Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

?? Ehliyetsiz Motor Kullanmak ??

REKLAM ALANI
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Sevgili Kardeşim,

14 yaşında gelişimi devam eden bir "çocuk" için en zararlı şeylerden biri motosiklet gibi seni fiziksel aktiviteden yoksun bırakıp tembelleştirecek bir vasıta kullanmaktır. Lütfen kendine kaliteli bir bisiklet edin keyifle ve trafik kurallarına uyarak sür motosiklet için en iyi hazırlık budur. Okula ise servisle gitmeye devam et.
    Zaten hepiniz bilgisayar çocuğu oldunuz , otura otura genç yaşta sağlık sorunları ile uğraşacaksınız korkuyorum.

Sevgilerimle
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle canım kardeşim dediğin kişi senin baban olacak yaşta....(belkide babandan da yaşça büyük) İlkay abi sana kart,moruk,tirit demiyorum ha..yanlış anlama... sadece dayanamadım...

diğer konu ise ..bu bilgiçliğine istinaden (ukalalık demiyorum,daha çocuksun)yazmadan edemeyeceğim,öğretmenlerinden rica et..konuyu sana tekrar anlatsınlar...

İlk Bahar: Mart Nisan Mayıs
    Yaz: Haziran Temmuz Ağustos
    Sonbahar: Eylül Ekim Kasım
    Kış: Aralık Ocak Şubat

sonrada biz büyüklerin sana motosiklet ile ilgili bilmek istediklerini anlatırız..
    anlaştıkmı???

Takilmayin yas meselesine bu kadar.
    Ne hitaplarla karsilastik bu gayet normal.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Hey evlat. Acele etme ehliyetsiz sürersen mutlaka çevrilirsin
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Neolursa olsun ehliyetsiz sürmek bu yaşta hem kendini hem başkalarını riske atmaktır. Bu yaşta bir çocuğun istanbul trafiği ile nasıl baş eder deli dolu zamanlarıdır ve en ufak bir hata herkesin hayatını tehlikeye atar sonrada motosiklet kullanıcılarının adı açıkar kesinlikle ben karşıyım
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Fatih Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600 SA
    Ehliyetsiz motor kullanırken yakalanırsan 850 tl ceza ve 2 sene ehliyetten men edilme gibi bir durum var diye hatırlıyorum..
    Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/

Fatih Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600 SA
    Ekleme:850 tl cezanın 600 ü sana 250 si ruhsat sahibine..
    Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Esas ekleme ise

Allah korusun ölümlü yaralanmalı bir kazaya karışırsan direk içerdesin aklında bulunsun. Öyle yatıp çıkamazsın direk adam öldürmeden içerdesin.Sen servisine devam et.

17 yaşını bekle az kalmış istanbul trafiğin de ben bile tırsarım alışana kadar .

Motosikleti
    BMW R80 GS
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Kardeşim,

14 yaşında gelişimi devam eden bir "çocuk" için en zararlı şeylerden biri motosiklet gibi seni fiziksel aktiviteden yoksun bırakıp tembelleştirecek bir vasıta kullanmaktır. Lütfen kendine kaliteli bir bisiklet edin keyifle ve trafik kurallarına uyarak sür motosiklet için en iyi hazırlık budur. Okula ise servisle gitmeye devam et.
    Zaten hepiniz bilgisayar çocuğu oldunuz , otura otura genç yaşta sağlık sorunları ile uğraşacaksınız korkuyorum.

Sevgilerimle
    kesinlikle katılıyorum bisiklet en ideali sizin için istanbul çok çok çok kalabalık tecrübeli insanlar bile yeri geldiğinde sıkıntılar yaşıyor senin bu yaşta bu trafiğe çıkman sakıncalı diye düşünüyorum ayrıca aileninde buna izin vermemesi gerekir.
    BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH

BestMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e
    Bu saygı ve sevgi çerçevesi içinde trafiğe çıkmaman daha mantıklı arkadaşım... +ehliyetsiz yakalandın mı 5 yıl ehliyet alamıyorsun... Sağlam bi yunus polisinede yakalanırsan seninle uğraşırda uğraşır ama sen karar vermişsin sanırım şimdiden geçmiş olsun... Bu arada tüm mt ekibine selamlar
    Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    14 Yasındaki cocuk neyleri düşünüyor ya bide kardesim abicim diyor

(Görülsün diye hort)
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ya bırakın sanki ona motor aldılar derdi kaldı size ) ben 16 yaşındayım istanbul esenyurtta herkes motor kulanyo!! bigün trafik sokak arasında gördüm gel dedi gititm yanına motorla git başımdan dedi sonra 2-3 kere böleoldu bi kerede yine trafik sokak arasında gördü gitim yanına gel peşimden dedi deidm motor gitti artık tmm 200-300 metre sonra durdudedi bi dahagörmiyim seni motorla dedi ) ama bilmiyosan sokak arasında ögrenilcek is deil bu motor zaten alamassın olisi falan dert etme oyüzden sanki servis parasını sen ödüyon ama ayılık 500 olsa bn garanti alırdım motor snn yerinde olsam ama yasın küçük elektrikli motor al sende 1250 )

