Isıtmalı elcikleri piyanist irfan monteledi ... :)
Reklamlar
-
26 Kasım 2011, 21:33
Kocaeli İl Temsilcisi
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Slm millet;
Ne oluyor burda???? Bir çifte telli çalıyor gibime geldi
Ötekilerde göbek atıyorrrrr
Hoşgeldin ulem kaçak....
Dayanamadın demi ayrılık gayrılık işleri zor...
Evlat acısı gibi koyar adama işte böle...
Şekilci Kobraaa
Bidaha poz yaparsan senin ümüğünü sıkarım uleyyn
Hem daha dur senle çok işim var Ninja ÇEKİRGE
tamam ulem başımıza kakıp durma işte yaptuk bi eşşeklük , sen düşersin elime ne oldu aga yarın geliyonmu gelmiyonmu ona göre benim jimiyi toparlayıp test çekimi yapacam , artık son bitti be heleşükür
---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
immortalboss adlı üyeden alıntı
Aynen öyle abi.Ya adam o kadar kolay kuruyor ki videoda.Sinir oldum resmen.Böyle bir garajı yapmak için ne kadar profil,ne kadar sac lazım hepsini hesaplıyorum şu an.
sana öle bi garaj değil .... kapısını uzaktan kumandayla açılır kapanır bile yaparız ama zaman ister zaten benimde kafamda var ama ben kedilerden, yağmurdan, ve kem gözlerden kollamak için düşünüyorum daaaa başımı kaşıyacak zaman yok , bide cbf ye kimse yan bakmıyo ondan rahatım yani balkon altlarında idare ediyoz şimdilik
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
26 Kasım 2011, 23:10
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
tamam ulem başımıza kakıp durma işte yaptuk bi eşşeklük , sen düşersin elime
ne oldu aga yarın geliyonmu gelmiyonmu ona göre benim jimiyi toparlayıp test çekimi yapacam , artık son bitti be heleşükür
---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
sana öle bi garaj değil .... kapısını uzaktan kumandayla açılır kapanır bile yaparız ama zaman ister zaten benimde kafamda var ama ben kedilerden, yağmurdan, ve kem gözlerden kollamak için düşünüyorum daaaa başımı kaşıyacak zaman yok , bide cbf ye kimse yan bakmıyo ondan rahatım yani balkon altlarında idare ediyoz şimdilik
Bizim beldenin tüm muhtarlar istifa etmiş,yarın muhtarlık seçimi varmış.Bi oy kullanalım hele...Ona göre telden haberleşiriz..
-
27 Kasım 2011, 03:01
Selamun aleyküm millet bu akşama doğru ben onur alikemal ve binali arkadaşlarla bir silivri neyin yaptık geldik vallaha asfalt ağladı desek yeridir....Yalnız hava fena soğudu ....gerçi mete olsa üşümezdi malum adamın zırhı var...gözlerinizde öpüyoruz bizleri buralarda unutmayın ha.....xx lerim yoksa
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
27 Kasım 2011, 06:47
Kocaeli İl Temsilcisi
-
27 Kasım 2011, 10:58
valla sizde iyi cesaret var abi
silivri mi yaptınız bu ayazda ?
usutmediniz demi ? Güneşe aldanmayın derim.
irfan abi ; üşümemeleri için tünal abiye de elcik ısıtma tak..
-
27 Kasım 2011, 11:43
Kocaeli İl Temsilcisi
-
27 Kasım 2011, 12:10
valla öle görünüyo korayım baksana adam yaz kış yardırıyo yani havayı güneşli görünce heralde depreşiyo , kıpırtı başlıyo
böle giderse çok sürmez onada elcik ısıtma farz olur gibime geliyoda 200 km lerden sora işe yararmı bilmem valla
bırak bişey değil üşütecekler böbrekleri dalakları motürden men olacaklar haberleri yok...
ahmet abi geliyor mu bu gün?
-
27 Kasım 2011, 12:16
Kocaeli İl Temsilcisi
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ahmet abi geliyor mu bu gün?
belirsiz koray haber etmedi sorun yok
-
27 Kasım 2011, 12:20
belirsiz koray haber etmedi sorun yok
benide aramadı gidelim gitmeyelim diye ... yine işi var galiba ..o zaman ben bugün farklı program yapıyorum abi... şimdi hatun aradı mecbur kaldım...
-
27 Kasım 2011, 16:57
Kocaeli İl Temsilcisi
K o r @ y adlı üyeden alıntı
benide aramadı gidelim gitmeyelim diye ... yine işi var galiba ..o zaman ben bugün farklı program yapıyorum abi... şimdi hatun aradı mecbur kaldım...
sen işine bak kardeşim ahmedin de işi çıktı sanırım gelirsem ararım demişti zaten sıkıntı yok bende canım sıkıldı boş durmadım bizim münirin yanına gittim iş yerine onunda vakti müsaitmiş bayağı bi lafladık iyi geldi...
-
06 Mayıs 2015, 14:42
Bu irfan abiye nasil ulasabilirim?
-
06 Mayıs 2015, 15:29
eskomoja89 adlı üyeden alıntı
Bu irfan abiye nasil ulasabilirim?
Hiç olmazsa Sizin mesajdan Birönceki mesajı okudunuz mu?!?!!?!. Mesajı yazan İrfan beyin kendisi, mesajın sonunda da sitesinin adresi var.
-
06 Mayıs 2015, 15:50
Bajaj Pulsar 200 ile gelen orjinal alt sehpaları acaba İrfan abi mi imal ediyor ? değilse orjinali ile birebir aynı yapmış vay be
-
06 Mayıs 2015, 19:02
Başladım okumaya hava soğuk filan diyor, dışarısı yanıyor 30 derece, bekledim resimler neyin de açmıyor..
Yahu 2011 yılının kasımıymış..
İrfan agam yapar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)