Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Dün biz fransayı konuşurken olan oldu

REKLAM ALANI
    BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kimse emekliler için çıkacak ek masrafı örtmek için büyükelçisini geri çekip yaptırım kararı almaz... Ama "hazır kargaşa çıkmışken şu işi de aradan çıkartalım" şeklinde özetleyebileceğimiz şark kurnazlığı da genlerimize işlemiştir.
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Örneğin 2010 anayasa değişikliğinde memura toplu sözleşme ve grev hakkı tanındı. Toplu sözleşmenin nasıl yapılacağına dair yasa çıkmadığı için tüm memurların ve emeklilerin 15 ocakta zamlı olması gereken maaşlarını alamayacaklar. Halbuki bakan daha hafta içi yasayı 15 ocağa yetiştireceğiz demişti.

Ama süpriiiz, meclis bu sabah tatile çıktı.

Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Örneğin 2010 anayasa değişikliğinde memura toplu sözleşme ve grev hakkı tanındı. Toplu sözleşmenin nasıl yapılacağına dair yasa çıkmadığı için tüm memurların ve emeklilerin 15 ocakta zamlı olması gereken maaşlarını alamayacaklar. Halbuki bakan daha hafta içi yasayı 15 ocağa yetiştireceğiz demişti.

Ama süpriiiz, meclis bu sabah tatile çıktı.
    Abi yetiştiremediler. Ellerinden geleni yapıyorlar ama sonuçta onlar da insan. Adamlar deli gibi çalışıyorlar, baksana. Bu kadar çalışmaya can mı dayanır

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Ayıp ayıp. Koskoca adamlarsınız buraya gelip darbe teşebbüsü yapmaya utanmıyorsunuz. Hepinizi ihbar edicem.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayıp ayıp. Koskoca adamlarsınız buraya gelip darbe teşebbüsü yapmaya utanmıyorsunuz. Hepinizi ihbar edicem.
    Aman ha sakın ben ettim sen etme, 15 ve 20 yaşında 2 kızım var, daha onları okutup iş bulup evlendireceğim, 10 sene tutuklu kalırsam yanarım.
    Üstelik evimde çok sayıda cd flash bellek 3 bilgisayar 6 adet telefon var birisinin içine her an bir belge- döküman girebilir.
    Gözünü seveyim yapma, tövbe bir daha yapmıyacam.

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimse yapmaz, Türkiye yapar.
    Bizim uluslararasi krizlerde ilk yaptigimiz,büyükelçiyi ilk uçakla geri çagirip,halka gaz vermek, sonra arada biseyleri kaktirivermek.
    Zaten çagirdigimiz büyükelçiyi az sonra geri gönderiyoruz.
    Kisacasi bu tepki meselesini artik kimse ciddiye almiyor.
    Biz de uluslararasi arenada komik duruma düsüyoruz.
    Söyle eski tarihli haberleri bir arastirmak lazim.
    Bizim her uluslararasi krizde araya neler karistirdigimizi bir incelemek lazim.
    Üç vakte kadar tipis tipis geri gönderecegin büyükelçiyi çekip ne tepkisi veriyorsun?
    Yapmayin gözünüzü seveyim.
    Bir kere tepki komik.
    Bir kasik suda firtina kopariliyor.
    aynen katılıyorum hocam bugün çekip yarın gönderecekler nasıl olsa yine
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    "Şimşek'ten asgari ücret uyarısı
    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Asgari ücreti belirlerken bir yandan asgari ücretliye makul bir ücret bir yandan rekabet gücünü göz önünde bulundurmak zorundayız. Bunu bulundurmayan ülkeler battı, Yunanistan’a dönmek istemiyorsak, başka ülkelere dönmek istemiyorsak bu dengeleri korumak durumundayız" dedi. "
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Asgari ücreti belirlerken bir yandan asgari ücretliye makul bir ücret bir yandan rekabet gücünü göz önünde bulundurmak zorundayız. Bunu bulundurmayan ülkeler battı, Yunanistan’a dönmek istemiyorsak, başka ülkelere dönmek istemiyorsak bu dengeleri korumak durumundayız" dedi. "
    Mesela hangi ülkeler batmis?
    Örnek vermis mi sayin bakan?
    Merak ettim valla.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Aile hekimleri bu işi istismar etmişlerdir, sonucunun böyle olamsı kaçınılmazdı, hekime raporlu ilaç yazdırıcam bir baktım kafasına göre hmm idrar yolları temizleyicide yazdım bir içimlik, o anda bişi diyemedim halbuki ne problem var ne birşey,

neyse 2. kez gittim bu sefer mide koruyucusuda yazdım diyince hoop dedim sizden böyle bir talebim olmadı şikayetimde yok sadece ilaç yazdırmaya geldim ben, ekleme yapmayın dedim.
    Eeee ilaççı firmadan 3 kuruş hediye vs. alacak diye hem şikayet olmadığı bir konuda devlete masraf ve zarar hemde ilaç kullanarak yanetkilerine maruz bırakılarak zarar görme var.

