meteye katılıyom kesecem ..ükünü..
meteye katılıyom kesecem ..ükünü..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
SELAMUN ALEYKÜM CEMAAT BURADA MUHABBETLER DERİNLEŞMİŞ AYNI DOSTLUKLAR GİBİ.
OPERASYON TAMAMLANMIŞTIR...
İrfan kardeşimizin gözlerinden öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..ben öptüm bile siz sıraya geçinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
aleykumselam...
çok sevindim bu iki değerli insanın küs kalmamasına...
eferin onur
mutlu son çok sevindim valla iki değerli insan bi arada
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Oy oy.Çok sevindim.Bir daha böyle tatsız bir olay olmamasını temenni ediyoruz. En yakın zamanda İrfan abimizden bir selam bekliyoruz.Mucit İrfan mt'de!
çok güzel iş çıkarmış,birşeyi merak ettim faydası oluyromu elcik ısıtmanın.Sonuçta soğugu direk karşıdan alıyorsunuz elin üstü üşüyor altı ısınıyor elcik koruma taktrmak daha akıllıcamı yoksa elcik ısıtmamı tecrübe etmiş arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim bende motoruma taktırmak niyetindeyimde.Ve aküyemi baglıyoruz direk şaseleme nasıl oluyor? irfanın özenle yaptıklarını ben yiyemedim :(
şimdi güzel bi sormuşsunuz.. ( elin içi sıcak dışı soğuk ) elin içi ve parmak uçları ısındığı için elimin üstünün üşüdüğünü inanın hissetmiyorum..yani bizzat akşam 40 km tecrübe ettim.. ki izmitin soğuğu da pek yabana atılacak gibi değil.. irfan aga bağlıntı konusunda kendi ustalığını konuşturdu.. aküye bağlamadı ..yani açık vaziyette bile unutsanız kontağı kapatınca olay bitiyo.. bu şekilde bağladı.. 2 kademesi var ve ben 1. kademede ellerimin terlediğini hissettim
etle pek aram yoktur samet benim hakkımı sen ye...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
İrfan Aga onu ziyarete gidince pidelerin içine atmasın
wushu prensipleri sabır gerekiyor.....dermişimmmmmmmmmmmmmm.......Kardeşim ne zormuş bu tür şeyler ulan bu yaşta vallaha kaldıramıyoruz bir daha tövbe ulan kötü yemek çay vereni bizzat o anda döveceğim olsun bitsin ...olmadı arkama artçı alıp temde bir gaz çekerim birdaha adamlar değil kötü yemek bizi gördülermi esas duruşa geçerler vallaha.....irfana dedimki bak özür dile yoksa yoksa seni xx e artçı alırım şöyle bi on beşdadikada istanbul yaparız abi dedi töbe hemen diliyorum olmadı noterden göndereyim abi dedi.....
İrfan kardeşim gözlerinden öpüyoruzzzzzz.......Ve seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz......
Tüm dostlara teşekkür ederiz.......
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
cümleten selamun aleyküm arkadaşlar, önce bi açıklama yapmakta fayda görüyorum,
normalde yüzyüze konuştuğumuzda gülüp geçeceğimiz beş dakikalık bir mevzu, malesef sanal ortamda , yanlış zamanlama,kendini ifade edememe, durumlarından ötürü yanlış anlaşılmaya meyil vermiş , her iki tarafında birbirinden haberdar olmamasından sebep, kızmasına ve kırılmasına vesile olmuştur , bu konuyla alakalı hiç bir şey söylemek istemiyorum ki üzüntü ve sıkıntıdan nerdeyse bir haftadır iştahtan kesildim ,
sevgili tünal ağabeyim , benim hayatta , kızdırmak, kırmak, aşşağılayıp,başkalarının önünde küçük düşürmek,kendisini deşifre edip kötülemek istemeyeceğim insanlar içinde olmasından dolayı kendisine sevgim ve saygımın en üst seviyede oluşundan ötürü bu kırgınlık meydana gelmiştir, uzun lafın kısası ,
mt ye düşkünlüğümü bilen bir çok arkadaşım bilir , sevgili tünal ağabeyimi mt yi terkedecek kadar sevdiğimi ve değer verdiğimi bilmenizi isterim ,
bir çok üzülen yazan arkadaşlar olmuş , hepsinden ve huzurunuzda tünal ağabeyimden özür dilerim, insan sevdiklerine daha çok önem verdiği için , kırgınlığın , kızgınlığın seviyeside daha katmerli oluyor , neyseki bu kırgınlığın altında, her ikli taraftada iyi niyet ve güzel düşünceler olduğu için bazı şeyler sonradan öğrenildiinde hayyy anasını yavvvv tüh beee diyor insan ... buda haliyle ders oluyor insana ki buda güzel bir şey,
herşeyde bir hayır vardır....
mt den ayrı kalmayı kızdığımda pek düşünmüyor üzülmüyordum fakat aslında harbiden adama koyuyormuş bunuda öğrendim , bidaha mı tövbe...
tekrardan değerli dostlarıma teşekkür ediyor hepinize sevgilerimi hürmetlerimi sunuyorum, ben buradayım bir yerede gideceğim yok...
ben yokken kaynamış burası acayip yorumlar var onları cevaplayamazsam çatlarım zaten meteden başlayacam
---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:52 ----------
koraycım paylaşım ve resimler için teşekkür ederim kardeşim yalnız ayaklarına sıkmak gerek senin bu ne ulem altı üstü bi elcik taktık ,
açtığın konunun başlığını beğenmedim şekerim görmemişin oğlu olmuş durumları kokuları var başlıkta , irfan abin öle şeyleri sevmez bilmiyonmu sen , keşke sadece elcik montajı vs. bişeyler diye başlık atsaydın
vurucam senide uygun zamanı bekliyorum birde mermiler paslı onları temizleyeyimde tetonoz filan olup iş açma başımıza... öptüm seni...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)