Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Isıtmalı elcikleri piyanist irfan monteledi ... :)

REKLAM ALANI
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    meteye katılıyom kesecem ..ükünü..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    SELAMUN ALEYKÜM CEMAAT BURADA MUHABBETLER DERİNLEŞMİŞ AYNI DOSTLUKLAR GİBİ.
    OPERASYON TAMAMLANMIŞTIR...

İrfan kardeşimizin gözlerinden öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..ben öptüm bile siz sıraya geçinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    aleykumselam...
    çok sevindim bu iki değerli insanın küs kalmamasına...
    eferin onur

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı stepfunk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk önce İrfan abi'nin ellerine sağlık, yine süper iş çıkarmış gerçekten.
    Koray kardeşim sende güle güle kullan, keyfini çıkar bu havalarda

aynen güzel iş çıkardı mucit.. teşekkür ederim

İrfan abiyle Tünal abinin bu durumuna çok üzüldüm, ama Onur iyi haberi verdi sağolsun.
    İnşallah dostlar en kısa zamanda barışırlar, küslükler arada olur ama fazla arayı açmadan düzeltmek lazım.
    Havalar iyice bozmadan da bir gezi daha yaparız inşallah.
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    havaların düzelmesini beklersek ohhooooo ölme eşşeğim ölme yağmur çamur olmasın yeter . valla açık söyliyeceğim İrfan ın o güzel pidelerini özledim.
    walla ya bi tur atalım o tarafa takım toplansın yine

Alıntı cbr_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gule gule kullan kardes
    teşekkürler..

Alıntı cbr1100 xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İrfan kardeşimizin gözlerinden öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..ben öptüm bile siz sıraya geçinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    tamamdır abi.. walla gözlerimiz yollarda kaldı..asıl biz teşkkür ederiz üstadım

Onur Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300 HAYABUSA
    mutlu son çok sevindim valla iki değerli insan bi arada
    Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş

Oy oy.Çok sevindim.Bir daha böyle tatsız bir olay olmamasını temenni ediyoruz. En yakın zamanda İrfan abimizden bir selam bekliyoruz.Mucit İrfan mt'de!

stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9

Tebrik ederim abi, çok iyi bir haber. Allah muhabbetlerimizi artırsın inşallah
    E o zaman bunu Kutlamalar bölümünde kutlamak lazım
    "Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
    İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    çok güzel iş çıkarmış,birşeyi merak ettim faydası oluyromu elcik ısıtmanın.Sonuçta soğugu direk karşıdan alıyorsunuz elin üstü üşüyor altı ısınıyor elcik koruma taktrmak daha akıllıcamı yoksa elcik ısıtmamı tecrübe etmiş arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim bende motoruma taktırmak niyetindeyimde.Ve aküyemi baglıyoruz direk şaseleme nasıl oluyor? irfanın özenle yaptıklarını ben yiyemedim :(

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı dersansport adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel iş çıkarmış,birşeyi merak ettim faydası oluyromu elcik ısıtmanın.Sonuçta soğugu direk karşıdan alıyorsunuz elin üstü üşüyor altı ısınıyor elcik koruma taktrmak daha akıllıcamı yoksa elcik ısıtmamı tecrübe etmiş arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim bende motoruma taktırmak niyetindeyimde.Ve aküyemi baglıyoruz direk şaseleme nasıl oluyor? irfanın özenle yaptıklarını ben yiyemedim :(
    şimdi güzel bi sormuşsunuz.. ( elin içi sıcak dışı soğuk ) elin içi ve parmak uçları ısındığı için elimin üstünün üşüdüğünü inanın hissetmiyorum..yani bizzat akşam 40 km tecrübe ettim.. ki izmitin soğuğu da pek yabana atılacak gibi değil.. irfan aga bağlıntı konusunda kendi ustalığını konuşturdu.. aküye bağlamadı ..yani açık vaziyette bile unutsanız kontağı kapatınca olay bitiyo.. bu şekilde bağladı.. 2 kademesi var ve ben 1. kademede ellerimin terlediğini hissettim

Motosikleti
    Hayat[H]onda

Abi nerde kaldın sen beyawwwww 2 gündür fıkır fıkır kaynatıyoruz mevzuyu burada,valla gelsende 2 kelam edip bizi aydınlatsan diye bekliyoruz Valla sevindim bi hoş oldum yazdıklarını görünce,,,Allah keder,ayrılık göstermesin bundan gayrı...

