Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Benim pcx bel ağrısı yaptı sıkıntı var

Motovento
    REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Beyler ulen benim namıssız skuter biraz bel ağrısı yaptı...50 km üstü sürüşlerde biraz ağrı veriyor...geçicimi bilemedim...6 yıldır skutıra binmiyordum ...oturuş pozisyonu ve sallantılarla biraz işkenceye dönüşmeye başladı...ilk aldığımda ne olduğunu anlamadım ama ilk uzun rüsüşten sonra nöbete geldim baktım belimde bi tuhaflık var...motor hiç aklıma gelmedi...kilolu olduğumdan ulan bel fıtığımı oluyorum yoksa diye hayıflandım...veya ayakta çok durmayım dedim...salaklık işte motordan böyle olduğu hiç aklıma gelmedi...neyse dün garipçe kısırkaya gümüşdere dolanınca ağrı bi girdi...2 kez duraklamak zorunda kaldım...mecburi mola olmasa geziyi bitiremeyecektim...servisteki ustamda skutırcı...

alışacağımı söyledi zaman içinde dik otur ön tarafta kalmaya bak dedi ...yani dik bir oturuş yapmamı istedi...ama ben kambu sayılır boyda uzun...ve kendimi geriye çok atıyorum...nası olcak bu işler skuturcılar...

bir maksi skutırda olsam sele daha geniş olsa böyle sıkıntı olurmuydu acaba...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    abim ayaklarını öne doğru uzatıver...
    ve sırtını dik tutmaya bak..
    diğer nedeni ise soğuk olabilir, soğuk aldıysan belinden ağrı yapmış olmasıda muhtemel...

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    ülen motora nasıl bel ağrısı yaptırdın diyecektim ki......

vazgeçtim.......

az daha öne oturup dik durmanı önerebilirim...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    mete abi kendinden küçük aleti satın almakla hata yaptın sanki direksiyonu yükseltip ön cam taksan oturuş pozisyonun bence boyuna göre biraz daha uygun olur. hem rüzgarı da kesmiş olursun
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abim ayaklarını öne doğru uzatıver...
    ve sırtını dik tutmaya bak..
    diğer nedeni ise soğuk olabilir, soğuk aldıysan belinden ağrı yapmış olmasıda muhtemel...
    aga ben soğuğa biraz normalden fazla dayanıklıyım...bu ağrı bildiğin batma...belin bir saniyesi var o ana denk gelirse (hareket halinde) batıyor...bi sıkıntı var yani...sürüş esnası başlıyor gün boyu devam ediyor sonrası unutuyorum...ama kasa küçük belki de ondan sallanma fazla...denge araığı farklı vs...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    ben kuryelık yaparken kullandıgım motor suzuki an125 scooter....
    kendi motorum da racer200....
    gün içinde normalde 50-60 km arası yol yapıyordum....işin yogun oldugu günlerde 100 ü geçiyor...
    aksam olupda kendı motoruma atlayıp eve gitmek için iş yerınden ayrılırken daha 200 m gitmeden bende de değişik bir bel agrısı oluyor...
    oturuş pozisyonum tamamen değişiyor....

Motosikleti
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ülen motora nasıl bel ağrısı yaptırdın diyecektim ki......

vazgeçtim.......

az daha öne oturup dik durmanı önerebilirim...
    abi öne gider dik durursam motordan keyif almıyorum ama...bir çıkıntısı var ortada oraya yanaşıyorum kıçı sabitliyorum orada rahatım...

Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi kendinden küçük aleti satın almakla hata yaptın sanki direksiyonu yükseltip ön cam taksan oturuş pozisyonun bence boyuna göre biraz daha uygun olur. hem rüzgarı da kesmiş olursun
    gidonu öne doğru aldırdım zaten am aoturuşa halen alışamadım...kıçı yaydığım içinmi sıkıntı var acaba...dik duramayacam gibi selede...ön cam beni huzursuz edebilir gibi aga...

ferhatcım vitesli motorda 200 km den sonra başlardı bu batmalar ama kask yüzünden o da sırtta olurdu...bu başka bi ağrı...

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga ben soğuğa biraz normalden fazla dayanıklıyım...bu ağrı bildiğin batma...belin bir saniyesi var o ana denk gelirse (hareket halinde) batıyor...bi sıkıntı var yani...sürüş esnası başlıyor gün boyu devam ediyor sonrası unutuyorum...ama kasa küçük belki de ondan sallanma fazla...denge araığı farklı vs...
    o zaman oturuş posizyonu abi..
    daha dikkat et otururken, dik oturmaya çalış....
    olmadı satarız yine bi cbf alırız sana(:

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bellik kullanmanız bu sorunu çözecektir bende de aynı sorun vardı çok özellikli ve pahalı bir bellik olmasada gittim aldım ve ister istemez dik oturduğumu ve buna bağlı olarakda bel ağrımın belirgin bir şekilde geçtiğini fark ettim. Üstelik kışın soğuğa ve rüzgara karşıda böbrekleri ve bel çevresini koruduğundan montun yetersiz kaldığı etek kısmındaki soğuk girmesinide önlemiş oldu bir denemenizde fayda var.

