Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

jiminin jibi nihjayet bitti :)

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Harbiden fesatsınız yav... bir sevgi filmi diyorum...zamanında AYI diye bir film vardı..işte öyle bişey...MEZiT bildiğiniz üzere Yalova ormanlarında yaşar..onu bir köşke sokacaz ve belgesel yapıcaz ..sadece bu...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harbiden fesatsınız yav... bir sevgi filmi diyorum...zamanında AYI diye bir film vardı..işte öyle bişey...MEZiT bildiğiniz üzere Yalova ormanlarında yaşar..onu bir köşke sokacaz ve belgesel yapıcaz ..sadece bu...

olm ister istemez adamın kalbine sokuyorsun fesatlığı o ona bincek sora mezit hepinize felan dedimmiydi türkün aklının nereye çalıştığını sen benden daha iyi bilirsin

tamam tamam güzel bi belgesel çekelim ormanda , meziti salalım ormana sonra tüfenklerle av partisi yapalım , mezitin peşine düşelim , sorada yaban tv ye satarız ulem,

paraya para demeyiz ,
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm ister istemez adamın kalbine sokuyorsun fesatlığı o ona bincek sora mezit hepinize felan dedimmiydi türkün aklının nereye çalıştığını sen benden daha iyi bilirsin

tamam tamam güzel bi belgesel çekelim ormanda , meziti salalım ormana sonra tüfenklerle av partisi yapalım , mezitin peşine düşelim , sorada yaban tv ye satarız ulem,

paraya para demeyiz ,
    gangam güzel fikir..ama ben bir ayıyı medeni yapabilirmiyiz diye bir format düşündüm...ayıya insanmış gibi davranıcaz tepkilerini ölçecez... yani mezlte sokmayacaz ..meziti köşke sokacaz dedim yanlış okumuşunhadi çıkıyosan kolay gelsin..düğün sahabısılarıda şimdi hava atar sağa sola jimi ciplen düğün yaptık diye...

sagolasin kardesim iyi niyetlerin icin yalniz bu uzay ve uz4ay mekigi hakkindaki gun yuzu gormemis sorularini bana dogrulttugun icin. seni teessuf yaparim yani
    Sen gende gece yatarken sirtini acikta ve ayazda birakma kardesim uzme bizi
    Hadi opuyorum gidisindan. simdi ufaktan uza uleyyyyn

cepten yaziyorum zorlama beni. cimcik.
    Tamam ağam. İrfan abi farketmedim sanma motosikletin markasını değiştirmişin.Çinlilere söyleyeyim bir de ondan yapsınlar. Cebefe'den sonra.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

gangam güzel fikir..ama ben bir ayıyı medeni yapabilirmiyiz diye bir format düşündüm...ayıya insanmış gibi davranıcaz tepkilerini ölçecez... yani mezlte sokmayacaz ..meziti köşke sokacaz dedim yanlış okumuşunhadi çıkıyosan kolay gelsin..düğün sahabısılarıda şimdi hava atar sağa sola jimi ciplen düğün yaptık diye...
    Metehan abi aklıma bir şey geldi söylemeye korkuyorum abi nazar değecek diye söyleyeyim mi?

Motosikleti
    Hayat[H]onda

paraya para demeyiz ,
    Filmin ismi ne olsun...

Mt yi basan Ayular ve bu ayuları kovalayan sürek avcuları

Sürek 1..
    sürek 2..
    sürek 3..
    diye devamınıda getirisiniz Başrolde Avcılar olarak irfan, ben,fatih oluruz nassısa eli tüfek tutan başka kimse yok,geri kalanlar figüran olur

Tabiiiki bu ayucukların sürü lideri kim olucak o kendini biliyorrrr

Motosikleti
    Fatih süle hacı nazar falan olmaz pandaya..doğada nazar yoktur...ya avız ya avcı..doğada fesatlıkda yoktur...farenin aslana nazar değdirme imkanı yoktur..mesela ben pandaysam kobra irfana nazar değdiremem..ama o bana bi değdirirse zehirini yalan olurum Ahmet film adı ....Kıng Kobrayı Çayıra Meziti Bayıra Karşı....nası agi

Fatih süle hacı nazar falan olmaz pandaya..doğada nazar yoktur...ya avız ya avcı..doğada fesatlıkda yoktur...farenin aslana nazar değdirme imkanı yoktur..mesela ben pandaysam kobra irfana nazar değdiremem..ama o bana bi değdirirse zehirini yalan olurum Ahmet film adı ....Kıng Kobrayı Çayıra Meziti Bayıra Karşı....nası agi
    Haydi bismillah.Abi uzun zamandır ismini çizikli görmüyorum.Mutlu oluyorum vallaha. Bu arada yeni filmlerden dizilerden yapsaydık abi ismi.Kobranın suçu ne? Bir kobra sevdim...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haydi bismillah.Abi uzun zamandır ismini çizikli görmüyorum.Mutlu oluyorum vallaha. Bu arada yeni filmlerden dizilerden yapsaydık abi ismi.Kobranın suçu ne? Bir kobra sevdim...
    aman diyeyim fatih biz metenin sinirlerini bu şekilde şaka gırgır, burada alıyoruz ki ,başkasına saldıracak enerjiyi bulamasın kendinde köftestar..

yoksa haftasını bulmaz yer çiziği ,

ulem dur lafa daldık gene kaçacak bi taraflara iş açacak başına ...mete , meteee meteeee ?????
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Filmin ismi ne olsun...

Mt yi basan Ayular ve bu ayuları kovalayan sürek avcuları

Sürek 1..
    sürek 2..
    sürek 3..
    diye devamınıda getirisiniz Başrolde Avcılar olarak irfan, ben,fatih oluruz nassısa eli tüfek tutan başka kimse yok,geri kalanlar figüran olur

Tabiiiki bu ayucukların sürü lideri kim olucak o kendini biliyorrrr
    alın size harbi ayu avcısı tüfek bile sırtımda full çakılı ava hazır bi şekilde sadece doğrult ve bas tetiğe emniyet bile açık hemde sonuna kadar

url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

aman diyeyim fatih biz metenin sinirlerini bu şekilde şaka gırgır, burada alıyoruz ki ,başkasına saldıracak enerjiyi bulamasın kendinde köftestar..

ulem dur lafa daldık gene kaçacak bi taraflara iş açacak başına ...mete , meteee meteeee ?????
    İrfan abi Mete abiden 3 saattir haber alamıyoruz.Takip ediyorum çizik yok.Anlaşıldı merkez tamam. 4367 merkez..Metehan Banstar aranıyor tamam.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    su katılmamış sek ayu..nasıl bi senorya len bu.. siteyi üzerimden geçirmeye kalkıyon yalovaya gelmicenmi ..gelde senin üzerinde bi prova yapim..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adamin ticari hayati baslamadan bitecek sayenizde. Biri merak edip kimmis bunu yapan diye arasa gugılda, panda ile mezük'ün fantazilerine maruz kalicak

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamin ticari hayati baslamadan bitecek sayenizde. Biri merak edip kimmis bunu yapan diye arasa gugılda, panda ile mezük'ün fantazilerine maruz kalicak
    Doğru ya.Google'da bir arama yapsalar İrfan agamın Jimmi jipi almaktan vazgeçecekler.

Motosikleti

"Kobraysam Günahım Ne" ...comıng soon...

Kobracım br sıkıntı yok evhamlanma sende...yersekde 1 hafta yeriz banımızı çökeriz köşemize..hayatım ban olmuş zati...sen naptın bugğn anlat bakalım çekimlere gitmişin protokol falan anlat hele...

