pide çay iyi gider. iftar yemeginden beri tadı aklımdan çıkmıyor
pide çay iyi gider. iftar yemeginden beri tadı aklımdan çıkmıyor
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Benimde canım sıkılıyor yaw :(
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Selamun aleyküm cemaat sünnet olurda dua olmazmı biz yüce abiyle duayı okuruz ......Allah kabul etsin....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Vallaha İrfan abim çok teknik bilgimiz yok.Ancak sana şöyle özet olarak göstereyim.Hatta buyur seni konumuza davet edeyim.Örneğin 5 cmx 5cm profilden kaynaksız tamamen demonte olan bir garaj imal etmek istiyoruz.Buyur abi konunun linki burada.mete bu sana kesermi keser
kaynak yapmadan profillerden bahsetmişsin fakat ben konuyu tam algılayamadım kardeşim biraz konuyu açarsan bişey biliyorsam paylaşırım ayrıca allah mekanını cennet eylesin deden için üzüldüm gerçekten evet 3 günlük dünyada küs dargın durmak aslında benim de sevmediğim onaylamadığım bir şey ,
ne varki insan denilen canlıda nefis diye bir durum var bazen insan şeşer beşer olabiliyor önemli olan bundan ders çıkarmak ve aynı şeyi bir daha tekrarını yaşamamak ve yaşatmamak
jimmy jkibin bu gün son kat boyasını atacağım inşallah pazar gününe arkadaşlar ziyaret edecekler bakalım beklemedeyim ..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...aj-ornegi.html
Ellerine sağlık İrfan usta
Koray güle güle kullan..
Diğer konunun hallolmasına bende sevindim.Her ne kadar o güzel pidelere nail olamasamda İrfan ve buradaki diğer arkadaşlardan hiç birinin ufak tefek şeylerden dostluklarına zarar gelsin istemem.Herkesle bir gün tanışabilmek,pidelerin gözüne gözüne vurabilmek dileğiyle..
Bu arada Erhan neden benzin sarfiyatını sordun bende anlamadım Bir müddettir araba kullandığın için klimaya gitti heralde aklın
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
çokk ince evet biraz fazla ince...ben onun kafasına kalın bir odunla vurmak istiyorum...
şopara diyom ki olm böyle detaylarla uğraşıp kendini strese sokma...geziden keyif almaya bak...milleti niye besleyecen ki...ben sapancaya gelicem ve İrfanın (içine tükürdümü veya başka bir vicid sıvısımı bıraktı bilmem) poağaçalarından niye tatmak isteyem ki küfte varken...
köftemi İrfanın poça veya pidesimi...küfte..
kiremitte alabalık mı..İrfanın poça veya pidesimi...kiremitte alabalık...
kiremitte mıhlama mı İrfanın poça veya pidesi mi...kiremitte mıhlama...
bu böyle devam eder gider...ha Karamürsele geliriz...eli mahkum doyurcak...evsahabısı...
ama dediğim gibi bu tarz büyük organizasyonlarda bu tür gıdaları hazırlamak riskli...neden...adam belki yemek istemez...yemek istemez ama hatır kırmaz alır...alır zorla yer...veya zorla yemez bayılır sonra iştahı kesilir asıl yemeğe midesinde yer kalmaz ..vs vs...
ne uğraşıcan...geziden keyif almaya bak...bırak sorumluluğun sadece gezmek anın tadını çıkarmak muhabbet olsun...
