mantıklı bir sebebi yok, fakat hep bir bmw motorum olsun hayali kurmuşumdur. ikinci el fiyatlarını düşündüğümüzde, ulaşılmaz bir hayal değil, fakat arkasında borusan olduğu ve boru'nun gölgesinin yedek parça/servis giderlerine yansıdığı gerçeğinden, bu hayalimi belirsiz bir zamana ertelemekteydim.
imdi bu borusan, türban meselesi bahanesiyle rallici Burcu Çetinkaya ile sponsorluk sözleşmesini iptal etmiş. arkadaşlar lütfen "türban" a atlamasınlar, zira konumuz bu değil. nitekim, konu basına yansımış ve borusan'ın muhterem yöneticilerinin tahminleri ötesinde bir yaygara kopmuş ki; taaa Alamanya'dan duyulmuş. Star gazetesinin haberine göre, bmw'nin üst düzey yetkililerinden Frau Croissant "ırkçılık, ayrımcılık haa! Borusan'la ilişkilerimizi gözden geçireceğiz" demiş.
2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
Valla düzgün çalışacak bir yandaşa geçerse çok da kızamam. Borusan millete işkencesiyle meşhur, yedek parça bekleme korkusuna BMW almıyorum. Hem yandaşa geçerse belki büyük hacimde vergi de düşer, hayırlı bir iş olabilir.
BURADAN ÇOK SAYIN SEVGİLİ SAYGIDEĞER ÜBERBAŞBAKANIMIZA VE GEMİCİĞİ OLMAYAN ÖBÜR OĞLUNA SESLENMEK İSTİYORUM, GEMİCİK ALMAK YERİNE MOTORCUK SATSANIZ HEM SİZE HEM BİZE HEM VATANA MİLLETE FAYDASI OLUR! GELİN ŞU BMW'Yİ FALAN ALIN, VERGİYLE KÖPRÜ GEÇİŞİNİ AZICIK İNDİRİRSENİZ HERKEŞLER ALIR, HEM DE PETROL İTHALATIMIZ AZALIR!
çözüm çok basit ama görebilmek mesele;
la işte herkes akp'li olursa herkes yandaş olur ve gelsin sosyal adalet, eşit paylaşım. bunca basit meseleyi uzatıp duruyorsunuz
bmw'nin kıvırtmasyon kokulu açıklamalarını havada kapanlar faturayı tayyip reis'e kesip delilsiz dayanaksız "kesin bmw'yi yandaşlarına peşkeş çekecek" diye konuyu bağladılar ya. pes diyorum. tabii pes etmiyorum
Neyse gidip Bmw motorlarımızı yakalım.Borusan müdürünün kişisel görüşleri bunlar.Bmw olayla ilgili yaptırım uygular.Muhtemelen Borusan'la yollarını ayırır.Evet Bmw hayranıyım!
Haberin devaminda ne yazdigini okursaniz, olayin ne oldugunu kavramaniz kolaylasir.
Bakin ben buraya alinti yapayim, yorulmayin.
Haaaa. Yorumladım ve anlamam kolaylaştıııı. Yani , Kocabıyık bunları dediği için AK Parti bu adamla uğraşıyooor.
Ulem Horozum, işi evirip çevirip iktidara getirme paranoyanız var ya...
Freng’ i görünce hayran kalmış, adını almış. Ne yapsın işte garip bir sevnç.
Kendi halkını sevmek, Eyfel’ den küçük görme ile olur mu hç?
Senin atan da oraları görünce Devletine-İnsanına sövmüş idi bre pç.
bmw'nin ikinci eli honda'dan veya yamaha'dan pahalı değil. sıfır km. fiyatları ise abartılı. nedeni belli; borusan'ın yedek parça ve servis politikası.
Dün diğer konudada belirtmiştim,
Birileri birilerini yiyecek onun için suyumu kirletiyorsun tiyatrosu oynanıyor.
Kapitalizmin bildik taktikleri bu, görmek isteyen görür.
BELLİKİ BİRİLERİ BMW TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNE GÖZ KOYMUŞ.
Dediydi dersiniz.