluyor dishy! Amacın sırf sataşmaksa özelden sataş, adamı genel bir topic altında sinir etmeye veya illaki konu dışına çıkmaya zorluyorsun! Yeri geldiğinde susmayı bilmekte bir büyüklüktür. Ayrıca topic kilitleme olayı CBR1000RR ında dediği gibi küfür, hakeret vb. durumlarda söz konusu olabilir. Bu başlık altında konu dışına çıkmaya tek sebep gördüğüm kadarıyla sensin bence seni topicden atması kafi ...
    kardeşim sende bilirsinki birbirimizi ii tanırız ve yaklaşık 2 yıldır bu sitenin topic lerinde yazdık ki bu zamana kdr ne açtığım başlık kitlendi nede msj düzeltildi yada silindi ne yazdığımızı her zaman bilmişizdir.

başlığı kitlemeye çalışanlarında canı sağ olsun amaçlarını topiği okuyan herkez görüyor zaten buna mod. larda dahil

sevgiler saygılar
    Acımadıki, acımadıki

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı
    semih pazar günü seni elimden kimse alamayacakkkkkkkkkkkkkk

Motosikleti
    1000RR06
    millet hala oy kullanmadınızmı
    Acımadıki, acımadıki

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CBR1000RR adlı üyeden alıntı
    kardeşim sende bilirsinki birbirimizi ii tanırız ve yaklaşık 2 yıldır bu sitenin topic lerinde yazdık ki bu zamana kdr ne açtığım başlık kitlendi nede msj düzeltildi yada silindi
    CBR1000RR Üyelik Tarihi: 06-06-05
    MeTaL Üyelik Tarihi: 13-05-05

2 senedir...

İremin şarkısı gerçektende güzel bende çok sevdim ilk dinlediğimde ama sonra çevremdeki herkesin dinlediğini görünce bi çekiciliği kalmadı benim için...Klibinin yarısını izledim fena olmamış ama tamamını izlemediğim için tam bi yorum yapamayacağım...

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı
    CBR1000RR Üyelik Tarihi: 06-06-05
    MeTaL Üyelik Tarihi: 13-05-05

2 senedir...
    yemedin içmedin araştırdın buda güzel de şuan kullandığımız yeni sayılır eskiden daha farklı nicklerle yazıyorduk
    Acımadıki, acımadıki

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    cbr boşver yaaa haha

Alıntı CBR1000RR adlı üyeden alıntı
    yemedin içmedin araştırdın buda güzel de şuan kullandığımız yeni sayılır eskiden daha farklı nicklerle yazıyorduk
    Yemeden içmeden araştıracak bişey yok ortada,sadece avartarının altındaki kısma bakmak yetiyor,basit bişey yani... Bu arada MeTaL benim bildiğim kadarıyla bu siteye başka bi nickle önceden kaydolmamıştı...Neyse nasıl istiyosan öyle olsun benim sadece dikkatimi çekti ve söyledim yoska istersen 10 senelik üye ol,beni ilgilendirmez zaten kayda değer üyeler insanın aklında yer ediyor,isterse geleli 1 ay olsun...

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı
    zaten kayda değer üyeler insanın aklında yer ediyor,isterse geleli 1 ay olsun...
    ne demek istiosun
    Acımadıki, acımadıki

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    bnden bahsedio kayda değer derken 1 ay olmadı amaa

CBR dostum tamam bişey demek istemiyorum ok.Burda saçma sapan polemiğe girmenin bi anlamı olduğunu sanmıyorum...Sadece ben merak edip sordum nasıl 2 yıl oluyo diye ve sende ''yemeyip içmeyip araştırdın demek'' gibi ilginç laflar ettin ve açıkcası tarzından hoşlanmadım, bu da benim tarzım istersen sende hoşlanmayabilirsin sana kalmış ama uzatmayalım okBurda senelerdir olmak mükemmel olmak anlamına gelmiyor,bazen 1 haftadır üye olan bir insan bile daha değerli oluyor benim belirtmek istediğim buydu sana karşı bi art niyetim yok tanımadan etmeden olamazda...O yüzden istersen uzatmayalım

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    forrap, CBR1000RR tartışmayın lütfen ikinizide severim bilirsiniz. Bu arada benim bu sitede daha önce bir nickim yoktu üyelik tarihim neyse o işte. Ama CBR1000RR arkadaşımızın daha önce üyeliği olduğunu biliyorum. Zaten önemli olan üyelik tarihleri değil işlevselliktir. forrap sen kayıpsın ne zamandan beri hayırdır dostum sorun falan mı var? Nurullah seninlede görüşemiyoruz 1 haftadır sürekli şehir dışındayım valla a... ağlattılar bu hafta ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    eeee hayal et sevgilime ne oldu

kotumuren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 150-5 (Mavi) :)
    geyik to geyik moduna geçti topic...
    anketi değiştir istersen,bir konu geyiğe nasıl çevrilir a)... b)..

sözün kısası klip berbat,şarkı berbat,kızın sesi hepsinden berbat..insanı kulağını tırmalıyoo yaa..
    ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı kotumuren adlı üyeden alıntı
    sözün kısası klip berbat,şarkı berbat,kızın sesi hepsinden berbat..insanı kulağını tırmalıyoo yaa..
    farkındaysan konuyla ilgisiz kısmını sildim geyikten bahsetmiş kendin beterini yapmışsın
    neyse gelelim söylediklerine;klip gayet hoş olmuş bu bir
    şarkı harika ötesi bişey sözler mükemmel bi kere bu da iki
    kızın sesi konusunda bnde önceki sayfalar da düşüncemi belirtmiştim bu da üç
    evet cevap bu şekil yazılır,senin yazdığın gibi değil................

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    ya arkadaşlar amma gazlı milletmişiz biz yahu? çotaa diye elimizdeki beyzbol sopasını karşımızdakinin kafasına indirmekte hiç bir sakınca görmüyoruz nedense?
    hem konu ne, sonu nerede? bir bakın lütfen

klip fena değil, kızın sesi de güzel değil, ama parça piyasadaki diğer tüm parçalardan (hemen hemen) farklı. bu da onu ilginç kılan özellik oluyor muhtemelen. tabii bu benim düşüncem, bi de haber verin vurmadan önce de bi kask falan takiyim ben
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    1000RR06
    yok abi en sonunda kitlenicek başlık
    Acımadıki, acımadıki

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler