Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

jiminin jibi nihjayet bitti :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıskança panda popilerliğine gölge düştü diye triplere girmiş
    söz yavrım, taygır prodakşının çekeceği bir sevgi filminde başrol verecem sana
    Nesli tükendi tükenecek pandacığımızın bundan dolayı stres yapıyor,agresifleşiyor...
    Bi gün bunu alıp pandalamak lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Kobraysam Günahım Ne" ...comıng soon...

Kobracım br sıkıntı yok evhamlanma sende...yersekde 1 hafta yeriz banımızı çökeriz köşemize..hayatım ban olmuş zati...sen naptın bugğn anlat bakalım çekimlere gitmişin protokol falan anlat hele...

ulen bu Sakaryalılar bi garip...tel eldiven giyiyorlar...tuhaf melmeket netekim...

valla hacı siz olmasanız mtyede giresim yok...bıkmışım valla netden..

seni doğal ortamından koparmak istemezdik ama gelecek nesillerin bu belgesele ihtiyacı var mirim...

sanki adam mark zukerberg...sanki zaman makinası icat etti ...ula jiminin çüküsü işte... varilden bidondan yaptı işte ...
    kanka jimi jibin ilk açılışını yaptım fakat videoları hazırlamam gerek buradan paylaşırım...

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alın size harbi ayu avcısı tüfek bile sırtımda full çakılı ava hazır bi şekilde sadece doğrult ve bas tetiğe emniyet bile açık hemde sonuna kadar

url=http://bit.ly/c25MCx]http://c1112.hizliresim.com/s/l/166n7.jpg[/url]
    kaldır ulen o tüfengi orta yerden , şeytan patlatır felan ninja tosbasııı

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

Fatih süle hacı nazar falan olmaz pandaya..doğada nazar yoktur...ya avız ya avcı..doğada fesatlıkda yoktur...farenin aslana nazar değdirme imkanı yoktur..mesela ben pandaysam kobra irfana nazar değdiremem..ama o bana bi değdirirse zehirini yalan olurum Ahmet film adı ....Kıng Kobrayı Çayıra Meziti Bayıra Karşı....nası agi
    beni çayıra karşımı salacan meeeee meeee meeeeeeee

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamin ticari hayati baslamadan bitecek sayenizde. Biri merak edip kimmis bunu yapan diye arasa gugılda, panda ile mezük'ün fantazilerine maruz kalicak
    ulem kanka senin varya harbiii kafan çalışıyo heeee beylerrrrr öhömmm öhööö tıoparlanalım uleyyyynnnn

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    su katılmamış sek ayu..nasıl bi senorya len bu.. siteyi üzerimden geçirmeye kalkıyon yalovaya gelmicenmi ..gelde senin üzerinde bi prova yapim..

şşşştttt kavga etmeyin len yarmagüller gerçiii siz tepişirken benim araya girip ayırmam saçma olurda şerefsizim ayırmam bak yani cesaret edemem aranıza girmeye

---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan abi Mete abiden 3 saattir haber alamıyoruz.Takip ediyorum çizik yok.Anlaşıldı merkez tamam. 4367 merkez..Metehan Banstar aranıyor tamam.
    fatih soldan say şekerim varmı eksik gedik sayamazsan ürküterek saymayı dene herkez burdamı ?

---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

yav bu Kobrayı çok şımartmayın...hadi bakam bugatti veyron yapsın...hadi enzo ferrari yapsın...tır yapsın...kamyon yapsın...

stınger füze yapsın... plaza yapsın..boıng yapsın... kopya koyun dolly yapsın...hadi hadi yapsın bunları...

ama yok cimmi cip yapmak kolay tabe...paramı alıyonuz len..çetemisiniz...lobi ayağımı dönüyor...dağılın ülenn.. İrfan kaç para verdi size... bende pay isterim..yoksa çomak sokarım tezgaha...

ben yatıyorm aga yav yorgunum valla...

beyler bu mete pandası işi uyanmaya başladı onada bir sus payı vermem gerekecek...... , metecim bakıyorum yardırmışsın ulem ayuuu bugatti veyronu,boengı,ferrariyi, rüyamda görmedim nası aynısını yapayım, kamyon , araba , tır işi zor benim için , ama imkansız değül yanü

ama imkansız değül

---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıskança panda popilerliğine gölge düştü diye triplere girmiş
    söz yavrım, taygır prodakşının çekeceği bir sevgi filminde başrol verecem sana

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nesli tükendi tükenecek pandacığımızın bundan dolayı stres yapıyor,agresifleşiyor...
    Bi gün bunu alıp pandalamak lazım
    öle deme be ahmet nesli tükenecek filan emme bakmayın mete ayusuna siz yeminle söylüyorum bir tanıyan o panda kıyafetinin altında ne kadar uysal ve yumuşak kalpli , efendi, birinin olduğunu görünce eminin herkez benim gibi düşünürdü

vah canım yaaaaa nesli tükenirse , mete pandasuz bi hayat çekilmez yeminle
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Ooooooooo beyler muhabbet koyulaşmış...
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ooooooooo beyler muhabbet koyulaşmış...
    mete ayusu bana sarkıntılık yapıyor abii
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

