tabikide KOÇ
arkadaşlar oğlak en yakın rakibi aslanın 4 farkla önünde...
eee..
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
kova burcum yani
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
aslan ama fenerbahçeliyim yani aslankanarya işte öyle birşey
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Aslan motora'da biner arabayada ASLAN
akrep istasisklere göre sanırım akrep
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Oğlak burcuyum
Motosikletçi burcu işte
Yükselenim de burcum da YAY
Yahu hala bu burçlara fallara filan inananlar var mı?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
alık
yok yok balık
okudumda kızlar hastaymış bu kısmını sevdim
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Erol BüyükBURÇ puhahaha benim burcum YAY yükselenim aslan alçalanım akrep satürnün etkisinde kalanım balık jupitere kafa atanımda hamsi =) ne kadar az YAY varmış be demek bizden motorcu olmaz
hep kova oğlak ağırlıklı bende ikizler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 PM ----------
kardeş burç olayı, insanın doğduğu mevsim e ve ay a göre, bazı özellikler taşımasıdır, burç olayı vardır, ama falcıların atıp, tutması gibi değildir, olay bazı insanların, burçlarına göre, bazı hal ve hareketleri taşımasıdır, bunlar normal insanlar için geçerli olabilir, idealist, inançlı yada hayatına aşırı prensipler koyan, insanlara, burç falan alakadar etmez, inandığı gibi yaşamaya çalışır, çünkü, genel olarak burç olayları budur ve ben ikizler burcunun özelliklerini az çok taşıyorum, mesela burcumda, aşırı kararsız, ani fikir değiştirir, diyor, bende genelde var, sadece kısa örnek ,
Güzel bir araştırma konusu yakalamışsın.
Başak...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)