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alın size harbi ayu avcısı tüfek bile sırtımda full çakılı ava hazır bi şekilde sadece doğrult ve bas tetiğe emniyet bile açık hemde sonuna kadar

rl]
    ulen bu Sakaryalılar bi garip...tel eldiven giyiyorlar...tuhaf melmeket netekim...

İrfan abi Mete abiden 3 saattir haber alamıyoruz.Takip ediyorum çizik yok.Anlaşıldı merkez tamam. 4367 merkez..Metehan Banstar aranıyor tamam.
    valla hacı siz olmasanız mtyede giresim yok...bıkmışım valla netden..

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    su katılmamış sek ayu..nasıl bi senorya len bu.. siteyi üzerimden geçirmeye kalkıyon yalovaya gelmicenmi ..gelde senin üzerinde bi prova yapim..
    seni doğal ortamından koparmak istemezdik ama gelecek nesillerin bu belgesele ihtiyacı var mirim...

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanki adam mark zukerberg...sanki zaman makinası icat etti ...ula jiminin çüküsü işte... varilden bidondan yaptı işte ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    varilden bidondan yaptı işte,ne kıskanıyon...
    Senden bişiler yapmasını istersen seve seve yapar yani,hiçte usanıp yorulmaz ki..
    yontulacak okadar fazlalığın varken,paris hilton gibi olana kadar çalışır üzerinde,birazcıkta makyaj bilent ersoya dönersin...
    Çekilecek film içinde lazım olan hatun icat edilmiş olur Dombilicikkkkkkkk

Motosikleti
    Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varilden bidondan yaptı işte,ne kıskanıyon...
    Senden bişiler yapmasını istersen seve seve yapar yani,hiçte usanıp yorulmaz ki..
    yontulacak okadar fazlalığın varken,paris hilton gibi olana kadar çalışır üzerinde,birazcıkta makyaj bilent ersoya dönersin...
    Çekilecek film içinde lazım olan hatun icat edilmiş olur Dombilicikkkkkkkk
    yav bu Kobrayı çok şımartmayın...hadi bakam bugatti veyron yapsın...hadi enzo ferrari yapsın...tır yapsın...kamyon yapsın...

stınger füze yapsın... plaza yapsın..boıng yapsın... kopya koyun dolly yapsın...hadi hadi yapsın bunları...

ama yok cimmi cip yapmak kolay tabe...paramı alıyonuz len..çetemisiniz...lobi ayağımı dönüyor...dağılın ülenn.. İrfan kaç para verdi size... bende pay isterim..yoksa çomak sokarım tezgaha...

ben yatıyorm aga yav yorgunum valla...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    yav bu Kobrayı çok şımartmayın...hadi bakam bugatti veyron yapsın...hadi enzo ferrari yapsın...tır yapsın...kamyon yapsın...

stınger füze yapsın... plaza yapsın..boıng yapsın... kopya koyun dolly yapsın...hadi hadi yapsın bunları...

ama yok cimmi cip yapmak kolay tabe...paramı alıyonuz len..çetemisiniz...lobi ayağımı dönüyor...dağılın ülenn.. İrfan kaç para verdi size... bende pay isterim..yoksa çomak sokarım tezgaha...

Sabah erken kalkmak var,işe gitmek var,offfff sevmiyorum pazar akşamlarını ve pazzartesi sabahlarını......Bnede kaçar iyi geceler,bol kobralı rüyalar :

srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    yav işyerindeyim burdaki pc acmıyo resim video merak ettim bayağı şimdi.

daha işe başlamadan proje halini anlatmıştın ta o zaman merak etmiştim nasıl bişey olacak diye..
    bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA

köftestar sen bana de bakayum , bu lafları nerden buluyon... irfan agamı rahat bırak .. biz izmit tayfasıyız ha..

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    kıskança panda popilerliğine gölge düştü diye triplere girmiş
    söz yavrım, taygır prodakşının çekeceği bir sevgi filminde başrol verecem sana

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)