VIA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R- Afrika twin 1000L
    Dostum gel sana benim motoru satayım satma sebebim karavan yada konteynır yahut prefabrik almak için ciddiyim valla...tek sıkıntısıda ön tekerde saplı halde bir akıllı vida var çıkarmassan sıkıntı olmaz bir hafta gidiyor he dersen olur bu iş

Motosikleti
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman oturuş posizyonu abi..
    daha dikkat et otururken, dik oturmaya çalış....
    olmadı satarız yine bi cbf alırız sana(:
    kısmet agam..1 sene dişimi sıkarım üzerine kayıp cbf 500 veya 600 olsun be abi artık...kısmet artık... alışcaz bakam...5000 e okutsam 4000 daha kredi çeksem bi cbf 500 nası olur hacım...offf...

Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bellik kullanmanız bu sorunu çözecektir bende de aynı sorun vardı çok özellikli ve pahalı bir bellik olmasada gittim aldım ve ister istemez dik oturduğumu ve buna bağlı olarakda bel ağrımın belirgin bir şekilde geçtiğini fark ettim. Üstelik kışın soğuğa ve rüzgara karşıda böbrekleri ve bel çevresini koruduğundan montun yetersiz kaldığı etek kısmındaki soğuk girmesinide önlemiş oldu bir denemenizde fayda var.

ganga inan daha yeni sattım zandona belliğimi...bellikte bellikti hani... işten eve 5 km var aga az dişimi sıkayım bakam yapcak bişey yok...ben ne sovuklar yedim tahmin edemezsin...

Alıntı VIA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum gel sana benim motoru satayım satma sebebim karavan yada konteynır yahut prefabrik almak için ciddiyim valla...tek sıkıntısıda ön tekerde saplı halde bir akıllı vida var çıkarmassan sıkıntı olmaz bir hafta gidiyor he dersen olur bu iş
    abicim ne veriyon ne alıyoz...kafa kafaya fazerle takas diyosna tamamdır bu iş... bırak vidayı...ön lastik olmasa da sorun değil kabulüm...

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Abi yaşlandım demiyon da .... şimdi de motöre bahane buluyon... nası olcek bu işler anlamadım ....

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ferhatcım vitesli motorda 200 km den sonra başlardı bu batmalar ama kask yüzünden o da sırtta olurdu...bu başka bi ağrı...
    benım de demek istedıgım bi zaman sonra alışırsın abi....
    scooter a gun ıcınde daha cok bınıyorum gunde en az 50 km...
    ev-iş arası 11 km.... motor-tarz değiştirince böyle agrılar oluyor....yalnız değilsin bu konuda....fazla büyütmene gerek yok anadın mı...

Motosikleti
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi yaşlandım demiyon da .... şimdi de motöre bahane buluyon... nası olcek bu işler anlamadım ....

ganga valla ilerleyen yıllarda siyatik falan sonrası çükümüz bile iflas eder artık...

Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benım de demek istedıgım bi zaman sonra alışırsın abi....
    scooter a gun ıcınde daha cok bınıyorum gunde en az 50 km...
    ev-iş arası 11 km.... motor-tarz değiştirince böyle agrılar oluyor....yalnız değilsin bu konuda....fazla büyütmene gerek yok anadın mı...
    gülüm valla alışık olmadığım şeyler...motora bağlandım...ama bu hiç hesapta yoktu...mıymıy adamım hacı napim...

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    Oturmaktan metehan scoter tembel adam işi ayak el hiç oynamıyor otur otur o kiloyla beraber bele baskı olunca ağrılar normal... Seleyi modifiye'ye sok

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    kısmet agam..1 sene dişimi sıkarım üzerine kayıp cbf 500 veya 600 olsun be abi artık...kısmet artık... alışcaz bakam...5000 e okutsam 4000 daha kredi çeksem bi cbf 500 nası olur hacım...offf...
    inş. abi...
    bu arada biliyormusun hangi banka en uygun ihtiyaç kredisi veriyor?

Motor_Derili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nmax 155 / Fazer8 / NC750X2018
    Hacım
    Süspansiyonları yumuşat biraz Geçmiş olsun
    M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Arkadaşlar sevgili metehan abimizin elektrikleri gittiği için cevap yazamıyor.. bilginize

Camdan yapılmış neredeyse pistonun silindirin,
    Bu güne kadar neler etmişin be güzelim,
    Farkında olamadım sattım seni bebişim,
    1 Gün gelir geçer mi dersin bu bel ağrısı,
    5 yıl çıkmaz artık cbf'in acısı,
    0 km olsun Metehan'ın yeni aşkısı.
    Metehan abi gel alalım sana bir 0 cbf 150. Hala daha Cbf 150 deyince aklıma tek gelen insansın.Bu arada scooter oturma pozisyonundan kaynaklanan bir durum bence.Zamanla alışırsın abi.Ama dik durmaya özen göster.Benim gibi 20 yaşında kambur da olabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sevgili metehan abimizin elektrikleri gittiği için cevap yazamıyor.. bilginize
    Metehan abi amortisörleri yumuşatmaya gitmiş olmasın.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    cbf'in ahı tutmuştur la
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)