bu geyik topiği değil kardeşimdishy adlı üyeden alıntı
bu geyik topiği değil kardeşimdishy adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
lütfen uzatmadishy adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Var ya arkadaşlar işiniz gücünüz yok bu konu çoook eski ben o hatunla bizzat konuştum bu konu ilk açıldığında ve kızın ölmüş ne bir erkek arkadaşı var ne de o şarkı bir hayaleti anlatıyor. Hayal Et Sevgilim asıl adı o kadar. Herkez masa başında şarkı söyler, tükü çığırır eeee ne olmuş kızı birde canlı yayına alıp şarkıyı söyletmişler bu mudur yani olay? Bunun tartışması mı sürüyor burada! Gidin de Türkiyede neler oluyor onu öğrenin http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9797 alın size başlık acı gerçekler işte burada ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
kardeşim burda şarkının geçmişinden bahsetmiyoruz zaten okumayıdamı unuttun semih mouse satmayı taktın kafana heeMeTaL adlı üyeden alıntı
abicim burda klipten bahsedioruz
Acımadıki, acımadıki
Olm baktım topic popiler bende kendi mouse reklamımı yaptım damardan girerekten . Nasıl ama iyi taktik değil mi ...
kardeş senden iyi sigortacı olurMeTaL adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Gazetede kendisiyle yapılmış roportajı ve kendisiyle yapılmış televizyon programını izledim.Boyle bir olayın olmadığını,şarkının adınının da "hayal et sevgilim" oldugunu soyledi.Aslında bu tur efsanelerin kaynağı ekşi sozluk'tur.Hayır yani hemen de bir uste cikma gayreti var.Madem bilmiyorsun sus ve bilenden birşeyler ögren.
Alıntı:
pazer´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım bu şarkının adı Hayal Et Sevgilim olmasın?!
arkadaşımmmm sen şarkının geçmişini biliomusun
yok bunu yazmadan önce kaç kere düşündün ve ne tür bilgin varAlıntı:
MeTaL´isimli üyeden Alıntı
Var ya arkadaşlar işiniz gücünüz yok bu konu çoook eski ben o hatunla bizzat konuştum bu konu ilk açıldığında ve kızın ölmüş ne bir erkek arkadaşı var ne de o şarkı bir hayaleti anlatıyor. Hayal Et Sevgilim asıl adı o kadar. Herkez masa başında şarkı söyler, tükü çığırır eeee ne olmuş kızı birde canlı yayına alıp şarkıyı söyletmişler bu mudur yani olay? Bunun tartışması mı sürüyor burada! Gidin de Türkiyede neler oluyor onu öğrenin http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9797 alın size başlık acı gerçekler işte burada ...
kardeşim burda şarkının geçmişinden bahsetmiyoruz zaten okumayıdamı unuttun semih mouse satmayı taktın kafana hee
abicim burda klipten bahsedioruz
Şimdi sen kime taş attın onuda anlasak ...
Gayet anlaşılır kime taş attığım.Hem kendisi geçmişini soruyor,hem de bu konuda cevap verenleri konumuz bu degil diyerek suçluyor.Ustelik kendi bildiği dogruymuş gibi ısrar ediyor.
metal olum bana atmaya çalışıyorpazer adlı üyeden alıntı
üste çıkmak biraz tuhaf kaçtı be kardeşim yok altta olmayıda sevmemde
kardeşim bu hikaye ile şarkısı çıktı saolsun metal den hemen irem hakkında herşeyi öğrendik sen halen ordamısın ve bu bahsi geçen tanıma bölümü geçtiğimiz yaz başlarıydı sanırım
pazer tartıştığımızı tekrar söleyeyimmi parçanın geçmişi değil klibi anlayamadıysan özele gel anlatayım
Acımadıki, acımadıki
lanyyyyynnnnnnnn kesin beeeee aaaa noluyo hemen yaaa.sizin yaptığınızı mesclisteki milletvekilleri yapmaz yahu.Yokmu Bu Başlık Amacına Ulaşmıştır diycek babayiğit olmazsa ben dicem
Cbr1000rr abi,ilk mesajını dün diye gorunce guncel sandım demek ki yanlış gormuşum.Soru sormuştun geçmişiyle ilgili,cevap vermek istedim ama anlaşılan bu tarz konularda insanları muhatap alıp,cevap vermek pek yerli olmuyor.Zira verilen cevap,sorulan sorular yerine insanlar nasıl olur da laf sokarım diye ugrasiyor.Hadi kendine iyi bak abicim.
tekrar hatırlatayımmi bu geyik topiği değildishy adlı üyeden alıntı
bu anketi açma nedenin klibi hep birlikte değerlendirmek
Acımadıki, acımadıki
Bukadar yetermi yoksa devam edicekse kitleyeceğim
EgeKnn adlı üyeden alıntı
iide burda hakaret yok küfür yok saygısızlıkta yok seviyeli bir şekilde fikirlerimiz paylaştık amacımız aynı konu üzerindeki fikirlerimiz maksat muhabbet olsun değilki yada sataşmaya bahane hepimiz kardeşiz
Acımadıki, acımadıki
beklediğin kabahattEgeKnn adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)