?? Ehliyetsiz Motor Kullanmak ??
Reklamlar
-
Sevgili Kardeşim,
14 yaşında gelişimi devam eden bir "çocuk" için en zararlı şeylerden biri motosiklet gibi seni fiziksel aktiviteden yoksun bırakıp tembelleştirecek bir vasıta kullanmaktır. Lütfen kendine kaliteli bir bisiklet edin keyifle ve trafik kurallarına uyarak sür motosiklet için en iyi hazırlık budur. Okula ise servisle gitmeye devam et.
Zaten hepiniz bilgisayar çocuğu oldunuz , otura otura genç yaşta sağlık sorunları ile uğraşacaksınız korkuyorum.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
sametagir adlı üyeden alıntı
öncelikle canım kardeşim dediğin kişi senin baban olacak yaşta....(belkide babandan da yaşça büyük) İlkay abi sana kart,moruk,tirit demiyorum ha..yanlış anlama...
sadece dayanamadım...
diğer konu ise ..bu bilgiçliğine istinaden (ukalalık demiyorum,daha çocuksun)yazmadan edemeyeceğim,öğretmenlerinden rica et..konuyu sana tekrar anlatsınlar...
İlk Bahar: Mart Nisan Mayıs
Yaz: Haziran Temmuz Ağustos
Sonbahar: Eylül Ekim Kasım
Kış: Aralık Ocak Şubat
sonrada biz büyüklerin sana motosiklet ile ilgili bilmek istediklerini anlatırız..
anlaştıkmı???
Takilmayin yas meselesine bu kadar.
Ne hitaplarla karsilastik bu gayet normal.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
-
Neolursa olsun ehliyetsiz sürmek bu yaşta hem kendini hem başkalarını riske atmaktır. Bu yaşta bir çocuğun istanbul trafiği ile nasıl baş eder deli dolu zamanlarıdır ve en ufak bir hata herkesin hayatını tehlikeye atar sonrada motosiklet kullanıcılarının adı açıkar kesinlikle ben karşıyım
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
Ehliyetsiz motor kullanırken yakalanırsan 850 tl ceza ve 2 sene ehliyetten men edilme gibi bir durum var diye hatırlıyorum..
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
-
Ekleme:850 tl cezanın 600 ü sana 250 si ruhsat sahibine..
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
-
Esas ekleme ise
Allah korusun ölümlü yaralanmalı bir kazaya karışırsan direk içerdesin aklında bulunsun. Öyle yatıp çıkamazsın direk adam öldürmeden içerdesin.Sen servisine devam et.
-
17 yaşını bekle az kalmış istanbul trafiğin de ben bile tırsarım alışana kadar .
-
oocan adlı üyeden alıntı
Sevgili Kardeşim,
14 yaşında gelişimi devam eden bir "çocuk" için en zararlı şeylerden biri motosiklet gibi seni fiziksel aktiviteden yoksun bırakıp tembelleştirecek bir vasıta kullanmaktır. Lütfen kendine kaliteli bir bisiklet edin keyifle ve trafik kurallarına uyarak sür motosiklet için en iyi hazırlık budur. Okula ise servisle gitmeye devam et.
Zaten hepiniz bilgisayar çocuğu oldunuz , otura otura genç yaşta sağlık sorunları ile uğraşacaksınız korkuyorum.
Sevgilerimle
kesinlikle katılıyorum bisiklet en ideali sizin için istanbul çok çok çok kalabalık tecrübeli insanlar bile yeri geldiğinde sıkıntılar yaşıyor senin bu yaşta bu trafiğe çıkman sakıncalı diye düşünüyorum ayrıca aileninde buna izin vermemesi gerekir.
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
-
-
14 Yasındaki cocuk neyleri düşünüyor ya bide kardesim abicim diyor
(Görülsün diye hort)
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
-
Önce enesbey, şimdi de oğulbey
Aklıma Usta Pejo Sürücüsü Bulut Bey geldi de, o da sensin değil mi? İtiraf et
-
-
Okul kıyafeti olacağı için çok sık durdurulursun. Polisler hemen hemen her gün ehliyet sorar. Hala çocuk sayılıyorsun. En azından reşit ol hadi 17 ol işi resmiyete dökerek bin. Köyde filan olsa tamam kabul edilebilir derdim ama Trafik hiç bişeye benzemez. En ufak hatanda ya da başkasının hatasında sen suçlu olursun. Hem kendi başını yakarsın hem ailenin... Burada konuşan insanlar boş insanlar değil yukarıda yorum yazan hayatlarını bu işe adamış adamlara saygı duy onların söylediklerini yabana atma sakın. Dünyadaki onca mühendis, bilim adamı ya da pedagoji uzmanı boşuna oturup bu ehliyet yaşını belirlememiş. Köyde sür ama boş arazide tarlada...
the A.G.Z
-
baban 4 motosiklet parası ödemeye hazırsa al kardeşim kullan
-
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
dalga gecmeyin cocukla be abi
-
Esas enteresan olan diyelim motorun parasini biriktirdi aldi aileden gizli , kim gidip bu arkadaşa plaka ve ruhsat çıkartacak ?? kendini bilmez bir tanıdığı böyle bir sorumluluğun altına girermi ? Yaşı gelene kadar elektrikli bisiklet ile hevesini alsa trafik dışında.
Servis işin bahanesi , banada pahalı geliyordu , dolmuş ve yayaspor kombinasyonu yapıyordum. Bir gün Aprillia Rs 125 olur hayalleri ile.
Olmadi ama
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)