belin de ağrır kelin de ağrır arkadaşım
biz demedikmi motörcu adama sukıtır gitmez deyi
pisiklet sürmeye mi benzettin bu işi
belin de ağrır kelin de ağrır arkadaşım
biz demedikmi motörcu adama sukıtır gitmez deyi
pisiklet sürmeye mi benzettin bu işi
Yaaaaa gördünmüü birde utanmadan konu açmışın hani hasta olacağıdık motöre biniyoz diye olmadık ya diye http://www.motosiklet.net/forum/konu...ilodan-mi.html yaşlanıyosssss Banstarım köftestarım pandam kabul etmek lazım geçmiş olsun ayrıca
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
değerli dostlarım...motorumu bugün itibariyle satışında anlaştım...alan arkadaş motor kullanmayı bilmediği için motoru kendisine yarın acıbademe gidip teslim edicem...depoda fulldü iyimi... 5150 gaymeye aldığım fiyata verdim...zararım yok...bel ağrısı dinene kadar motora binmeyeceğim bir süre...ev iş 5 km ...idare edicez artık...5000 e 5 müşteri vardısırada ...pazarlık yok dedim dediğim gibide oldu zati...
Allah hepinizden razı olsun plaka hususunda desteğini eksik etmeyen dostlarda haklarını helal etsin artık...
bu güvenlikciler beni hep tedirgin etmiştir...
Olcan bir mecora yaşadım valla...tekrar cbf150 lere falan dönersem üzülürüm...
sen birde pistonları kranları görsen korkarsın artık...
uzun ve geniş araç diyelim...
sağol ganga...bu zor günlerimde beni azcıkın yalınız bıraktın...eshef içindeyim sana...
valla hacı geçici belki yaza kadar dandirik vir cup falan alabilirim...Allah bu günleride göstertti bana daha ne kadar düşeriz bilemem aga... ama canlıyı cebime koyunca kafam rahat olacak...
ganga bilemedim... ben ettim sen etme...düşene birde sen vurma devrem...
ulan kızdırmayın beni cbf 1000 le alır gelir aklınızı alırım tokat manyağı yaparım valla...
abi kısmetimiz böyleymiş...doyamadım makinama inan...
abi yine üşüme yok...dün emara girdim tabut gibi makinanın içine girdim...sıkıntı yokmuş fıtık falan...ama bu bel omurlarıma olan baskıyla alakalı birşey...Allaha şükür korktuğum başıma gelmedi...skutır çok kısa şasiye sahip ve bu sadece bende olurmuş...kiloyla paralel...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
valla çok geçmiş olsun,sağlıktan ötesi yalan,vucut ergonomine uymadıysa satman iyi olmuş,bide zararsız,sevindim adına,hayırlı olsun...Artık 125-150 segmentinide aşmaya bak...yav 250 kg adamsın 100 kg motora piniyon yazıktır o makinalara :
250 cc ve üzerinde motor bak kendine
Geçmiş olsun Mete_han usta. Sana cruiser alalım
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Abi sağlık daha önemli tabi, ama artık bir dahakine CBR 250 alır 180'e yardırırsın...
kabullenmeli artık yaş gitmiş iş bitmiş yükünü cbf150den başkası çekmez senin zenondan biliyoruz
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
aga düşünemedik ama şöyle bir kardayım...cemimde motor alırken 0 lira para vardı...şimdi 5150 var...nası...maaşı 1300...cbfyi 2000...2000 gaymeyde 170 lira taksitle karttan para çekmiştim...şimdi keş param var huzurum var...
canlı para... dediğin gibi 250 olur kısmetse yaza...
aga crusıer var eşde dostta...onlarıda istemiyorum yav...güzel hoş ama bana naked lazım cbf 250...ybr250 falan... veya cbf 1800..
hayırlısı olsun aga be hakkımızda...kısmet...
ya aga inan bu yaşıma kadar böyle sıkıntı yaşamış değilim...bakarsın yeni kasa cbf 150 alırız hayaller çöpe gider...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bilader motor alana kadar alakamızı keselim mümkünse.... Motorsuz adamla işim olmaz.
git hondaya, yapış yakalarına
çarp 5000 bangonotu yüzlerine
sana bi cb300 getirtsinler
Valla ben de pcx kullanıyorum gayet rahat geldi bana :D Suzuki an125hk den sonra bu bana padişah koltuğu gibi geldi.. Gayet rahat valla ki 125hk den sonra cbf150 ondan inip buna geçtik.. Ama rahat ya.. :D
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
mötor öğlen saatlerinde satılmıştır arkadaşlar.
ağaç kesilmiş takırdı tükenmişmidir kesinlikle hayır,hele bi nöbeti bitsin detayları yarın metehandro anlatır.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
slm arkadaşlar.ben yeni üyeyim .fakat google de devamlı bu PCX i inceliyorum.bir kerede olsa 2 ay önce PCX i kullandım yalova da Hakan
arkadaşın motoruna 15 dakikalığına bindim .şehir içi gezdim .yorumlara bakarak belki bende yardımcı olurum diye düşündüm.
bundan önce 16 motorsiklet [150cc geçmiş değilim]kullandım .
arkadaşlar bu motorun arka amortisörü benim kısa da olsa izlenimime göre berbat.en ufak tümseklerde bile amortisör yokmuş gibi tepki
veriyor. benim belimi ağırıttı.
zaten arada bir bel ağrısı sıkıntım da var.amörtisörü yumşatmak için bir ayarı varmı bilmiyorum fakat yok ise bu motor benim için
sınıfta kalır.bence sizin bel ağrısı amortisör sertiğinden.yinede siz bilirsiniz.
bende bu PCX den ilkbaharda bir tane almayı düşünüyorum fakat en çok benim kafamı karıştıran arka amortisörün sert oluşu.
teknoloji ve dizayn olarak çok beğendim fakat amortisöre gelince iş bozuluyor.sonuçta ben bu motoru yaz aylarında rahatça gezmek için
almak istiyorum .rahtsız edecekse almak mantıklı gelmiyor.CBF 150 almak zorunda kalacağım.bütçe meselesi onun için bu fiyatlarda olan
motorlardan seçeceğim.yamaha veya honda kısmet artık.
motor satılmış olsada arka amortisörün sertliğini dile getirmiş olayım.
cümlemize kazasız belasız sürüşler dilerim.
Geçmiş olsun. Önce sağlık sorununu hallet. Motor çok. Aşağıdaki motor da takip etmeye değer. Yeni gelmiş. SYM Wolf 250. Fiyatı biraz uçuk ama bir süre sonra satamayınca düşürürler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)