KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kavağın toprakta ateş altında kavrulmasını ilk defa duyuyorum...Açıkçası nasıl bişey olurdu denemek isterdim.Ama kavak çok hafif olduğu için elimde süngerden,pamuktan bişey varmış gibi hissedemiyorum zincir hafif kavağın kavislenmesini engelliyor,ince baklalı çok hafif zincir kullanmak lazım oda çengel başlarının hareketini kısıtlıyor,zincirin uzun olmasıda kontrolu senden alır,orana burana çarpar,onada dikkat etmek gerekir...Kavga için yapılacak aletin zincir uzunluğu ayarlanamzsa ve çok uzun olursa bu senin için tehlikelidir önce kendini döversin ki bu pek istediğimiz bir şey değildir kavga esnasında
600-700 gramlik bir aleti çevirmeye çalışmak kolları çok yorar,malzeme hafif sert ve sağlam olmalı..senin bahsettiğin titanyum borular bu işe uygun..Yada sert parlak krılmayan,darbelere karşı dayanıklı hafif aliminyum borular var belkide senin bahsettiğin titanyumdur onlar ben yanlış biliyorumdur...Asıl ondan yapacaksın dehşet oluyor,hemde acaip vızıltılı dönüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
Kobaymı dedin
Sitede bu işe en uygun etli butlu malzeme kimde var
Mazlumu getirin banaaaa
Kobranın işi olmaz funkuyla falan..ama bazı bazı Kungfu pandaya karşı birşeyler öğrenmek istemiyorda değil hani ...geçende bana geldiydi pandaya karşı bişeyler güster diyince,bikaç numara gösterdim bende...acaip keyiflendi havaya girdi hemen,bi göreceksin,karşısında olsa pandaya diklenecek oderece yanii Kobra -vs-Funku Panda
malesef bu işler göstermeyle falan olmuyor ki!!!Nasıl atölyede tulumu giyinip yağların içine yatıyorsa bir kişi,bu işte ter dökmeden gönül vermeden olmuyor işte...
abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Difransiyeli dağıtmış,kayışı kopartmış durumdayım şuanda
Koray yapma artık dayanamıyorum kalp krizinden götüreceksin beni
Kobra pandayla ortada sıçan oynarken sende tepikledikleri top olursun arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Bi kaç video daha buldum pc de onları ekliyim bari....İşyerinde ölü sezonda ofiste soyunmuşum antrenman yapıyorum yok boyle bir şey
videolar harika.. bigün birlikte bi çekim yapalım senle..
bu gün yanına gelebilirm
heyyyttt koçççummm benim beeeeee aslan parçası ulem ahmedim şekerim kendini sıkma işten güçten zaman bulamıyorum diye , formundan çok bir şey kaybetmedin bence sadece biraz antrenman ve sağlamca bir ısınmayla bu iş tamamdır ,
bu arada mazlumun günahını alıp durmayın ulemmmm adamın kendi yok arkasından sallıyonuz özledim len pandayı ne sesi çıkıyo ne soluğu ayunun
ahmedim bendede video var senin ama kanka hd olduğu için ne yutup kabul ediyo nede başka bir proğram uyuz oldum
---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:53 ----------
ulem ne iştir hepinize günaydın millet kulaklarım çınladı bakayım dedim gene var buralarda şamata
sencer ne derse dorudur beyler dağılınnnnn
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Hoşgeldin şekerim çekirgem Leylekler gibi sıcak iklimlere göç ettiğini düşünmeye başlamıştım buralarda göremeyince....Kungfu pandamızda yok piyasada.Uzak doğuya gitti sanırsam,bizdeki son gelişmeleri pek kaldıramadı tabeeki gobek bazularunu ve toto kaslarunu dahada gelüştürüp karşumuza öyle çıkacak gibüme gelür...ozamana kadar bizde kobra harekatına başlamış oluruk
yaa millet dün akşam (arca) diye arkadaş var lüleburgazlı bir konu açmış bana önerisi filan varmış , o konuya abone olan varmı varsa bana özelden linkini atsın benim yatttığım saate denk gelmiş görmedim sitedeki yeni mesajları da tarıyorum bulmadım,
ayıp olmasın kardeşime 2 kelam bişeyler yazayım len adama öneride bulunduk 2 kelam bişey yazma nezaketini göstermedi diye kalbinden geçirse benim için fena yani....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
yağcılarda inecek var
n oldu korktun mu oğlum seni ahmet abin bile kurtaramaz pandastar dan ayağını denk al bastığın yeri toprak diyerek geçme haberin olsun...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)