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi nerde kaldın sen beyawwwww 2 gündür fıkır fıkır kaynatıyoruz mevzuyu burada,valla gelsende 2 kelam edip bizi aydınlatsan diye bekliyoruz Valla sevindim bi hoş oldum yazdıklarını görünce,,,Allah keder,ayrılık göstermesin bundan gayrı...
    doğru diyorsun da bizim İrfanın işi sakat...

baksana iki iri arkadaş tutturmuşlar ükünü kesicez diye...

pilav partisimi verecekler anlamadım ki...

uyarmak lazım İrfanı...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    etle pek aram yoktur samet benim hakkımı sen ye...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru diyorsun da bizim İrfanın işi sakat...

baksana iki iri arkadaş tutturmuşlar ükünü kesicez diye...

pilav partisimi verecekler anlamadım ki...

uyarmak lazım İrfanı...
    pilavın içine katıp kessenlere yediririz o ükü

pilavın içine katıp kessenlere yediririz o ükü
    Ben 4 yaşında sünnet oldum.Beni öyle kandırmışlar ve 3-4 sene pilav yemedim. Tavuklu pilavın tavuklarını ayırıp zorla yedirirlerdi.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 4 yaşında sünnet oldum.Beni öyle kandırmışlar ve 3-4 sene pilav yemedim. Tavuklu pilavın tavuklarını ayırıp zorla yedirirlerdi.

bulgur pilavı yeseydin sende..
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    İrfan Aga onu ziyarete gidince pidelerin içine atmasın

nadrov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamım temiz işçilik çıkaracak çünkü yaptığı işi seviyor..
    Ramço nasılsın kardeşim herşey yolundamı kendine iyi bak Allaha emanet ol

Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bulgur pilavı yeseydin sende..
    Müthiş bir fikir. Hala daha aklıma geliyor.Var ya bu söylenti boşuna çıkmamıştır.Kesin fırlamanın birisi yapmıştır.Forumdan biri mi yaptı acaba bu olayı ilk kez. Evett.Forumdan biri yapsa sizce kim yapar? Cevapları alayım.

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    wushu prensipleri sabır gerekiyor.....dermişimmmmmmmmmmmmmm.......Kardeşim ne zormuş bu tür şeyler ulan bu yaşta vallaha kaldıramıyoruz bir daha tövbe ulan kötü yemek çay vereni bizzat o anda döveceğim olsun bitsin ...olmadı arkama artçı alıp temde bir gaz çekerim birdaha adamlar değil kötü yemek bizi gördülermi esas duruşa geçerler vallaha.....irfana dedimki bak özür dile yoksa yoksa seni xx e artçı alırım şöyle bi on beşdadikada istanbul yaparız abi dedi töbe hemen diliyorum olmadı noterden göndereyim abi dedi.....
    İrfan kardeşim gözlerinden öpüyoruzzzzzz.......Ve seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz......

Tüm dostlara teşekkür ederiz.......
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    cümleten selamun aleyküm arkadaşlar, önce bi açıklama yapmakta fayda görüyorum,

normalde yüzyüze konuştuğumuzda gülüp geçeceğimiz beş dakikalık bir mevzu, malesef sanal ortamda , yanlış zamanlama,kendini ifade edememe, durumlarından ötürü yanlış anlaşılmaya meyil vermiş , her iki tarafında birbirinden haberdar olmamasından sebep, kızmasına ve kırılmasına vesile olmuştur , bu konuyla alakalı hiç bir şey söylemek istemiyorum ki üzüntü ve sıkıntıdan nerdeyse bir haftadır iştahtan kesildim ,

sevgili tünal ağabeyim , benim hayatta , kızdırmak, kırmak, aşşağılayıp,başkalarının önünde küçük düşürmek,kendisini deşifre edip kötülemek istemeyeceğim insanlar içinde olmasından dolayı kendisine sevgim ve saygımın en üst seviyede oluşundan ötürü bu kırgınlık meydana gelmiştir, uzun lafın kısası ,

mt ye düşkünlüğümü bilen bir çok arkadaşım bilir , sevgili tünal ağabeyimi mt yi terkedecek kadar sevdiğimi ve değer verdiğimi bilmenizi isterim ,

bir çok üzülen yazan arkadaşlar olmuş , hepsinden ve huzurunuzda tünal ağabeyimden özür dilerim, insan sevdiklerine daha çok önem verdiği için , kırgınlığın , kızgınlığın seviyeside daha katmerli oluyor , neyseki bu kırgınlığın altında, her ikli taraftada iyi niyet ve güzel düşünceler olduğu için bazı şeyler sonradan öğrenildiinde hayyy anasını yavvvv tüh beee diyor insan ... buda haliyle ders oluyor insana ki buda güzel bir şey,
    herşeyde bir hayır vardır....

mt den ayrı kalmayı kızdığımda pek düşünmüyor üzülmüyordum fakat aslında harbiden adama koyuyormuş bunuda öğrendim , bidaha mı tövbe...

tekrardan değerli dostlarıma teşekkür ediyor hepinize sevgilerimi hürmetlerimi sunuyorum, ben buradayım bir yerede gideceğim yok...

ben yokken kaynamış burası acayip yorumlar var onları cevaplayamazsam çatlarım zaten meteden başlayacam

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:52 ----------

koraycım paylaşım ve resimler için teşekkür ederim kardeşim yalnız ayaklarına sıkmak gerek senin bu ne ulem altı üstü bi elcik taktık ,

açtığın konunun başlığını beğenmedim şekerim görmemişin oğlu olmuş durumları kokuları var başlıkta , irfan abin öle şeyleri sevmez bilmiyonmu sen , keşke sadece elcik montajı vs. bişeyler diye başlık atsaydın

vurucam senide uygun zamanı bekliyorum birde mermiler paslı onları temizleyeyimde tetonoz filan olup iş açma başımıza... öptüm seni...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)