arkadaşlar, bir anket yapıyorum: motosiklet sevdalılarının ait olduğu burçlar nelerdir? en çok hangi burçtan insanlar motosiklet kullanıyor ?
Siz de burcunuzu yazarsanız sevinirim
Teşekkürler.....
(Oğlak)
arkadaşlar, bir anket yapıyorum: motosiklet sevdalılarının ait olduğu burçlar nelerdir? en çok hangi burçtan insanlar motosiklet kullanıyor ?
Siz de burcunuzu yazarsanız sevinirim
Teşekkürler.....
(Oğlak)
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
yengeç
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Kesinlikle Kova.
Not: Ya iyide niye anket formu şeklinde yapmadın ki. Bence öyle yapalım. Düzeltsin mod arkadaşımız forumdaki burç dağılımını görelim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
BOĞA
sevgiler
Acımadıki, acımadıki
Eskiden Oğlak'tım, baktım teneke bir burç adamını bulup teraziye geçtim (tabi bi sakal attık) Fakat forumda tanıdığı olan varsa beni Balık burcuna aldırsın, kızlar hasta oluyormuş
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
tipik bir aslan
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
eyong kardeşim nedir senin burcun ben bişey anlamadım
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
kova tabikiii
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Paranın gözü körolsun, bastırınca her burca alıyorlareyong kardeşim nedir senin burcun ben bişey anlamadım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Oğlak ayrıca eyong da oğlak
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Balıkkkk
Gitarin.İyisi.com
Lan sırf senin gibi bir adam oğlak diye bissürü para verip burç değiştim ben, mahkeme kağıdını bile cebimde taşıyomOğlak ayrıca eyong da oğlak
Bir Aslandan benden ;)
The Next Champion is Born
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)