1-2-3-4-5... 5 personel+1 kayıp Metehan Banstar+1 jimipipi operatörü olarak görüşlerinize hazırız İrfan komtanım. Abi bu sitede muhabbete hastayım.Vallaha kimseyi görmedim,tanışmadım yüzyüze ama bir tanışsak enseye tokat muhabbetine geçeceğiz sanırım. Sizleri seviyorum.İrfan abi jimiyi satacakmısın?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler usta ayı avcı'sından birkaç kare daha mete abeyy akıllı ol kaba etinden vururum seni bak tüfelte ışıl ışıl parlıyor sana 0 numara 50 gram magnum fişek saçması zor girer ama ne yapalım idare et artık

url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    furr onu fur ben bakarım içerde sana..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

İlk fotoğraflarda arkada biberon vs çok çekici olmuş. Ufaklıktan uzak tutun aman.Şeytan doldurur.Mete abi gelemedi.Bir gelse başlar şimdi size fırçalara.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    İlk fotoğraflarda arkada biberon vs çok çekici olmuş. Ufaklıktan uzak tutun aman.Şeytan doldurur.Mete abi gelemedi.Bir gelse başlar şimdi size fırçalara.
    adaşım benim tüfeğim evde boş olur en az 5 kere kontrol ederim boş olup olmadığını ne olur ne olmaz diye hatta temizlerken oda da fişek bile olmaz o yüzden sıkıntı yok....
    ama o mete abiyi eve davet edip siilahı temizleme manasıyla güm
    sonra karakolda yok silahı temizliyordum şeytan doldurmuş falan filan mete hasteneye bende ziyaretine giderim

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    furr onu fur ben bakarım içerde sana..
    abi onu ava giderken götüreceğim sonra av kazasına kurban gidecek merak etme muhakkak içeri düşmem düşersem de sen bakarsın

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ne istiyon köftestardan beyaa...ona sen kurşun işler mi sanıyorsun.. biraz zarar vermek istiyorsan ava tankla gitmen lazım

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne istiyon köftestardan beyaa...ona sen kurşun işler mi sanıyorsun.. biraz zarar vermek istiyorsan ava tankla gitmen lazım
    kanka techizat o kadar sağlam değil

Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750
    Yeni gordum bende bu konuyu, baslik nediyle konuyu tam algiliyamadim, ama ne kadar profesyonelce bir is cikarmisiniz, helal olsun cok begendim, bana kale arkasi vinc kameralarini hatirlatti.
    www.sungurtekin.com

Motosikleti
    Alıntı Angel Spear adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni gordum bende bu konuyu, baslik nediyle konuyu tam algiliyamadim, ama ne kadar profesyonelce bir is cikarmisiniz, helal olsun cok begendim, bana kale arkasi vinc kameralarini hatirlatti.
    aynen doğru hatırlatmış üstadım çünkü bu alet kale arkasından tutun sinama dizi klip sektörüne varıncaya kadar her alanda , kamera çekimleri için, vazgeçilmez bir alettir ama artık karamürselimizede bir tane kazandırdım

teşekkür ederim yorum için eksik olmayın ...

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:59 ----------

1-2-3-4-5... 5 personel+1 kayıp Metehan Banstar+1 jimipipi operatörü olarak görüşlerinize hazırız İrfan komtanım. Abi bu sitede muhabbete hastayım.Vallaha kimseyi görmedim,tanışmadım yüzyüze ama bir tanışsak enseye tokat muhabbetine geçeceğiz sanırım. Sizleri seviyorum.İrfan abi jimiyi satacakmısın?
    yok fatihim satacakmısın derken bu gitti bile yok yok şaka yapıyorum zaten bunu ben arkadaşıma yapmıştım ama kendime de yapmayı düşünüyorum neden olmasın...

ayrıca bizlerde bende dahil olmak üzre senide senide seviyoruz akıllı, sevecen, sevimli karakterli bir kardeşimizsin iyiki mt de varsınız yaşasın mt...

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    eline saglık ıfran utsa başarılar
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Motosikleti
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eline saglık ıfran utsa başarılar
    sağolasın dostum eksik olma konyaya selam ederim.

Motosikleti
    konuyu dağıtmayalım dağılın uleyyynnnn

konumuz jimy jib ahanda yepyeni sıcak sıcak video...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    tek tabnca nası yetişcem size hacıyannisler...

İrfancım bence modlardan birine mesaj at başlığın daha anlaşılır hale gelsin...birilerine lazım olur o bağlamda...Jimmy Jib İmalatı veya Jimmy Jib Yaptım gibilerinden bir başlık olabilir...veya El İşi Jimmy Jim Kamera...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    çakilecek olan filmde bende oynarım
    ama şartım var nede olsa azcık ucundan star ım
    şartım popom görünmeyecek aga
    neolurneolmaz

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    tek tabnca nası yetişcem size hacıyannisler...

İrfancım bence modlardan birine mesaj at başlığın daha anlaşılır hale gelsin...birilerine lazım olur o bağlamda...Jimmy Jib İmalatı veya Jimmy Jib Yaptım gibilerinden bir başlık olabilir...veya El İşi Jimmy Jim Kamera...
    hemen kıvırma herkeze bi rol verip kenara çekilmek olmaz seni bir numara artist yaparız haberin olsun 2 dakikada meşhur olursun...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen kıvırma herkeze bi rol verip kenara çekilmek olmaz seni bir numara artist yaparız haberin olsun 2 dakikada meşhur olursun...
    eline tüfengi aldın dabe...zorla güzellik olmaz... ben set işçisi olurum...ışıkcı falan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)