Tünal aganın şanssızlığıda o kahrolası zincirin atması...başınızda büyük olmayınca demek böyle oluyor...
furkanmg agada yanlış anlamasın ama günü pic etmiş hiç sesi soluğu çıkmıyor...e kardeşim bir zincir için neden 3 kişi geziden ayrılıp tırmaladınız dimi...en azından Tünal abinin uğraşmaması lazım...gezinin 2 sorumlusuda piyasada yok...talihsizlik...birileri Tünal abiye demeliydi ki abi sen adamların başında dur grubu yönlendir biz hallederiz...dimi ama...herşeyi ondan beklememek veya ona yüklememek lazım...ve bu iş için 1 Adapazarlı gitmeliydi...furkanı arkasına atıp zincirle birlikte vs vs...zincire bir bakla atalacak geri dönülüp takılacak...İstanbullunun bu işlerle uğraşmasıda mantıjksız...müsaade etmeyeceksiniz...
furkanmg arkadaşda bir daha böyle gezilere motoruna bakım yapmamaış bakımsız Allaha emanet motorla gelmemelidir...ders olsun yani..kimseye bu zulmü çekitmrmenin almaı yok...ve onu uyarmışlar...demişlerki hacı senin zincir ne ayak böyle Allahlık demişler..o da hep böyle gibilerinden bişey olmaz gibilerinden bişey demiş...paslı yağsız zincir...ben olsam valla orada bırakırım ne hali varsa görsün hiç kusura bakmasın babamın oğlu değil...sürtsün biraz burnu...darılmaca gücenmece yok...
İrfan efendide biraz çocuk gibi davrandı kusura bakmasın...hemen çocuk gibi küsmeye ne gerek var aga...hepimiz birbirimize istediğimiz şeyi söyleyebilmeliyiz...bak furkanı tanımam temem hakkında neler yazdım...nazımız geçmese yazmayız...küsmece darılmaca çocuk işi...ki Tünal agada bişey demedi...eşşek kadar adamlarız...sövülmediği sürece kişilik haklarına hakaret olmadığı sürece eleştiriye açık olmalısınız...
ben napardım...o mekana girerdim..bir çay 25 gayme bile olsa...ha çay içmezdim...zorlamı anasını satayım...arkadaşlarımıza ayıp olmasın..nezakaten yani...ama İrfan gibi lafıda ağır koyardım forumda...derdim ki yapacağınız işin nokta nokta...en azından sapanca çarşıya girseniz orda bir kahveye girseniz yine kafi..bazen yapacak birşey olmaz...giren girer... açılan şemsiye misali..
ikisinide pek severim...bu tarz küslükler dargınlıklar biraz bağları kuvvetlendiriyor gibi...hani kavgadan sonra daha fazla kaynaşan karı koca misali...
ganga cbfyi arar oldum... motorsuz Abdurrahman Çelebi gelir bana mondıal...
yooo valla lan git sor...her işi yapmış... her filmde adı geçer...İrfan K.
neyin peşindesin Yalovalı...
Sizi Fenni Sünnetciler Federeasyonu olarak eshefle kınıyoruz...
ganga bence küserek ortamdan ayrıldığın için seni hatalı buldum...Tünal abiye hak verdim bu hususta...daha olgun hareketler beklerim senden...duygusal olacak yaşlarda değiliz artık bebeğim... hayır eşşek kadar adam oldun niye böyle yaparsın...
aslında varya bu ekip bi motoseyyah abinin termal otele gitse hep birlikte bu sıcak su havuzuna girse... ulan ne muhabbet olur...
elcik ısıtmayla benzin tüketimi arasında bir bağ kuramadım admincim... nası yani yav...
İrfanın eline sağlık bencede...eli her işe yatkın...malzemeyi ver sana nükleer santral yapar anahtar teslim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi varya gene geydirmiş sin sağa sola ama harbiden serdar abinin oraya gidilir fakat çıkışta motora binersek zatürre oluruz benden demesi o yüzden herkez evde banyo yapıp gelsin yolda kalan olmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
aslında sağa sola geydirme değil fatih doğruyu söylüyo özelliklede benim hassasiyetim , ince fikirli olmam konusunu , ve tünal ğabeyimi bende haklı buluyorum yersiz bir kırgınlıktı neyseee
mete bu sana klavyesi sivridir pandanın ama doğruyu der , doğru söyleyeni 9 köyden kovsalarda
---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:25 ----------
hiç bir malumatım yok ama ben bekler dururum ona göre , senin haberin varmı ne iş ???
