kanka jimi jibin ilk açılışını yaptım fakat videoları hazırlamam gerek buradan paylaşırım...
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 19:00 ----------
kaldır ulen o tüfengi orta yerden , şeytan patlatır felan ninja tosbasııı
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:02 ----------
beni çayıra karşımı salacan meeeee meeee meeeeeeee
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:04 ----------
ulem kanka senin varya harbiii kafan çalışıyo heeee beylerrrrr öhömmm öhööö tıoparlanalım uleyyyynnnn
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
şşşştttt kavga etmeyin len yarmagüller gerçiii siz tepişirken benim araya girip ayırmam saçma olurda şerefsizim ayırmam bak yani cesaret edemem aranıza girmeye
---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:08 ----------
fatih soldan say şekerim varmı eksik gedik sayamazsan ürküterek saymayı dene herkez burdamı ?
---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
beyler bu mete pandası işi uyanmaya başladı onada bir sus payı vermem gerekecek...... , metecim bakıyorum yardırmışsın ulem ayuuu bugatti veyronu,boengı,ferrariyi, rüyamda görmedim nası aynısını yapayım, kamyon , araba , tır işi zor benim için , ama imkansız değül yanü
ama imkansız değül
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:17 ----------
öle deme be ahmet nesli tükenecek filan emme bakmayın mete ayusuna siz yeminle söylüyorum bir tanıyan o panda kıyafetinin altında ne kadar uysal ve yumuşak kalpli , efendi, birinin olduğunu görünce eminin herkez benim gibi düşünürdü
vah canım yaaaaa nesli tükenirse , mete pandasuz bi hayat çekilmez yeminle
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ooooooooo beyler muhabbet koyulaşmış...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
1-2-3-4-5... 5 personel+1 kayıp Metehan Banstar+1 jimipipi operatörü olarak görüşlerinize hazırız İrfan komtanım. Abi bu sitede muhabbete hastayım.Vallaha kimseyi görmedim,tanışmadım yüzyüze ama bir tanışsak enseye tokat muhabbetine geçeceğiz sanırım. Sizleri seviyorum.İrfan abi jimiyi satacakmısın?
furr onu fur ben bakarım içerde sana..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
İlk fotoğraflarda arkada biberon vs çok çekici olmuş. Ufaklıktan uzak tutun aman.Şeytan doldurur.Mete abi gelemedi.Bir gelse başlar şimdi size fırçalara.
adaşım benim tüfeğim evde boş olur en az 5 kere kontrol ederim boş olup olmadığını ne olur ne olmaz diye hatta temizlerken oda da fişek bile olmaz o yüzden sıkıntı yok....
ama o mete abiyi eve davet edip siilahı temizleme manasıyla güm
sonra karakolda yok silahı temizliyordum şeytan doldurmuş falan filan mete hasteneye bende ziyaretine giderim
---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:33 ----------
abi onu ava giderken götüreceğim sonra av kazasına kurban gidecek merak etme muhakkak içeri düşmem düşersem de sen bakarsın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ne istiyon köftestardan beyaa...ona sen kurşun işler mi sanıyorsun.. biraz zarar vermek istiyorsan ava tankla gitmen lazım
Yeni gordum bende bu konuyu, baslik nediyle konuyu tam algiliyamadim, ama ne kadar profesyonelce bir is cikarmisiniz, helal olsun cok begendim, bana kale arkasi vinc kameralarini hatirlatti.
www.sungurtekin.com
aynen doğru hatırlatmış üstadım çünkü bu alet kale arkasından tutun sinama dizi klip sektörüne varıncaya kadar her alanda , kamera çekimleri için, vazgeçilmez bir alettir ama artık karamürselimizede bir tane kazandırdım
teşekkür ederim yorum için eksik olmayın ...
---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:59 ----------
yok fatihim satacakmısın derken bu gitti bile yok yok şaka yapıyorum zaten bunu ben arkadaşıma yapmıştım ama kendime de yapmayı düşünüyorum neden olmasın...
ayrıca bizlerde bende dahil olmak üzre senide senide seviyoruz akıllı, sevecen, sevimli karakterli bir kardeşimizsin iyiki mt de varsınız yaşasın mt...
eline saglık ıfran utsa başarılar
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
konuyu dağıtmayalım dağılın uleyyynnnn
konumuz jimy jib ahanda yepyeni sıcak sıcak video...
tek tabnca nası yetişcem size hacıyannisler...
İrfancım bence modlardan birine mesaj at başlığın daha anlaşılır hale gelsin...birilerine lazım olur o bağlamda...Jimmy Jib İmalatı veya Jimmy Jib Yaptım gibilerinden bir başlık olabilir...veya El İşi Jimmy Jim Kamera...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çakilecek olan filmde bende oynarım
ama şartım var nede olsa azcık ucundan star ım
şartım popom görünmeyecek aga
neolurneolmaz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)