Yüce abinin dediği gibi HEY MAŞALLAH çok sevimli kızancık
vallahi yanında olupta sağını solunu sıkıştırarak sevmek isterdim
kırma rot a bi şey söylenemez ama kızancık çok cevval bakıyo valla
Yüce abinin dediği gibi HEY MAŞALLAH çok sevimli kızancık
vallahi yanında olupta sağını solunu sıkıştırarak sevmek isterdim
kırma rot a bi şey söylenemez ama kızancık çok cevval bakıyo valla
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Bende Kangal Köpeği besliyorum.. Hayvanları anlamak sevmek içinn onlarla vakit geçirmeniz yaşamanız yeterli. Gerçek arkadaşlığı dostluğu onlardan öğreniyorsunuz İnsanı asla yarı yolda zor durumda bırakmıyorlar.
allah razı olsun önemli olan sokakta sahipsizz canları sahiplenmek ve bi kap yemek verebilmek seni tbrik ediyorum. phet shop lardan alıp bisüre sonrada sokaklara atanlar okusun da utansınlar
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
bende bulmustum bi ara baglanmıstık kopege sonra araba carptı elımde can verdi ya acı verici bi durum
süpermiş, patisine taş değmesin Benim fox terrier im var.. Şehir hayatı apartman her şey iç içe girmiş, ben evimin konumu olarak biraz mutahasıp bir semtte kısıklı oturuyorum.. Komşularım rahatsız oldu, imza topladılar.. Sonra sallamadığımı farkedip ilan panosuna astıkları imza kağıdını kaldırmışlar ulan köpeğimin sesi çıksa, milleti rahatsız etse içim gam yemeyecek.. Bu vazgeçişlerinde en büyük etken benim bunların bu iğrenç tavırları karşısında sinip kalmamam, birazda gidere atar yapmamdan kaynaklandı.. Sakın köpeğinizden vazgeçmeyin, eğer kimseyi rahatsız etmediğine yada en azından insanların dinlendiği saatlerde rahatsız etmediğine inanıyorsanız kimsenin köpeğinizi sizden almaya hakkı yoktur ve de gücü yetmez..
Öncelikli yapmanız gereken şey, bağlı bulunduğunuz belediyenin veterinerliğine gidip köpeğinizin aşı karnesini ve kendisini onaylatmanız!! Evet yanlış duymadınız.. Köpeğinizi devlete tescil ettiriyorsunuz ve şikayet karşısında onu almaya gelenlere evde çay ikram edip pişmiş pişmiş benim köpeğimin sizde kaydı var zaten deyip nazikçe uzaklaştırıyorsunuz evinizden bu kadar basit..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
köpek çok güzel ....krampon almak istiyorum bende eşime nasıl bi fikir verir mısınız....http://www.koraysporfutbol.com/nike-futbol-ayakkabi-kramponlar-ctr360-maestri-iii-le-fg-677378-001
Oha ablacim, motosiklet forumunda, 2012 yilinda acilmis kopek konusunu bulup krampon soracak kafaya nasil sahip oldunuz?
Ben her seyi denedim bir turlu olmuyor da...
Bu arada cevap da vermis olayim, krampon cok guzel ama esinizin tecrubesi yoksa daha dusuk cc ile baslamasini oneririm, bir de asilarini yaptirmayi ihmal etmeyin, hürmetler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)