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
bence pide ayı için ramazanı odaklayıp doğru zaman ve yerde bir aktivite patlatmalıdır bak o zaman ağız tadıyla pide yenir yani
---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:30 ----------
nası bi can sıkıntısıdır bu ? söyle bakam acayübüm canın gezmekmi istiyo yoksa ama dikkat et hava fena ayaz vala
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
bu garaj mezusu nerden aklınıza geldi bilmem fakat benim düşündüğüm bir durum ,hatta resimleride paylaşırım çekip , hem ekonomik olacak hemde sizi, motosikleti dış etkenlerden koruyacak bir garaj olacak, hırsızlar hariç çünkü onlara kilit dayanmıyor benim evin çelik kapısını patlattı herifler ,
senin konuya baktım 500-750 lira gibi rakamlara öyle bir garaj maletmen zor bunun inciği var boncuğu var işin içine girdimmi 1000- 1500 lirayı geçebilir , her iş böyledir zaten
ben düşünüyorum derken geçme çadır aparatları var resimlerini çekerim hırsızlardan değil belki ama dış etkenlerden ve ısıdan motürü zahmetsizce kurtulmak mümkün , birde kem gözlerden , ben kiracı adamım herşeyi portatif düşünmem lazım ,
senin konudaki o yeşil garajı dediğin rakamlara maletmek için hurdacı hurdacı gezmen gerekli diye düşünüyorum .
ayrıca kaynaksız demişsin geçme yada bükme olacak değilmi ? yarın bir gün söküp başka yere nakletme ve kurma şansın olsun diye doğrumu ?
allah inşallah öldürmezde bu önümüzdeki ramazanı görürüz gözüm , sözüm olsun
---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
bu ikinci oluyo ama fatih serdar abiye gidelim meteyede kese attırırız o işi iyi kıvırır kemüğümüzü, kılçığımızı ayırır kese atarken
Aynen öyle abi.Ya adam o kadar kolay kuruyor ki videoda.Sinir oldum resmen.Böyle bir garajı yapmak için ne kadar profil,ne kadar sac lazım hepsini hesaplıyorum şu an.bu garaj mezusu nerden aklınıza geldi bilmem fakat benim düşündüğüm bir durum ,hatta resimleride paylaşırım çekip , hem ekonomik olacak hemde sizi, motosikleti dış etkenlerden koruyacak bir garaj olacak, hırsızlar hariç çünkü onlara kilit dayanmıyor benim evin çelik kapısını patlattı herifler ,
senin konuya baktım 500-750 lira gibi rakamlara öyle bir garaj maletmen zor bunun inciği var boncuğu var işin içine girdimmi 1000- 1500 lirayı geçebilir , her iş böyledir zaten
ben düşünüyorum derken geçme çadır aparatları var resimlerini çekerim hırsızlardan değil belki ama dış etkenlerden ve ısıdan motürü zahmetsizce kurtulmak mümkün , birde kem gözlerden , ben kiracı adamım herşeyi portatif düşünmem lazım ,
senin konudaki o yeşil garajı dediğin rakamlara maletmek için hurdacı hurdacı gezmen gerekli diye düşünüyorum .
ayrıca kaynaksız demişsin geçme yada bükme olacak değilmi ? yarın bir gün söküp başka yere nakletme ve kurma şansın olsun diye doğrumu ?
Slm millet;
Ne oluyor burda???? Bir çifte telli çalıyor gibime geldi
Ötekilerde göbek atıyorrrrr
Hoşgeldin ulem kaçak....
Dayanamadın demi ayrılık gayrılık işleri zor...
Evlat acısı gibi koyar adama işte böle...
Şekilci Kobraaa
Bidaha poz yaparsan senin ümüğünü sıkarım uleyyn
Hem daha dur senle çok işim var Ninja ÇEKİRGE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)