abi benimde YAY
abi benimde YAY
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Burcum Akrep
Yükselenim Balık
[B]Herkes hakettiğini alsın...
Honda CBF250 Karafatma
34 UF 9827[/B]
EN AZ BULUNAN BURÇ : BAŞAK
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Yav inanmayın böle şeylere, canınız hangi burcu çekiosa yada karşınızdaki insan bu konulara ilgi duyuyorsa ona göre bir burç sallayın gitsin. İstediğiniz her burca aldırırım tanıdıklarım var
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Başak
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
:balık
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Koç........
yengeç
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
motorcu olunmaz doğulur (akrep)
emin misin_??Eyong adlı üyeden alıntı
bennn koçç
oğlak (aslında ayı burcu olsa bana daha çok yakışırdı.. eyong bi kıyak yaparsa ayarlar belki)
keçi yavrusu keçi yani OĞLAK fakat eyong kardeş kızların sevdiği burcu tespit ederse neyse parası verir geçeriz nolcekki.Sanki banamı sordularda aralıkda dunyaya getirdiler beni.
Kova burcu motosikletler üzerinde daha bilgili ve yetenekli olurlarmış... Medyum meeemuşş yorumuu
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Tekrar ediyorum burç olayı hayatta en saçma bulduğum şeylerden biridir.
Şimdi mesela benim oğlum 17 Kasım doğumlu, ve buna göre Akrep oluyor di mi?
Ama normal doğum olsaydı doğa kanunları gereği doğacağı gün 26 Kasım olacaktı (2 gün eksik fazla sapabilir) yani biz çocuğu kendi haline bıraksak Yay burcunda olacaktı, ama sezeryen olduğu için (normal gününden 6 ila 10 gün önce olur sezeryen ameliyatı) çocuk Akrep oldu
Şimdi bu çocuğun burcu ne
Bir not: ne zaman gazete önümde iken birisi bana "burcumu okusana" derse, burcunun ne olduğunu sorarım ve onunla alakasız bir burcu okurum. Kişide genelde "bak ne kadar doğru" gibi cümleler kurar Bunu bilinçli olarak onlarca kişi üzerinde denedim, yani burçda yazılan şeyler çingene falı gibidir. Yuvarlaktır, kime söylesen uyar. Yada uymazsa veririz parasını değiştiririz burcunu
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
+1Eyong adlı üyeden alıntı
Tamamen destekliyorum...
TERAZİ
Oğlak olsa gerek....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)