uyuyalım hep beraber
atı alan üsküdarı da aldı ne de olsa
uyuyalım hep beraber
atı alan üsküdarı da aldı ne de olsa
The War You Didn't See
John Pilger konu üzerine böyle bir dokümanter çekmiş. İzlemenizi tavsiye ederim. Irak ve Afganistan'ın işgali, İsrail'in Filistin'de neler yaptığı ve daha birçok konu üzerine nasıl bir medya manipulasyonu yürütüldüğünü, Wikileaks ve benzeri bağımsız medyanın nasıl baskı altına alınmaya çalışıldığını gayet çarpıcı ve akıcı bir şekilde anlatıyor. Mavi Marmara olayının İsrail destekçisi basın tarafından nasıl çarpıtıldığına da değinmiş. Alt yazılı versiyonlarını torrent ile indirmek mümkün.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
sayısız belgesel var benzer mevzularla alakalı, bunu da izleyecez diğerleri gibi
asıl önemli olan bunun neden yapıldığı?
güç var, para var adamlarda
amerikaya bu katliamları yaptıran lobilerden bahsediyorum
trilyon dolarlık servetlerine birkaç milyar dolar daha ekleseler ne olacak?
kim bu kadar acıya sebebiyet vermek ister?
bilmemiz gerekenleri biliyoruz
bulmamız gereken sonuç ne?
@ tiger, İnanan insanlar için ahiret hayatı olgusu var. Dolayısıyla mevzunun maddi olduğunu düşünmüyorum. Ama sanki asıl amaç oymuş gibi bir durum ortaya çıkıyor.
evet kardeşim mevzu maddi bir mevzu değil
insanlara ahiretten bahsedince garip karşılanır oldu
bilim çağına ayak uydurmuş aydın(!) insanlar veryansın ediyor
halbuki kişiliklerini şekillendiren doktrinleri de aynı kişiler sokmuş kafalarına
veya mevcut düzene isyan diye bildikleri diğer ...izm leri de
din derken mısırda tahrif edilen tevrat veya pagan öğretilerine göre yeniden biçimlendirilen ve birçok çeşidi bulunan incilden bahsetmiyorum
günümüzdekilerle birebir aynı el yazısı örneğinin 1000 yıldan daha yaşlı olduğu karbon testleriyle kanıtlanmış ve tahrif edilememiş son kitaptan, tevratın ve incilin tahrif edildiğini bizlere anlatan Kuran' dan bahsediyorum
bilimsel düşünce denen olgu en eski fransız devrimine kadar gider
illimünati nin kurulduğu yıllara yani, hani sözde bilimsel öğretiyi baz alarak kiliseye savaş açmış gizli örgüt, bilimadamları filan destekliyordu bunu
başarılı oldular, yönetimi ele geçirdiler
sonuç: milliyetçilik akımları
sonuç: 2 büyük dünya savaşı
ilkinde küdüs Osmanlının elinden alındı
ikincisinde israil kuruldu
en iyisi haçlı seferlerine dönelim, 1000 li yıllara
amaç neydi? kudüsü müslümanların elinden almak
haydaa, bu fillmin aynısı 1000 yıl sonra da oynamıştı
günümüze dönelim
bu bilimsel öğretinin çocukları, ellerindeki çok bilimsel çok teknolojik silahlarla kan döküyorlar
özelllikle müslüman coğrafyada
özellikle israil devletinin etrafında
birileri mevcut hakim güçlerin icraatlarından rahatsız değil miydi bu konunun biryerlerinde?
BBelt
bu konu, siyonizme kadar gidecek (silinmezse)
senin varlığının veya yazdıklarının bir etkisi yok, belki daha çabuk gelecez oraya, hepsi bu
çünkü konunun açılışından hikmet bu
çünkü sorun bu
derin konulara girilmiş bu alanda! girip baktığıma bile pişman oldum
derinlere gömerler adamı 93 yılında konuşanlar da derin sessizliğe gömüldü...
bu dünyayı yamuklar idare ediyo! alayınında taa.... )) illüminate edeyim.
adam güzel söylemiş ama, pensilvanyalı... yaramaz!
bizim daha güzel filozoflarımız var, Oktay Sinanoğlu gibi Yaşar Nuri Öztürk gibi...
bu adamlar gerekeni anlayabileceğimiz şekilde anlatıyor.
tamam kabul ediyorum, biraz sataşayım dedim ama aranıza almıyosunuz ki!!! ne konusuyosunuz bakim diye çok merak ettim???
Ne içtiniz abicim siz?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
cigara ..........................
BBelt
o içselleşmiş hastalığın sebebinden bahsediyorum
Dünya tarihinde insanların birbiri ile kavgası, varolma mücadelesinde doğaya karşı kazandığı zafer sonrası avcılıktan üretkenliğe geçişi ile başlar.
Server hocanın uygarlık tarihini okuyalı 35 sene olmuş. Birde sendikal mücadeleden gelen babanın oğlu olunca, ister istemez olayları üretim araçlarına sahip olanlar ve olmayanlar arasındaki ilişkileri tüm çıplaklığıyla görüp bilimsel temelde analiz etmeyi öğreniyorsunuz.
Gerekli siyasal ve sosyal stratejileri belirleyip toplumun genelinden birkaç adım daha önde olmak ve ona göre plan yapmak bir disiplin haline geliyor.
Ama kapitalizm bunları planlayamaz çünkü plan disiplini yoktur, çıkar disiplini vardır kapitalizmin.
Çıkar için her türlü ilkesizliği savunur ve uygular.
Turkish mineral washer.
Kuru sevmem ıslak tercihimdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)