Dün biz fransayı konuşurken olan oldu
Reklamlar
-
Bir şemsiye daha kaçtı hissetmediniz mi?
Aile hekimlerinin yazdığı reçetelerden de 3 lira katkı payı alınması ve 3 ilaçtan sonra ilave 1 lira katkı alınmasını öngören yasa tasarısı meclisten geçti.
Emekli vekil maaşlarında 3 ila 5 bin lira artış araya sığdırıldı.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19525321.asp
http://haber.gazetevatan.com/iki-yil...19538/2/Manset
Sesli küfür etmiyeceğinize güvenerek başlığı açıyorum, hayırlı uğurlu olsun.
Reklamlar
-
-
acımadı ki , acımadı ki ,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
-
acımadı ki , acımadı ki ,
Domino'sPizza
-
Yahu, aslında bana vekillerin aldıkları maaş hiç dokunmuyor. Emeklilik halleri de beni rahatsız etmiyor. Her köprüden geçişte aldıkları Deli Dumrul vergisi kadar da reçeteye fiyat koymuşlar. Aslında bildiğin adice... Ama bu bile bana dokunmuyor.
Bana, memleketin hiçbir sorunu konusunda uzlaşamayan bu elemanların, konu kendi maaşları olunca bu kadar kardeş kardeş anlaşabilmeleri dokunuyor. Salak yerine konulmak dokunuyor. Birilerinin çıkarları için gençlerin ölmesi dokunuyor. Kendi ikballerine bu derece düşkün olmaları dokunuyor. İnsanları köle gibi görmeleri dokunuyor. Adaletsizlikleri dokunuyor.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
-
Motosiklet Eğitmeni
Dün ermeni oylamasi fransa meclisinde gôrüsülürken, ben yoldaydim ve RTL kanalindan gelismeleri ve yorumlari dinliyordum.
Leyhte ve aleyhte herkesin ortak saskinligi, Türk hükümetinin bu kadar yaygarayi neden kopardigi hakkindaydi.
Tabi onlar saskin ama ben bizimkileri gayet iyi bildigimden dur bakalim yine vatandasa ne geçirdiler diye kendi kendime gülümsüyorum.
Aaaa kusa bak!
diye ne kaziklar yemis bir milletin ahvadiyiz.
Aha varan bir.
Hele durun daha neler çikar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
-
Yazıklar olsun diyorum. başka birşey demiyorum...
-
23 Aralık 2011, 14:59
Sağlık ocağında doktor günde enaz 50 hasta bakıyor 50*3*30=4500 TL ayda para yapar yani doktorun maaşı çıktı bile. Ekstra ilaç 1 TL de suyu oluyor.
-
23 Aralık 2011, 15:00
-
23 Aralık 2011, 15:06
olan garibana fakir fukaraya oluyor her zaman yazıklar olsun diyorum baska ne denir fransadan bi farkları kaldımı simdi bunu yaparak emekliye işçiye yüzde 5 zam vekillere nerdeyse yarı yarıya zam ben sahsen hakkımı helal etmıyorum bu ınsanlar benim vekilimde olamaz s..ler
-
23 Aralık 2011, 15:08
ihtiyar abi oldu mu şimdi bu konu cuma saati bir dünya günaha girdim...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
23 Aralık 2011, 15:11
burdan girdi burdan çıktı
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
23 Aralık 2011, 15:11
millet emekli olucam diye çalışşsın 60 yasına kadar siz 2 yıl yiyin için yatın s...ın emekli olun ALLAH bunun hesabını sorar biz koyun olmususz malesef.... ben 25 yıl calısıyorum da neden emekli olamıyorum yataga düşme yaşını 60 yasını bekliyorum bi zenginemi işliyor bu yasalar valla felaket küfür edesim var tutuyorum ....
-
23 Aralık 2011, 15:16
Mersin İl Temsilcisi
acımaktan öte yer etti bende...
hatta alışkanlık yaptı bile, bırakmak da istemiyorum.. ne yapsak ki acaba?
hazır alışmışken de vatana millette de sebil mi etsem ne?
hiç değilse meşguliyet olur da ruhum acımaz!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
23 Aralık 2011, 15:17
Şimdilik şemsiye kaçtı , ileride daha neler kaçacak bekleyelim de görelim.
(Bu hem hekim için hem de hasta için geçerli)
Sağlık sektörü hiç bu kadar kötü duruma düşmemişti.
-
23 Aralık 2011, 15:21
coq adlı üyeden alıntı
Dün ermeni oylamasi fransa meclisinde gôrüsülürken, ben yoldaydim ve RTL kanalindan gelismeleri ve yorumlari dinliyordum.
Leyhte ve aleyhte herkesin ortak saskinligi, Türk hükümetinin bu kadar yaygarayi neden kopardigi hakkindaydi.
Tabi onlar saskin ama ben bizimkileri gayet iyi bildigimden dur bakalim yine vatandasa ne geçirdiler diye kendi kendime gülümsüyorum.
Aaaa kusa bak!
diye ne kaziklar yemis bir milletin ahvadiyiz.
Aha varan bir.
Hele durun daha neler çikar.
Coq kimse emekliler icin cikacak ek masrafi ort past etmek , icin buyukelcisini geri cekip yaptirim karari almaz. Iki konuyu bir birine karistirmamak lazim. Ben bu hukumetin politikasini zaten sevmiyorum. Ama Fransa artik resmen Turkiye ye ile dalga geciyor politik iliskilerde. Ermeni olayini resmen eglenmek icin kullaniyorlar.
Turklerin yaygara koparmasi gayet dogal. Afrikada Fransa Lejyonerlerinin yaptiklari Turkiye tarafindan kabul edilip boyle bir karar Turkiyede ciksaydi. Fransa emin ol cok daha buyuk yaygara koparirdi.
Tarihi en son tartisicak kitle politikacilardir bence. Meslegi yalan soylemek uzerine kurulu bir meslek grubunun elinde hangi ulkenin tarihi olur ise olsun heba olur sadece.,
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
23 Aralık 2011, 15:35
Ah yandı ise tampon...
Sorun ya egzozdadır ya da girmiştir gramafon...
Biz böyle ses çıkarmadıkça daha çok su akar gider dereden...
Eskiden beridir böyle gelmiş böyle gider dededen...
Arkadaşlar nereye gidiyoruz anlayamadım ben.Gün geçtikçe her şey daha kötü oluyor.
-
23 Aralık 2011, 15:35
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)