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Önce enesbey, şimdi de oğulbey
    Aklıma Usta Pejo Sürücüsü Bulut Bey geldi de, o da sensin değil mi? İtiraf et

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    Sevgili servis parasini bahane edip 2 tekere merak salan ve atraksiyon araya kardesim
    Ben okullar acilmadan 10 gun once ehliyet alma yasima geldim su an 12. Siniftayim ve oss sinavindan dolayi kafami kaldiramiyorum arada MT ye girip basliklara bakiyorum ve hala motorum yok para biriktiriyorum 1500 liram oldu 4000 liram olunca almayi dusunuyorum motoru tam senin yasindayken yani lise 2deyken altin elbiseli adami izledim sans eseri o arada honda cbr 125 tanitiliyodu bende kucuklukten beri racing motorlara tutkunum iste bu program atesledi barutu sonra motosiklet.net , barkin abiyle (altin elbiseli adam) temas kurmalar felan kararimi verdim kesin ninja 250 alicaktim (seni tebrik ederim scooter diyosun bazilar abi 600 ile baslayabilir miyim diyo)sonra baktim hyo gtr250 daha manyak ona karar verdim derken 11. Sinifa basladik sonra forumda geze okumayla ogrenilebilecek herseyi ogrendim eskiden bir 4 tekerin farini bile gorsem aracin marka model cinsi yili felan herseyini soyleyebiliyordum artik motorlarda da ayni duruma geldim diyebilirim seni cok iyi anliyorum bir an once binmek istiyosun motoruna ama ehliyetsiz sakın sakın sakın aklindan bile gecirme ben ilk ehliyetimi alacagim sonra kask mont ve bilimum korumaliklar sonra gidip ilk basta dedigim gibi cbr 125 ogrenip gt 250 r gerisi hayabusaya kadar yolu var ;) sende kendimi gordum ama abilerimin ve benim dedigim gibi ilk sirasiyla
    Ehliyet kask korumaliklar ve sana uygun motor ayrica ehliyetinde basinda ana-baba rizasi ( Baktin izin vermiyorlar kafalarinin etini ye ) ben oyle yaptim sonrasi Allah kerim dikat et (simdilik bisiklet kullanirken) tekerin duz bassin iyi aksamlar saygilar biraz uzun oldu kusura bakmayin

Anıl_88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Para biriktiriyor.
    Okul kıyafeti olacağı için çok sık durdurulursun. Polisler hemen hemen her gün ehliyet sorar. Hala çocuk sayılıyorsun. En azından reşit ol hadi 17 ol işi resmiyete dökerek bin. Köyde filan olsa tamam kabul edilebilir derdim ama Trafik hiç bişeye benzemez. En ufak hatanda ya da başkasının hatasında sen suçlu olursun. Hem kendi başını yakarsın hem ailenin... Burada konuşan insanlar boş insanlar değil yukarıda yorum yazan hayatlarını bu işe adamış adamlara saygı duy onların söylediklerini yabana atma sakın. Dünyadaki onca mühendis, bilim adamı ya da pedagoji uzmanı boşuna oturup bu ehliyet yaşını belirlememiş. Köyde sür ama boş arazide tarlada...
    the A.G.Z

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    baban 4 motosiklet parası ödemeye hazırsa al kardeşim kullan

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    dalga gecmeyin cocukla be abi
    Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
    Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Esas enteresan olan diyelim motorun parasini biriktirdi aldi aileden gizli , kim gidip bu arkadaşa plaka ve ruhsat çıkartacak ?? kendini bilmez bir tanıdığı böyle bir sorumluluğun altına girermi ? Yaşı gelene kadar elektrikli bisiklet ile hevesini alsa trafik dışında.
    Servis işin bahanesi , banada pahalı geliyordu , dolmuş ve yayaspor kombinasyonu yapıyordum. Bir gün Aprillia Rs 125 olur hayalleri ile.
    Olmadi ama

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    bizim burası küçük bir yer ve ben 16 yaşındayım trafiğe çıkmıyorum denebilir ara sokaklarda anca çıkarsam bile mesaiden önce 6 gibi falan çıkıyorum motoru alalı 5 ay oldu daha 800 kmye yeni yeni yaklaştım 17de de ehliyet alacağımı sanmıyorum sınavdan dolayı üniversiteyi de tutturunca 4 yıl satarım diye tahmin ediyorum

ha bizim okulda motorla gelmeyen yok mu var hem de 10 15 tane mz 351le bile gelen var sabah akşam polis geziyor çıkış saatlerinde 4 günde 9 motor topladılar dile kolay

şimdi sana soruyorum kardeşim böyle küçük bir yerde bile bu kadar önlemler varken istanbulu düşünemiyorum. şimdi kendine gel ve benim ne demek istediğimi anla

ha bu arada illa sürecem diyorsan elektrikli bisiklet al bizim burada ehliyet istemiyorlar ya istanbulu bilmem
    Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)