Herkes gözünü açsın artık para verilecek fazla ilaçlar için, eskisi gibi bedava ohh ne iyi yok kullanmam çöpe atarım yok, bu iş rayına güzelce oturacak, T.C. Devleti olarak olarak ilaç firmalarına ve yandaşlarına soyulmayacağız. Zorunluluk dışında ilaç kullanmak iyi bir şey değil.

Ödediğimiz vergiler ilaç firmalarının multimilyonerlik kaynağı olmasın artık.

Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bunu şöyle okuyorum: Bizim, insanımızın emeği dışında peşkeş çekecek hiçbir şeyimiz kalmadı. Onun da eğer fiyatını ucuz tutmazsak satın almazlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Büyüyoruz,büyüyoruz,büyüyoruz!!!

Kolay mı dünyanın büyük ekonomileri arasına girmek,emin adımlarla ilerliyoruz.
    Büyük düşün Türkiye!

Alıntı Grado adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aile hekimleri bu işi istismar etmişlerdir, sonucunun böyle olamsı kaçınılmazdı, hekime raporlu ilaç yazdırıcam bir baktım kafasına göre hmm idrar yolları temizleyicide yazdım bir içimlik, o anda bişi diyemedim halbuki ne problem var ne birşey,

neyse 2. kez gittim bu sefer mide koruyucusuda yazdım diyince hoop dedim sizden böyle bir talebim olmadı şikayetimde yok sadece ilaç yazdırmaya geldim ben, ekleme yapmayın dedim.
    Eeee ilaççı firmadan 3 kuruş hediye vs. alacak diye hem şikayet olmadığı bir konuda devlete masraf ve zarar hemde ilaç kullanarak yanetkilerine maruz bırakılarak zarar görme var.

Herkes gözünü açsın artık para verilecek fazla ilaçlar için, eskisi gibi bedava ohh ne iyi yok kullanmam çöpe atarım yok, bu iş rayına güzelce oturacak, T.C. Devleti olarak olarak ilaç firmalarına ve yandaşlarına soyulmayacağız. Zorunluluk dışında ilaç kullanmak iyi bir şey değil.

Ödediğimiz vergiler ilaç firmalarının multimilyonerlik kaynağı olmasın artık.
    Hmmm, doktorlar yetkilerini kötüye kullanıyor, zarar ediyoruz. E, ne yapalım? Parasını hastalardan alalım. Ne güzel mantıkmış bu böyle

musakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs apache 2014 & zn zenci
    nerde siyasi başlık varsa ordasın bbelt valla hepsinde
    gümüşhane....

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Evet hekimlerin suistimaline itiraz etmezsen kuzu gibi beklersen benim gibi şikayette bulunmazsan herşeyi hmm ben bişi yapmıyımda devlet yapsın onlar bulsun dersen, etrafını arkadaşlarını bilinçlendirmezsen bunun bedelini yine sen ödersin.

Aklımız cebimizden para çıkınca başımıza gelir. Bence yerinde bir karardır. Bedava olsunda ne olursa olsun gerisi beni ilgilendirmez diyenlere sevgilerle...

Alıntı musakka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerde siyasi başlık varsa ordasın bbelt valla hepsinde
    Elimde değil

Alıntı Grado adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet hekimlerin suistimaline itiraz etmezsen kuzu gibi beklersen benim gibi şikayette bulunmazsan herşeyi hmm ben bişi yapmıyımda devlet yapsın onlar bulsun dersen, etrafını arkadaşlarını bilinçlendirmezsen bunun bedelini yine sen ödersin.

Aklımız cebimizden para çıkınca başımıza gelir. Bence yerinde bir karardır. Bedava olsunda ne olursa olsun gerisi beni ilgilendirmez diyenlere sevgilerle...
    Hekimleri denetlemek ne zamandan beri hastaların görevi usta? Bu müfettişlere filan neden maaş ödeniyor? O maaşlar nereden ödeniyor, Uganda vatandaşlarının ödediği vergilerden mi? Bu sağlık bakanlığı ne iş yapar?

Sen duyarlı vatandaşsın, ekstra ilaç yazılmasına izin vermedin ya... Sana yazılan reçetelerden para istemeyecekler mi?

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Hekimleri nasil denetleyecegiz ben orasini anlamadim.
    Mesela bir hekim bana da idrar yollarimi temizlemek için ilaç yazsa, ben idrar yollarimin temiz olup olmadigini nasil anlayip da hekime itiraz edecegim.
    Nasil olacak bu is?
    Tahliye hortumunda kaçak varmi ona mi bakacaz?
    Yoksa kaç metre uzaga isedigimizi ölçüp basinç degerlerini hesaplayip doktora aha da sana basinç degerleri, benim idrar yollarim tertemiz mi diyecegiz?
    Niye böyle komik seyler yaziyorsunuz yahu?
    Bak altima kaçirdim.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    ohşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
    ben tatmin oldum

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı anamur.spor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyüyoruz,büyüyoruz,büyüyoruz!!!

Büyük düşün Türkiye!
    ANGARAJ

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)