Harbiden fesatsınız yav... bir sevgi filmi diyorum...zamanında AYI diye bir film vardı..işte öyle bişey...MEZiT bildiğiniz üzere Yalova ormanlarında yaşar..onu bir köşke sokacaz ve belgesel yapıcaz ..sadece bu...
Harbiden fesatsınız yav... bir sevgi filmi diyorum...zamanında AYI diye bir film vardı..işte öyle bişey...MEZiT bildiğiniz üzere Yalova ormanlarında yaşar..onu bir köşke sokacaz ve belgesel yapıcaz ..sadece bu...
olm ister istemez adamın kalbine sokuyorsun fesatlığı o ona bincek sora mezit hepinize felan dedimmiydi türkün aklının nereye çalıştığını sen benden daha iyi bilirsin
tamam tamam güzel bi belgesel çekelim ormanda , meziti salalım ormana sonra tüfenklerle av partisi yapalım , mezitin peşine düşelim , sorada yaban tv ye satarız ulem,
paraya para demeyiz ,
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
gangam güzel fikir..ama ben bir ayıyı medeni yapabilirmiyiz diye bir format düşündüm...ayıya insanmış gibi davranıcaz tepkilerini ölçecez... yani mezlte sokmayacaz ..meziti köşke sokacaz dedim yanlış okumuşunhadi çıkıyosan kolay gelsin..düğün sahabısılarıda şimdi hava atar sağa sola jimi ciplen düğün yaptık diye...
Tamam ağam. İrfan abi farketmedim sanma motosikletin markasını değiştirmişin.Çinlilere söyleyeyim bir de ondan yapsınlar. Cebefe'den sonra.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
Metehan abi aklıma bir şey geldi söylemeye korkuyorum abi nazar değecek diye söyleyeyim mi?
Filmin ismi ne olsun...
Mt yi basan Ayular ve bu ayuları kovalayan sürek avcuları
Sürek 1..
sürek 2..
sürek 3..
diye devamınıda getirisiniz Başrolde Avcılar olarak irfan, ben,fatih oluruz nassısa eli tüfek tutan başka kimse yok,geri kalanlar figüran olur
Tabiiiki bu ayucukların sürü lideri kim olucak o kendini biliyorrrr
Fatih süle hacı nazar falan olmaz pandaya..doğada nazar yoktur...ya avız ya avcı..doğada fesatlıkda yoktur...farenin aslana nazar değdirme imkanı yoktur..mesela ben pandaysam kobra irfana nazar değdiremem..ama o bana bi değdirirse zehirini yalan olurum Ahmet film adı ....Kıng Kobrayı Çayıra Meziti Bayıra Karşı....nası agi
aman diyeyim fatih biz metenin sinirlerini bu şekilde şaka gırgır, burada alıyoruz ki ,başkasına saldıracak enerjiyi bulamasın kendinde köftestar..
yoksa haftasını bulmaz yer çiziği ,
ulem dur lafa daldık gene kaçacak bi taraflara iş açacak başına ...mete , meteee meteeee ?????
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Adamin ticari hayati baslamadan bitecek sayenizde. Biri merak edip kimmis bunu yapan diye arasa gugılda, panda ile mezük'ün fantazilerine maruz kalicak
"Kobraysam Günahım Ne" ...comıng soon...
Kobracım br sıkıntı yok evhamlanma sende...yersekde 1 hafta yeriz banımızı çökeriz köşemize..hayatım ban olmuş zati...sen naptın bugğn anlat bakalım çekimlere gitmişin protokol falan anlat hele...
ulen bu Sakaryalılar bi garip...tel eldiven giyiyorlar...tuhaf melmeket netekim...
valla hacı siz olmasanız mtyede giresim yok...bıkmışım valla netden..
seni doğal ortamından koparmak istemezdik ama gelecek nesillerin bu belgesele ihtiyacı var mirim...
sanki adam mark zukerberg...sanki zaman makinası icat etti ...ula jiminin çüküsü işte... varilden bidondan yaptı işte ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
varilden bidondan yaptı işte,ne kıskanıyon...
Senden bişiler yapmasını istersen seve seve yapar yani,hiçte usanıp yorulmaz ki..
yontulacak okadar fazlalığın varken,paris hilton gibi olana kadar çalışır üzerinde,birazcıkta makyaj bilent ersoya dönersin...
Çekilecek film içinde lazım olan hatun icat edilmiş olur Dombilicikkkkkkkk
yav bu Kobrayı çok şımartmayın...hadi bakam bugatti veyron yapsın...hadi enzo ferrari yapsın...tır yapsın...kamyon yapsın...
stınger füze yapsın... plaza yapsın..boıng yapsın... kopya koyun dolly yapsın...hadi hadi yapsın bunları...
ama yok cimmi cip yapmak kolay tabe...paramı alıyonuz len..çetemisiniz...lobi ayağımı dönüyor...dağılın ülenn.. İrfan kaç para verdi size... bende pay isterim..yoksa çomak sokarım tezgaha...
ben yatıyorm aga yav yorgunum valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yav işyerindeyim burdaki pc acmıyo resim video merak ettim bayağı şimdi.
daha işe başlamadan proje halini anlatmıştın ta o zaman merak etmiştim nasıl bişey olacak diye..
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
kıskança panda popilerliğine gölge düştü diye triplere girmiş
söz yavrım, taygır prodakşının çekeceği bir sevgi filminde başrol verecem sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)